- 1 Temmuz 2016
- 68
- 107
Özelden atim sana özelden atıyorum
bana da atar mısın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden atim sana özelden atıyorum
Ben varım ama uzun zaman değil 9 ay oldukızlar ya uzun zaman önce damla protez taktıran var mı veya tanıdıklarınız falan
ben gerçekten korkmaya başladım
silikonunda dönme yaşayan var mı
Ben varım ama uzun zaman değil 9 ay oldu
Benim ki dönmediyse kimseninki dönmez merak etme
tatlım neden bir doktorda takılı kaldın git birkaç dr ile daha görüş onlarında fikrini al aklında pekiştir sonra yine bu dr u istiyorsan onda amlytını olya okçuluk yapıyorum ben ameliyattan bikaç ay sonra da spora başlıcam içerde fırt fırt döncekmiş gibi düşünüyorum hiç güvenli gelemiyo şuan
bir de benim fotomu görmüşsünüzdür yani üst lobum dolu mu onu bile anlayamıyorum bana damla güzel duracak mı ki doğal bi geçiş olucak dedi ama hiç canlanmıyo aklımda
Benim ilk halim gibisinya okçuluk yapıyorum ben ameliyattan bikaç ay sonra da spora başlıcam içerde fırt fırt döncekmiş gibi düşünüyorum hiç güvenli gelemiyo şuan
bir de benim fotomu görmüşsünüzdür yani üst lobum dolu mu onu bile anlayamıyorum bana damla güzel duracak mı ki doğal bi geçiş olucak dedi ama hiç canlanmıyo aklımda
yani 9 ayda az bi süre değil hani döncek olsa dönerdi dimi. aman Allah kırusun bişey olmasın kimsenin memelerine geç buldum tez yitirdim olmasın sonumuz amannn haBen varım ama uzun zaman değil 9 ay oldu
Benim ki dönmediyse kimseninki dönmez merak etme
tatlım neden bir doktorda takılı kaldın git birkaç dr ile daha görüş onlarında fikrini al aklında pekiştir sonra yine bu dr u istiyorsan onda amlytını ol
Benim ilk halim gibisin
İzliyorum bak bakalım benim DAMLA lara
banada atarmısın özelden merak ettim 350 cc çok ilgimi çekiyo bu aralar:)bilmiuprum ki dokumda o kadar yoktu ama maşallah doktorun eli iyimiş ondan galiba
OhaSok olmayin kizlar 2500 cc Bile var bakin
Can'ım çok geçmiş olsunKızlar gögüslerim sütyenle küçük göründü gözüme şuan 4.günümdeyim 350cc kas altı yapıldı onuzlarım ağrıyor sadece kamburumsu yürüyorum yavaş yavaş dikleşmeue başladım kendimi yormadan ama gögüslerğm sütyensiz daha ve baya büyük duruyır anlamadım gitti valla
Can'ım, senin memeler yukarıda. Uçlar da yukarıda. Böyle olunca Dr lar tabi ki damla tercih eder. Yuvarlak takarsa, omzuna çıkar memelerya görüştüğüm diğer doktor da damla dedi bana hani araştırmaya başladığım ilk zamandan beri ben hep yuvarlak olur heralde diyodum doktorlar damla diyince biraz aklım karıştı galiba
ya inanılmaz güzel ve doğal olmuşlar maşallah
benim de böyle olsa başka bişey istemem resmen
Benide izlemeye alabilirmisinya görüştüğüm diğer doktor da damla dedi bana hani araştırmaya başladığım ilk zamandan beri ben hep yuvarlak olur heralde diyodum doktorlar damla diyince biraz aklım karıştı galiba
ya inanılmaz güzel ve doğal olmuşlar maşallah
benim de böyle olsa başka bişey istemem resmen
Bende damla var. Arkadaşım 6 yıldır kullanıyor. Box falan yapıyor kız. Dönme olayı yok. Dr cep açma olayını silikona uygun yapmazsa ister damla olsun ister yuvarlak sorun olur zaten. Hatta bu sitede damlada sorun yaşayan görmedim yuvarlakla ilgili sorun yaşayan gördüm.kızlar ya uzun zaman önce damla protez taktıran var mı veya tanıdıklarınız falan
ayy evet canım yaaa çocukla işin çokmu çok daha zor Allah yardımcın olsun sık dişini ama onun sayesinde daha hızlı iyileşecğine eminim. Hilkad bişey sorucam bu karından yağ aldırma operasyonundan sonra bir ay boyunca cenin şeklinde yatmak zorunluluğu varmış öylemi gerçekten drun önerdimi böyle bişeyCok sukur bugun taburcu oldum ev ortami bi haylı zorlayıcı valla hele cocugunuz varsa ameliyat oldum dokunma felan desinizde acı kaçınılmaz oluyor oturma kalkma yardim almadan mumkun digil henuz 6. Gunum olmasina ragmen yurumekte zorlayici daha dikelemedim bende durumlar böyle frankestein gibiyim
ayy evet canım yaaa çocukla işin çokmu çok daha zor Allah yardımcın olsun sık dişini ama onun sayesinde daha hızlı iyileşecğine eminim. Hilkad bişey sorucam bu karından yağ aldırma operasyonundan sonra bir ay boyunca cenin şeklinde yatmak zorunluluğu varmış öylemi gerçekten drun önerdimi böyle bişey
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/protezim-yan-dondu.815697/kızlar ya uzun zaman önce damla protez taktıran var mı veya tanıdıklarınız falan
YATABİLDİĞİN ZamanNe zaman yan yatabiliyoruz