• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

o zaman benm doktorumla git görüş derim canım barış çakkır şişli fulya terrace da...arkadaşlık isteği göndermişsin ama ameliyat olmaya kesin karar verenler dışında kabul edemiyorum kusura bakma ne olur.

önemli değil canim ama bende olacağım olmak istemesem arastırmam dimi :) bilgiler için çok tesekkür ederim, şuan ki halimi ekleyeceğim en kısa zamanda onu görürsün diye gönderdim canim .

tamam canım arkadaşımsın ama fotoğraflarımı görmek için 20 mesajı doldurman lazım sanırım

önemli değil canim ama bende olacağım olmak istemesem arastırmam dimi :) bilgiler için çok tesekkür ederim, şuan ki halimi ekleyeceğim en kısa zamanda onu görürsün diye gönderdim canim .

nasıl doldurabilirim canım birden dolmuyor galiba, zamanla dolar insallah, ben ekledikten sonra bana yardımcı olursun dimi burcucum :( kac cc taktırmalıyım konusunda .. şimdiden tşkler..

canım tabi ki yardımcı olurum işte bunun gibi 20 mesaj yazarsa fotoğraflarımı görebilirsin herkesin konusuna yaz bir şeyler aşağıda benim konumu da göreceksin ;)

nasıl doldurabilirim canım birden dolmuyor galiba, zamanla dolar insallah, ben ekledikten sonra bana yardımcı olursun dimi burcucum :( kac cc taktırmalıyım konusunda .. şimdiden tşkler..

oldu galiba canım senınkiler çok bomba valla güle güle kullan eski halini göremedim ona göre bi karsılastırma yapabilirdim ama .. baska kimleri önerirsin canim ..

teşekkür ederim yavrucummmm güzel günlerde kullanıyorum iyi bakıyorum cicişlere hehe :))) doktor olarak mı kimleri öneririm canım??

oldu galiba canım senınkiler çok bomba valla güle güle kullan eski halini göremedim ona göre bi karsılastırma yapabilirdim ama .. baska kimleri önerirsin canim ..

teşekkür ederim yavrucummmm güzel günlerde kullanıyorum iyi bakıyorum cicişlere hehe :))) doktor olarak mı kimleri öneririm canım??

bu ameliyatı yaptıranları sordum canım ilk hali ve son halini merak ediyorum, bende yükledim. lütfen bak yorum yap burcu dalga geçmeyin ama :( çok ufak..

bu ameliyatı yaptıranları sordum canım ilk hali ve son halini merak ediyorum, bende yükledim. lütfen bak yorum yap burcu dalga geçmeyin ama :( çok ufak..

ne dalga geçmesi :30: sen bayan olduğuna emin misin? göğsü küçük hiç bir bayan başkasına böyle bir şey söylemez. tuhaf!

kızlar protezlerin ağırlığı vücutta yaklaşık kaç gram oluyo? :D

kızlar protezlerin ağırlığı vücutta yaklaşık kaç gram oluyo? :D

Takılan proteze göre değişiyor. İnternetet bunu buldum

Meme protezinin ağırlığı ne kadardır?

Meme protezleri aşağı yukarı içinde jöle kıvamında silikon jel içerenlerin yaklaşık 250-300 gram hatta 500 grama kadar da çıkan ağırlığı vardır, hastada ciddi büyük bir ağırlık yaratmaz ama sodyum klorürle doldurulan meme protezleri çok daha hafiftir, yaklaşık olarak 200 gram civarı bir ağırlığa kavuşabilir.

delü müsün kııııızzzz ne dalga geçmesi hepimiz geçtik bu yollardann..hani kıyafetli altında sütyen olmayan fotoğrafın var ya orda benim eski halinden büyük gözüküyor benden daha fazla dokun var canım benim.

canım ben ikisini de ayrı tarihlerde oldum..meme büyütmeyi yaklaşık 9.5 ay önce oldum burun daha yeni 1 ay olmadı 21 ya da 22. günümdeyim :) meme büyütmeye 6500 lira verdim..buruna da 6500 lira verdim..

geçmiş olsun...aynı yıl içinde olmuş iki amliyatta..fiyatları neden aynı ki..benim bildiğim meme daha pahalıdır..burunda sadece işlem var memede ise işleme ilaveten silikonun masrafı var sonuçta..
ayrıca iki tane:))
kaçar saat sürdü ameliyatların?

Back