Kızlarr muayeneye gittim çok sıra bekledim doktor çok yoğunnn.. İzmirde Fatih Uygur. 15 tatilde gün alayım dedim ama vermedi fiyatlar değişir dedi :/ baya konuştuk ama içime sindi. Şimdiki fiyatı 7.000tl ocaktan sora mutlaka artar para biriktirmeye başlasam iyi olacak
ameliyattan 2 hafta önce ara muhakkak dedi. Göğüsleri görünce mutlaka yapmamız lazım ihtiyacın var dedi
ama şaşırdığım kısım kas altı değil de dual mıydı unuttum heyecandan
kas zarı arası mıydı, işte ondan olup üst kısmım çok ince olduğu için yağ enjekte edip doğallaştırırım dedi. Damla yaparım ama zamanla (ömürlük olduğunu söyleyerek) okşamadan kaynaklı kayma yapabilir dedi. Birkaç foto gösterdi gayet doğal duruyo beğendim. Yağ enjekte edecek olması hoşuma gitti çünkü diğer doktor illaki belli olur demişti. Demorize olmuştum. Cc'ye takılma ameliyat sırasında hangisi uygunsa onu yerleştireceğim dedi. Bendeki bilgiler bunlar..
Peki kas zar olan arkadaşlar bana yapılmaz diye çok dikkatli okumamışım yazdıklarınızı
kas altı gibi çok ağrılı oluyor mu? O değil de sanki yaeın ameliyat olacağım nasıl heyecanlıyım
buna da şükür yaa