- 20 Haziran 2015
- 26
- 35
- 37
Bende 10 gun oldu olalı 3 gundur rahat bisekilde yan yatabiliyorum
Foto yükledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 10 gun oldu olalı 3 gundur rahat bisekilde yan yatabiliyorum
Yahu o kadar ameliyat yaptırıyoruz Doğru düzgün sütyen takabilmek için sonra da ya o yasak bu yasak yada bulamadığımız için güzel çamaşır giyemeyecek miyiz???Kızlar merhaba,
Benim yavrularım 15 günlük oldu.Dün kontrole gittim bantlarımı Çıkarttı,dikişlerim güzel sorun yok Allh`a şükür.sıkı sıkı tembihledi 1 ay dolunca telsiz sutyene gececeksin sakın telli takma dedi.
Ben başladım telsiz sutyenler bakmaya, hem orta yaş toparlayicilar var hiç düzgün birşey bulamadım
Birde sert oldukları için memeler sutyen denedigimde altlar sabit duruyor kabuk gibi duruyor ne biliyim anlatabildim mi
İstediğim görüntüyü alamadım
Umarım çok güzel geçer, sonuç istediğin gibi olur :)Kızlarrrr yarın ameliyatım var dua edin lütfen ... Burayı meşgul etmemek adına konum da var oradan da yazabilirsiniz . Bekliyorum :))
Foto yükledim
sağol canım en nihayet banada geldi o meşhur sıra çok şükür nasipse olsun bitsin artık Allahın izniyle öğlen saat 1 de giricem amkyta çıkınca yazarım tekrar hepinize. inşllh isteyen herkez tez zamanda kavuşur hayallerine ameliyata girerken dahi ilk dileğim bu olcak hepimiz içinDerslerim başladığı için fazla giremiyorum foruma kızlar
Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun
gulenaygul sana da şimdiden iyi şanslar diliyorum bir çırpıda girip çıkarsın inşallah sonuçları 4 gözle bekliyorum
Hadi bakalım gözün aydın sende kurtuldunKızlar 325 cc takıldı bana.. Öğleden sonra kendime gelebildim ama yeni yeni daha iyi hissediyorum..
Kızlar 325 cc takıldı bana.. Öğleden sonra kendime gelebildim ama yeni yeni daha iyi hissediyorum..
sağol canım en nihayet banada geldi o meşhur sıra çok şükür nasipse olsun bitsin artık Allahın izniyle öğlen saat 1 de giricem amkyta çıkınca yazarım tekrar hepinize. inşllh isteyen herkez tez zamanda kavuşur hayallerine ameliyata girerken dahi ilk dileğim bu olcak hepimiz için
Kızlar 325 cc takıldı bana.. Öğleden sonra kendime gelebildim ama yeni yeni daha iyi hissediyorum..
Yahu o kadar ameliyat yaptırıyoruz Doğru düzgün sütyen takabilmek için sonra da ya o yasak bu yasak yada bulamadığımız için güzel çamaşır giyemeyecek miyiz???
sağolun kızlar inşlh olsun bitsin de bende çıktım iyiyim şükür diye yazayım size biran önce offf stress sardı uyuyamamda ben bu gece sabah olmaz şimdiTiramisudan sonra sıra sende hadi bakalim sende kolayca kurtul insallah :) dualar seninle
heyecan yapmıyodum kuzum takiii annemlere gidip gelene kadar ağla ağla şişirdi mahvetti kadın beni sanki kalp nakline gönderiyo ayy oda haklı naapsın ana yüreği işte güzel düşünüyorum inşllh bende yeni 325 lik olup dönücem aranıza tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa bakalım sonuç ne çıkçak çok meraklardayım hayırlusı diye dua etmekle avutuyorum kendimi inşllh sonuç güzel olurda ohhh be değdi bukadar heyecana strese derim herşey bitince bakalım yaşayıp görcez artık neler olcak kısmetten ötesi yokgulenaygul bacım hadi Allah`im kurtarsın bir çırpıda, yaa buda doğuma giderken söylenir sanki
Gülüm işlerin yolunda gitsin,ağrın sızın olmasın, güle oynaya çık inşallah dualarimiz seninle, heyecan yapma güzel düşün hep, memisli hatun olarak gel buraya :)
sağol canım en nihayet banada geldi o meşhur sıra çok şükür nasipse olsun bitsin artık Allahın izniyle öğlen saat 1 de giricem amkyta çıkınca yazarım tekrar hepinize. inşllh isteyen herkez tez zamanda kavuşur hayallerine ameliyata girerken dahi ilk dileğim bu olcak hepimiz için
Canımm ya tüm iyi dileklerim seninle :) çok güzel geçsin, şahane olsun sonucun :)sağol canım en nihayet banada geldi o meşhur sıra çok şükür nasipse olsun bitsin artık Allahın izniyle öğlen saat 1 de giricem amkyta çıkınca yazarım tekrar hepinize. inşllh isteyen herkez tez zamanda kavuşur hayallerine ameliyata girerken dahi ilk dileğim bu olcak hepimiz için
İnşallah çabuk toparlarsın:) geçmiş olsun canımKızlar 325 cc takıldı bana.. Öğleden sonra kendime gelebildim ama yeni yeni daha iyi hissediyorum..