- 27 Nisan 2014
- 472
- 725
maşşallahhh sana e madem bukadar iyisin at iki fotoda gözümüz gönlümüz şenlensin ee her kula nasip olmaz 600 cc lik meme görmek sayende bizde sebeplenelim dimi yahuBenim bugün 5. günüm Allaha sükür iyiyim bugün yemek Bile yapabildim. Evin islerini hallettim. Korkulcak hic birsey yok . Hele ki cocugu olmayan arkadaslar, meme estetigi yaptirmaktan hic korkmayin. 1 haftada düzeliyo insan. Ben 3 cocukla Bile cesaret ettim, en kücükleri ikiz, henüz 1 yasindalar. Tabi Dr seciminde dikkatli olmak lazim .
hakattenmi kız ciddi ömür boyu msj mı gerekiyoOlur muuuuu..... Benim Dr un ömür boyu masaj Dedi.
hala foto bekliyoz hatun az naza çekmedin kendini sende hııııBanada doktorum sana hem yuvarlak hemde damla olur kararı sen ver dedi
Biraz iyi olayımda atıcam canım albüm yapıcamhala foto bekliyoz hatun az naza çekmedin kendini sende hıııı
Oylemi inan ben hic yapmadim neden onemliki? Ay panik oldum simdiO masajlar çok önemli sakın aksatma naıl derse aynen yap
9 ay oldu halen yapıyorum
Yumusasin diyemi ki a ben gec kaldimmiki acaba 12 gunum bitti hic yapmadim vallOlur muuuuu..... Benim Dr un ömür boyu masaj Dedi.
Deneyimlisiniz sizede sorayim ben masaji hic yapmdim burda arkadaslar aksatmamaisoyledi acaba yapmassk ne olur neden yapilmali gec kalmisimmidir. Doktor kapsullenme olmasin dedi cok bilgi vermedi ama bu son cikan silikonlar puturlu olanlarda bu sorun olmadigini biliyorum amaSelammm ben geldimm.
Canım sadece kapsül için değil memenin yumuşamasını da sağlıyor masaj. Ben yapıyorum. Masaj yap desemde yapmayanlar var dedi doktorum. Bir sorun olmamış. Ama daha çabuk kıvama gelir masaj yap bence. Geç kalmışlık olmaz masaj olayında. Neden yapmıyorsun?Deneyimlisiniz sizede sorayim ben masaji hic yapmdim burda arkadaslar aksatmamaisoyledi acaba yapmassk ne olur neden yapilmali gec kalmisimmidir. Doktor kapsullenme olmasin dedi cok bilgi vermedi ama bu son cikan silikonlar puturlu olanlarda bu sorun olmadigini biliyorum ama
Cnm beni izlemiyorsun artıkkızlarrrrrrrr nabersiniz :)
evet betüş 105 günlük olduuuu
105 günün şerefine 3 resım
Benim 400 cc. Yuvarlak mentor markaAmin canim.. Senin cc kac nasil duruyor gorebildinmi morluk felan oluyormu.. Ben damla model ama ustlerde dolgun dursun istiyorum..hem dogal dursun hemde bakinca dikkat cekici
Seninle aynı gün olduk benim de 12. Günüm. Kontrole gittiğimde özellikle sordum masaj yapacakmiyim diye. Henuz değil 1 ay sonraki kontrolune geldiğinde konusuruz dedi. Yani baslatmadi. Prof kendisi. Mutlaka bi bildiği vardırArkadaslar birsey sorucam ben kontreole gittigimde dr bana masaj onerdi ve bazi haraketler gosterdi baski yaparak uyguluyorsun biraz, ben yanlis birsey yaparimda kaydiririm siye korkudan hic yapmadim, yapmassak ne olur dr soyleyipte yapmayan arkdaslar varmi acaba?
Benümkide 1 ay dolunca başlattı masaja.Seninle aynı gün olduk benim de 12. Günüm. Kontrole gittiğimde özellikle sordum masaj yapacakmiyim diye. Henuz değil 1 ay sonraki kontrolune geldiğinde konusuruz dedi. Yani baslatmadi. Prof kendisi. Mutlaka bi bildiği vardır
Merhaba Gedeb34' bana da gogsumde noduller oldugu icin kas alti onerdi butun doktorlar. Sanirim gogusle temasi daha az oldugu icin daha guvenliymus. Fakat iyilesme sureci daha zor oluyor diye duydum. Ameliyattan 1 hafta sonra ise donmem gerekecek. Nasil gecti senin iyilesme surecin? Cok tesekkurler simdiden
ha soyle ya sip sak bitmeli bu isler. ne mutluki sana destek veren bir annen var.guzel haberlerini bekliyorum simdiden hayirli olsun tatlim dualarim seninle
Protezi kaydiririm diye korkumdan desem :)Canım sadece kapsül için değil memenin yumuşamasını da sağlıyor masaj. Ben yapıyorum. Masaj yap desemde yapmayanlar var dedi doktorum. Bir sorun olmamış. Ama daha çabuk kıvama gelir masaj yap bence. Geç kalmışlık olmaz masaj olayında. Neden yapmıyorsun?
Normal sutyene gecince cok guzel suruyor damla seninki sanirim, yumusamis gorunuyor artik benimde bir yumusas masaja baslicam bu aradaSlm kızlar ben de 25. Günüm şerefine yeni fotolar yükledimbakın bakalım beğenecek misiniz
Bana niye erken baslattiki ilgincBenümkide 1 ay dolunca başlattı masaja.
Masajla protez kaymaz:))))Protezi kaydiririm diye korkumdan desem :)