Tamamdır canımm çok saol cevap bekliyorumm :)Kızlar 1 hafta oldu bugün kızlarım :)
Kontrole geldim doktorumu bekliyorum
Bugün bantlar cikarmi acaba?
Sizin ne zaman çıkmıştı?
Yarın aysegul sivriye ameliyat oluyorum kizlar.. sabah 10da hastanede olun denildi
Hadi hayırlısı olsun canım su gibi aksın geçsin bitsin
Benide 10 da çağırdı sabah kan alındı sonra odaya çıktım bekle bekle canım sıkıldı 13:30 da girdim ameliyata 15;00 da çıktım.umarım o kadar beklemezsin.
Beni de izleeee ben de meme görmek istiyorum.Kızlar 35. Günüm şerefine foto yükledimbakın bakalım beğenecekmisiniz
Benim de duruyo dr bisey demedi. Kaşınıyo coookKızlar 1 hafta oldu bugün kızlarım :)
Kontrole geldim doktorumu bekliyorum
Bugün bantlar cikarmi acaba?
Sizin ne zaman çıkmıştı?
Beklemek sıkıcı olur o heyecanla. Ben de 8 de gittim 9 bucukta ameliyata girdim. Yanında biri olunca sohbet muhabbet zaman gecirirsin bi sekilde.Evet senden taraf cok beklediğini bildigm icin telefonda sordum dedim cok uzun sure beklemem dimi? Cocukluyum hemen yapiversin 10da geleceksem, dedi yok yok 10da gelin tahlil yapin muhtemelen 1 saate sonuclar çıkar 11de girersiniz
Cok inanmadim ama neyse :)
Teşekkür ederimm valla benim de ısındıı
Kuzuş sıcakta git gel yapmaktan sıkılmıştır ama arkadaş ortamı oyun ders eve yorgun gelir sıkılmaya fırsatı bile olmaz :)
Evet haklısın okulların açılmasıyla daha hızlı geçer. Zaten en güzel kısmı yaza bomba gibi girmek.. Kışın kalın kıyafetlerin altında çok anlamayız ama sorasıinanır mısın daha olmadan iç çamaşırı alasım geliyor seni hiç düşünemiyorum çok az kaldı ben de çok heyecanlıyım nasıl geçecek nasıl olacak..
Hadi hayırlısı olsun canım su gibi aksın geçsin bitsin
Benide 10 da çağırdı sabah kan alındı sonra odaya çıktım bekle bekle canım sıkıldı 13:30 da girdim ameliyata 15;00 da çıktım.umarım o kadar beklemezsin.
Beni de izlemeye alabilir misin lutfen? Hala cesaret toplamak icin orneklere bakiyorumSlm kızlar ben de 25. Günüm şerefine yeni fotolar yükledimbakın bakalım beğenecek misiniz
Beni izlemeye alir misin lutfen?Merhaba bugun tam ameliyat oldugum gun yani bir haftayı doldurdum sol gogus sizlaması devam ediyor direnin ciktigi yere diktikleri ipin baglama yeri denk gelmis o sebep oluyor sanirim bandajlar vs hepsi cıktı sacede krem suruyorum sudyeni kullaniyorum onun dısinda henuz cok sertler yumşarlar umarım bu arada resim attim sonunda yeni halini :) yeni olan arkadaslarada gecmiş olsun
Fotosu olmayanları izlemiyorum :)Beni de izlemeye alabilir misin lutfen? Hala cesaret toplamak icin orneklere bakiyorum
Cok gecmis olsun. Biraz ilgisizcebir tavir gercekten. Kim yapti ameliyatinizi?Ayy bacım hiç sorma çok gıcık oldum yarın ameliyatım var hala daha saat belli değil,böyle iş mi olur? Bende İstanbul dışından gidiyorum,kaporada aldılar,
bana da sanki erteleyeceklermis gibi his var içimdeo zaman vazgecerim iyice ayar oldum zaten bu duruma
Foto yükle Cnm izlerim :)Beni de izleeee ben de meme görmek istiyorum.
Benimkiler 2 haftalık oldu sanki yumusamaya başladılar. Ama dr istanbulda oldugu icin kontrole gidemiyorum yaaa((
Cok gecmis olsun. Kime oldunuz ameliyatinizi? Ayrica yontemi nedir?Merhaba,
Buradan çok fazla şey öğrendim okudum bu nedenle yazmak istedim..Ben de 2 gün önce ameliyatımı oldum. 53kilo1.63cm boyundayım.Göğüslerim yok gibi birşeydi 300cc mentor damla protez kullanıldı 2 gün drenler takılı kaldı..İlk gün ağrı olmasa da hareket değişikliği sırasında -yatarken kalkmak gibi- canım yandı ama diğer gün drenlerim çıkarılıp ort0pedik sütyenle takınca hareket kabiliyetim gelişti kollarımı çok fazla geniş çapta oynatamasam da kullanabiliyorum onun harici ilk günden kalan bi korku var yatmıyorum kalkamam diye :/ Günde 2 ağrı kesici alıyorum ağrım yok ama daha rahat olmamı sağlıyor. Onun haricinde göğüslerim oldukça sert ve ödemler var buzkoyup biraz rahatlıyorum kendimi, büyük bir gömlek ve rahat bi pijamayla evde hareket halindeyim oturuyorum yürüyorum ama damla olduğu için kol hareketlerimi kısıtlamam gerektiğini söyledi doktorum hareket etme riski nedeniyle..Bana aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz cevaplamak isterim.
E peki o zamana kadar aç mı durdun
Tamamdır canımm çok saol cevap bekliyorumm :)