Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim bugün 5. günüm Allaha sükür iyiyim bugün yemek Bile yapabildim. Evin islerini hallettim. Korkulcak hic birsey yok . Hele ki cocugu olmayan arkadaslar, meme estetigi yaptirmaktan hic korkmayin. 1 haftada düzeliyo insan. Ben 3 cocukla Bile cesaret ettim, en kücükleri ikiz, henüz 1 yasindalar. Tabi Dr seciminde dikkatli olmak lazim .
maşşallahhh sana e madem bukadar iyisin at iki fotoda gözümüz gönlümüz şenlensin ee her kula nasip olmaz 600 cc lik meme görmek sayende bizde sebeplenelim dimi yahu

Selammm ben geldimm.
Deneyimlisiniz sizede sorayim ben masaji hic yapmdim burda arkadaslar aksatmamaisoyledi acaba yapmassk ne olur neden yapilmali gec kalmisimmidir. Doktor kapsullenme olmasin dedi cok bilgi vermedi ama bu son cikan silikonlar puturlu olanlarda bu sorun olmadigini biliyorum ama

İstanbul'da yaptırdığı ameliyattan memnun olanlar bana yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Forum çok karışık kusura bakmayın mecbur soruyorum, fiyat performans açısından da değerlendiriyorum tabi. Barış Çakır, Naci Çelik çokça geçen isimler ama sanırım 10 binden aşağı yapmıyolardır, o kadar da bütçe ayıramam.
Şimdiye kadar 2 kişiyle görüştüm bunlardan yine bu forumda ismini duyduğum Cem Palaslı, benim gibi çok zayıf ve tahta göğüslü birine yaptığı göğüs baya hoşuma gitti, gayet doğal duruyordu ki yıllar önce yaptığını söyledi. İstesen de sana büyük protez takamam 250-275 cc kas altı dedi.
Yorumlarınızı 'doktor önerilerinizi' bekliyorum. Hatta özelden fotoğraf paylaşabilecek olursa çok çok mutlu olurum.
Bu arada yıllarca doğal yoldan göğüs büyütmek için onca emek sarfettim, geldim 31'ime, nihayet karar verdim, böyle bir gaz gelmişken kaçırmak istemiyorum, hemen bi doktor bulup olayım istiyorum. Helppp

Deneyimlisiniz sizede sorayim ben masaji hic yapmdim burda arkadaslar aksatmamaisoyledi acaba yapmassk ne olur neden yapilmali gec kalmisimmidir. Doktor kapsullenme olmasin dedi cok bilgi vermedi ama bu son cikan silikonlar puturlu olanlarda bu sorun olmadigini biliyorum ama
Canım sadece kapsül için değil memenin yumuşamasını da sağlıyor masaj. Ben yapıyorum. Masaj yap desemde yapmayanlar var dedi doktorum. Bir sorun olmamış. Ama daha çabuk kıvama gelir masaj yap bence. Geç kalmışlık olmaz masaj olayında. Neden yapmıyorsun?

Amin canim.. Senin cc kac nasil duruyor gorebildinmi morluk felan oluyormu.. Ben damla model ama ustlerde dolgun dursun istiyorum..hem dogal dursun hemde bakinca dikkat cekici :KK76:
Benim 400 cc. Yuvarlak mentor marka
.morluk zorlayinca oldu bebek var arada kucağıma aldım evi temizledim ve morardi biraz.ama bugün 12. Gün ve gitgide azalıyor ağrı falan. Tek sorun yan tlyatamamak.

Arkadaslar birsey sorucam ben kontreole gittigimde dr bana masaj onerdi ve bazi haraketler gosterdi baski yaparak uyguluyorsun biraz, ben yanlis birsey yaparimda kaydiririm siye korkudan hic yapmadim, yapmassak ne olur dr soyleyipte yapmayan arkdaslar varmi acaba?
Seninle aynı gün olduk benim de 12. Günüm. Kontrole gittiğimde özellikle sordum masaj yapacakmiyim diye. Henuz değil 1 ay sonraki kontrolune geldiğinde konusuruz dedi. Yani baslatmadi. Prof kendisi. Mutlaka bi bildiği vardır

Merhaba Gedeb34' bana da gogsumde noduller oldugu icin kas alti onerdi butun doktorlar. Sanirim gogusle temasi daha az oldugu icin daha guvenliymus. Fakat iyilesme sureci daha zor oluyor diye duydum. Ameliyattan 1 hafta sonra ise donmem gerekecek. Nasil gecti senin iyilesme surecin? Cok tesekkurler simdiden

Ben 8. Günümde ancak kendime gelebildim... Gerçi benim ameliyatım biraz değişikti, 5 saatlik operasyon geçirdim ve yüksek cc takıldı o yüzden normale göre çok daha fazla ağrılı geçti diye tahmin ediyorum. Bir de çok güçlü ilaçlar kullanamadım ilaç alerjim olduğu için, o da geciktirdi iyileşme sürecimi tabiki... 1 hafta yeterli olur mu, bilemiyorum açıkçası insandan insana gerçekten değişiyo ben bunu anladım. Kas altı olup 3. Gününde araba kullanıp normal hayatına dönen çok kadın okudum bu forumda :)

Canım sadece kapsül için değil memenin yumuşamasını da sağlıyor masaj. Ben yapıyorum. Masaj yap desemde yapmayanlar var dedi doktorum. Bir sorun olmamış. Ama daha çabuk kıvama gelir masaj yap bence. Geç kalmışlık olmaz masaj olayında. Neden yapmıyorsun?
Protezi kaydiririm diye korkumdan desem :)

X