- 1 Temmuz 2016
- 68
- 107
Aaaaa cidden mi üzüldümm adınaÖnümde engel kalmadı her şey tamam dediğimde hipotiroid hastasıymışım guatr varmış bunu öğrendim şimdi 1000 tane tetkik yaptırmam gerekiyor
Yine her şey iptal oldu
Herhalde benim kadar bahtsızı yoktur ya artık yorgun düştüm resmen...
Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun inşallah her şey gönlünüzce olur
Bana da gonderebilir misinz lutfen? Uzun zamandir ornek ariyorum en azindan bir fikir verir diye fakat yeni uye oldugum icin pek birsey goremiyorum.Özelden atim sana özelden atıyorum
Hilkad kime ameliyat oldun? Ben de yakin zamanda dusunuyorum fakat hala iyilesme sureci hakkinda endiselerim var.Cok sukur bugun taburcu oldum ev ortami bi haylı zorlayıcı valla hele cocugunuz varsa ameliyat oldum dokunma felan desinizde acı kaçınılmaz oluyor oturma kalkma yardim almadan mumkun digil henuz 6. Gunum olmasina ragmen yurumekte zorlayici daha dikelemedimbende durumlar böyle frankestein gibiyim
Merhaba Gedeb34' bana da gogsumde noduller oldugu icin kas alti onerdi butun doktorlar. Sanirim gogusle temasi daha az oldugu icin daha guvenliymus. Fakat iyilesme sureci daha zor oluyor diye duydum. Ameliyattan 1 hafta sonra ise donmem gerekecek. Nasil gecti senin iyilesme surecin? Cok tesekkurler simdidenTutuldum, Boynum sırtım belim o yüzden kollarımı kaldıramıyorum :))) Canım boynumla sırtım tutuk uzaktan öpeyim ben seni :))9. Günüm, kas altı oldu benim ameliyat, bugüne kadar çekmediğim çile kalmadı, ancak bugün tam anlamıyla iyiyim diyebildim...
Ben de cok buyuk ihtimalle senin gibi kas alti 350cc olucam. Iyilesme surecin nasil gecti? Ne kadar zamanda normal hayatina donebildin? Fotograf paylasabilirsen cok sevinirim.Kızlar gögüslerim sütyenle küçük göründü gözüme şuan 4.günümdeyim 350cc kas altı yapıldı onuzlarım ağrıyor sadece kamburumsu yürüyorum yavaş yavaş dikleşmeue başladım kendimi yormadan ama gögüslerğm sütyensiz daha ve baya büyük duruyır anlamadım gitti valla
Önümde engel kalmadı her şey tamam dediğimde hipotiroid hastasıymışım guatr varmış bunu öğrendim şimdi 1000 tane tetkik yaptırmam gerekiyor
Yine her şey iptal oldu
Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun inşallah her şey gönlünüzce olur
Ağrılı ama vucuda göre farkli olur omzum ağrıyor ve eğikim şuan eğik yürüyorumBen de cok buyuk ihtimalle senin gibi kas alti 350cc olucam. Iyilesme surecin nasil gecti? Ne kadar zamanda normal hayatina donebildin? Fotograf paylasabilirsen cok sevinirim.
Hay Allah! Umarim tamamen gecer kisa zamanda. Ne zaman olmustun ameliyatini ve doktorun kimdi?Ağrılı ama vucuda göre farkli olur omzum ağrıyor ve eğikim şuan eğik yürüyorum
Benim bugun 12 gunum sikintisi 3-4 gun 7 gunde baskilarin ve agrilarin hafifler evet haraket kisitligin %100 olmuyor ama 10 gune hersey normale donuyor minik sikintilar disndaBen de cok buyuk ihtimalle senin gibi kas alti 350cc olucam. Iyilesme surecin nasil gecti? Ne kadar zamanda normal hayatina donebildin? Fotograf paylasabilirsen cok sevinirim.
Cok tesekkurler, icime su serpildi. Ameliyatinizi kim yapti?Benim bugun 12 gunum sikintisi 3-4 gun 7 gunde baskilarin ve agrilarin hafifler evet haraket kisitligin %100 olmuyor ama 10 gune hersey normale donuyor minik sikintilar disnda
O masajlar çok önemli sakın aksatma naıl derse aynen yapArkadaslar birsey sorucam ben kontreole gittigimde dr bana masaj onerdi ve bazi haraketler gosterdi baski yaparak uyguluyorsun biraz, ben yanlis birsey yaparimda kaydiririm siye korkudan hic yapmadim, yapmassak ne olur dr soyleyipte yapmayan arkdaslar varmi acaba?
Adanada burak yiğenoğlu bir eylülde oldum benHay Allah! Umarim tamamen gecer kisa zamanda. Ne zaman olmustun ameliyatini ve doktorun kimdi?
Banada doktorum sana hem yuvarlak hemde damla olur kararı sen ver dediCan'ım, senin memeler yukarıda. Uçlar da yukarıda. Böyle olunca Dr lar tabi ki damla tercih eder. Yuvarlak takarsa, omzuna çıkar memeler
Çok geçmiş olsun. Bu ameliyata tamamen engel bir durum mu???Önümde engel kalmadı her şey tamam dediğimde hipotiroid hastasıymışım guatr varmış bunu öğrendim şimdi 1000 tane tetkik yaptırmam gerekiyor
Yine her şey iptal oldu
Olur muuuuu..... Benim Dr un ömür boyu masaj Dedi.Arkadaslar birsey sorucam ben kontreole gittigimde dr bana masaj onerdi ve bazi haraketler gosterdi baski yaparak uyguluyorsun biraz, ben yanlis birsey yaparimda kaydiririm siye korkudan hic yapmadim, yapmassak ne olur dr soyleyipte yapmayan arkdaslar varmi acaba?
Kızlar gögüslerim sütyenle küçük göründü gözüme şuan 4.günümdeyim 350cc kas altı yapıldı onuzlarım ağrıyor sadece kamburumsu yürüyorum yavaş yavaş dikleşmeue başladım kendimi yormadan ama gögüslerğm sütyensiz daha ve baya büyük duruyır anlamadım gitti valla