Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Herkese merhaba ben dün dual plan (kas alti ) silikon ameliyatı oldum . Kollarımı kaldiramiyorum yataktan kendim kalkamıyorum kalktığımda acaip bir basınç ve sızı hissediyorum . Henuz çok yeni ancak hiç zahmetsiz geçirenleri okudukca bir problem mi var diyorum . Kas altı gogus buyutme ameliyati olan arkadaşlar güncel tecrübelerini paylaşabilirlermi. .
Benim de dual plan oldu bugün 5.gün. ilk hep kendim tabi bakan olmadığı için kendim kalktım çok zordu hala zor ama biraz biraz rahatladım şimdi kontrole gidicem bakalım ne dicek

Yanlis hatirlamiyorsam seninde kas ustuydu dimii?
2.gunden itibaren gunde 2kez dus aliyorum tekim
Bendemi bi anormallik var doktorun elimi cok hafifmis anlamadim 4-5 saat uyuyup kalaninda disardayim :nazar:
Yok Cnm sen normalsin ben pimpirikliyim.:KK70: Dr ne söylediyse onu yapıyorum Cnm. Aslında yapacak gücüm var fakat Dr yapma dedi ya yaparsam sanki bişiiler ters gidicekmiş gibi geliyor :KK70:

Benimde kas alti 3 gun sorun yasadim bugun 4 gunum kendi ev cocuk vs isleri yapiyorum bir tek kesip bocme isi yapamiyorum direk kuvvet gerektiren iste kaslarim agriyor,
inanın kızlar üç gün beş gün ağrı çekmekten korkmuyorum çok meraklı karşı komşum var o bi duyarsa tüm apartmn hatta mahalle geçmş olsuna gelir oyüzden annemlerin yazlıkta kalıcam taplanana kadar da eve dönmeyi düşünmüyorum tek korkum iki küçük kuzum. malum bayram ardından okullar açılıyor inşllh üç beşgüne düzelir nırmal hayatlarımıza döneriz hakkımızda

Doktorum 475 cc'ye kadar çıkarız diye tahmin ediyodu da benim vücut fazla iri :)) sola 525 cc takıp bi de yağ enjekte etmiş yani bitmemiş o ameliyat resmen annem sinir krizleri geçirmiş beklerken, 1 saat falan sürer diye tahmin etmiş kadın da napsın :))) Bi problem yok canım sadece çok fazla uğraşıldığından olsa gerek ağrılarım baya fazla. Dün kendimi kaydırarak yatar pozisyona geldim ama sabah annemle babam sırtımdan yavaşça ittirip doğrulttular kalkmam için... 1 saat kendime gelemedim ağrıdan sancıdan. Şimdi yeni yeni toparladım. Sabahı saymazsak ilk 3 güne göre daha iyiyim. Kendim kalkıp oturabiliyorum falan...
İyi bari yağ enjekte daha da doğallaştırır.. Güzel olur inşş biraz zamann galiba

Kızlarr muayeneye gittim çok sıra bekledim doktor çok yoğunnn.. İzmirde Fatih Uygur. 15 tatilde gün alayım dedim ama vermedi fiyatlar değişir dedi :/ baya konuştuk ama içime sindi. Şimdiki fiyatı 7.000tl ocaktan sora mutlaka artar para biriktirmeye başlasam iyi olacak :işsiz: ameliyattan 2 hafta önce ara muhakkak dedi. Göğüsleri görünce mutlaka yapmamız lazım ihtiyacın var dedi:KK48: ama şaşırdığım kısım kas altı değil de dual mıydı unuttum heyecandan:olamaz: kas zarı arası mıydı, işte ondan olup üst kısmım çok ince olduğu için yağ enjekte edip doğallaştırırım dedi. Damla yaparım ama zamanla (ömürlük olduğunu söyleyerek) okşamadan kaynaklı kayma yapabilir dedi. Birkaç foto gösterdi gayet doğal duruyo beğendim. Yağ enjekte edecek olması hoşuma gitti çünkü diğer doktor illaki belli olur demişti. Demorize olmuştum. Cc'ye takılma ameliyat sırasında hangisi uygunsa onu yerleştireceğim dedi. Bendeki bilgiler bunlar..:KK54: Peki kas zar olan arkadaşlar bana yapılmaz diye çok dikkatli okumamışım yazdıklarınızı:oops: kas altı gibi çok ağrılı oluyor mu? O değil de sanki yaeın ameliyat olacağım nasıl heyecanlıyım:KK45: buna da şükür yaa:rapci:

Yok Cnm sen normalsin ben pimpirikliyim.:KK70: Dr ne söylediyse onu yapıyorum Cnm. Aslında yapacak gücüm var fakat Dr yapma dedi ya yaparsam sanki bişiiler ters gidicekmiş gibi geliyor :KK70:
Ahhaa bnde tam aksiyim yeminle haplari ihmal etme sigara 1ay icme destekle yikan bisey kaldirma dedi yaa aman Allahım bana bir enerji geldii :KK70: ameliyata degil tatile gittin diyor annem meme gosterince kamerada inandi
Temkinli olmak iyidir ya ben kötü örneğim aman arkadaslar

Kızlarr muayeneye gittim çok sıra bekledim doktor çok yoğunnn.. İzmirde Fatih Uygur. 15 tatilde gün alayım dedim ama vermedi fiyatlar değişir dedi :/ baya konuştuk ama içime sindi. Şimdiki fiyatı 7.000tl ocaktan sora mutlaka artar para biriktirmeye başlasam iyi olacak :işsiz: ameliyattan 2 hafta önce ara muhakkak dedi. Göğüsleri görünce mutlaka yapmamız lazım ihtiyacın var dedi:KK48: ama şaşırdığım kısım kas altı değil de dual mıydı unuttum heyecandan:olamaz: kas zarı arası mıydı, işte ondan olup üst kısmım çok ince olduğu için yağ enjekte edip doğallaştırırım dedi. Damla yaparım ama zamanla (ömürlük olduğunu söyleyerek) okşamadan kaynaklı kayma yapabilir dedi. Birkaç foto gösterdi gayet doğal duruyo beğendim. Yağ enjekte edecek olması hoşuma gitti çünkü diğer doktor illaki belli olur demişti. Demorize olmuştum. Cc'ye takılma ameliyat sırasında hangisi uygunsa onu yerleştireceğim dedi. Bendeki bilgiler bunlar..:KK54: Peki kas zar olan arkadaşlar bana yapılmaz diye çok dikkatli okumamışım yazdıklarınızı:oops: kas altı gibi çok ağrılı oluyor mu? O değil de sanki yaeın ameliyat olacağım nasıl heyecanlıyım:KK45: buna da şükür yaa:rapci:
Asla :kahve: ertesi gün isine dön o derece

inanın kızlar üç gün beş gün ağrı çekmekten korkmuyorum çok meraklı karşı komşum var o bi duyarsa tüm apartmn hatta mahalle geçmş olsuna gelir oyüzden annemlerin yazlıkta kalıcam taplanana kadar da eve dönmeyi düşünmüyorum tek korkum iki küçük kuzum. malum bayram ardından okullar açılıyor inşllh üç beşgüne düzelir nırmal hayatlarımıza döneriz hakkımızda
Nezamandi kuşum senn ameliyat

maşşallahın var hatunnn seni kınıyorum hemde çok pis kınıyırum ki bende senin gibi kolay atlatayım ağrısız sancısız geçireyim inşllh dicem ama anladığım kadarıyla kas altında öyle bir küksüm yok galiba naapak bir ay ahvah sonra ohhhh ohhhh demek için katlanıcez artıkın neticede memeli olmak var dimi olamadığımız tahta gibi gezdiğimiz günlere deysin hepimizin inşllh
Ayneen öyle sezeryanda bebisi görüp, bundada memeyi görüp agri sizi bilmedim. Bugun farkettim elim memede uyandim :KK70:
Bnde o komsunu kınıyorum camda gelen gideni dikizleyen yellozlar bitmez
Hic şaapma 1haftada biseycigin kalmaz Allahin izniyle

Kızlar bandajlarım çıktı çok şükür bende daha iyiyim ancak goguslerim aşırı gergin ve ödemli hatta biri daha şişkin daha gergin bu ara 350 cc hight profil ama gözüme biraz küçük geldi. Odem inince çok kuculuyormu yoksa sadece gerginlik mi gidiyor.

Hayır Can'ım dayanılmaz ağrılar olmuyor :)

Merhaba hatunlar bende persembe ameliyat olcam hem karin germe hem meme ameliyatı carsambada yatis yapicam korkmuyorum ama kafam acayip karisik meme diklestirme yapilmicak direk protez koncak ve kas ustu dedi ve kestirip atti kas alti koymucakmis cunki yeterli doku var dedi ama bir sure sonra sarkabilir ve tekrar ameliyat yapilabilir dedi kafam cok karisti sarkcaksa neden ameliyat oluyorum anlamadim 350 cc istiyorum alti istemiyorum dedim olctu tmm alir dedi karin gerdirme tmmda meme olayı tam bi muamma supruz olacak gibi :KK43:

Herkese merhaba ben dün dual plan (kas alti ) silikon ameliyatı oldum . Kollarımı kaldiramiyorum yataktan kendim kalkamıyorum kalktığımda acaip bir basınç ve sızı hissediyorum . Henuz çok yeni ancak hiç zahmetsiz geçirenleri okudukca bir problem mi var diyorum . Kas altı gogus buyutme ameliyati olan arkadaşlar güncel tecrübelerini paylaşabilirlermi. .
Çok normal yaşadıkların . Ben de dual plan oldum 4-5 gün zor yatıp kalktım. Ama sonra hızla iyileşeceksin. Gündüz yatmak yerine oturup dolanarak aktif dinlenme yap. Gece zaten uyumaya çalışırken zorlanacaksin.geçmiş olsun.

Kızlar merhabalar forumda eski konuda yeniyim.meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.emzirmeden dolayı azda olsa sarkma var.75 styen b kap nerdeyse içi boş duruyor.çarşamba günü için fatih dağdelenden randv. Aldım.telde 2750 euro dediler. Bu dr da ameliyat olan varmı? Fiyat ne oldu?bir diğer alternatifte ali mezdeği ona giden varmı aranızda fikir almak istiyorum.

merhabalar ben yeniyim sitede.. konuya direk daldım maalesef aşırı kilo vermekten göğüslerimin içi boşaldı resmen ve sarktı ameliyat korkutuyor beni ve sonrasında nasıl görüneceği izler vs.:KK43:

merhabalar ben yeniyim sitede.. konuya direk daldım maalesef aşırı kilo vermekten göğüslerimin içi boşaldı resmen ve sarktı ameliyat korkutuyor beni ve sonrasında nasıl görüneceği izler vs.:KK43:
Bence biraz vakit ayırıp en azından forumun ortalarından başlayıp okursan bayagi bilgi sahibi olursunuz. Tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Korkulacak bişey yok. İyi bir doktor ve yöntemle istediğiniz memelere kavusabilirsiniz.

X