Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hg
üçünü birlikte yaptıranlarda vardır kombine ameliyatlar hem maliyet olarakta düşük olduğundan tercih ediliyor ama buna ancak doktorun karar verebilir eğer buna uygunsan neden olmasın,piskolojik olarakta hazır olmalısın buna çünkü ciddi ağrılarda çekebilirsin çok hafifte atlatabilirsin
ama şöyle bir düşünceyle bişeyler söyleyebilirim
göğüsleri yaptırdığında yüzüstü yatamıyorsun yasak haliyle popo altta kalıcak,popo mantıken yapılmaz çünkü ameliyat sonrası ondada tam tersi bir durum olacak yan yatmak meme ameliyatlarında 10-15 gün alıyor bence sen onu sonraya bırak

mrb annem Taha MEHMETOĞLU'na 6 yıl önce silikon yaptırmıştı ve çok memnun kalmıstı bende 2 hafta önce Taha MEHMETOĞLU' na meme küçültme ameliyatı oldum. Daha iki hafta olmasına rağmen mükemmel duruyorlar ameliyattan 1 gun sonra hastaneden cıktım ne bir agrım ne bır sızım oldu. Taha Bey'de fazlasıyla ilgilendi. Keşke daha önce ameliyat olsaydım dıyorum. Çok mutluyum:))))) Taha Bey'e çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık harika bir doktor kendisi. Şiddetle tavsiye ediyorum. Zaten gidip görüşünce farkı anlıycaksınız.

geçmiş olsun sağlıcakla kullanın inşallah ama doktor tavsiyenizi tavsiye başlığına yapsanız daha yerinde olurdu burda gözden kaçabilir
fiyat şehir gibi bilgileride ekleyinki aydınlatıcı olsun

merhaba, popo kaldIrmayI bende cok istiyorum. AnladIgIm kadarIyla iple asma yapan dok. vardI. Bir kac ay sonra gene sonra ipler tutmadIgI icin yapIlmIyor. Benim sordugum dokt. poponun üst tarafIna aynI karIn germe gibi fazlalIk alInIyor we dikiliyo. Bende arastIrdIm yaptIran hic birine rastlayamadIm. Lipo yaptIrdIm popodan da alInacak daha sIkIlasacak zannettim, sonra fark ettimki popoyu hic ellenmemis dokt. basenerden sIrf alInmIs. Sonradan ögrendigim popo alt kIsmIndan alInInca sarkma yapabilirmis diye. Tabiki her dokt. tecrübesi farklIda olabilir. Lipoyla sIkIlasInca kendiliginden sorun cözülecegini zannediyordum....
Burun ve meme yaptIran duydum, ücü bir arada zor gibi. Dokt. konusursanIz sizi daha iyi bilgilendirir.....

Merhabaa Kızlar uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum yorumlarımı gören illaki olmustur ben doktora gitmiştim ameliyat olmak istediğimm içinn Seneye yazın yani bu aylarda ameliyat olmaya karar verdimm..Benim göğüs dokum hiç yok 1.58 boyundayım suan 51 kiloyum belim 64 kalcam 90 sizce bana kaç CC silikon giderr :))

canım benim doktoruna sen istediğin büyüklüğü ifade et o cc ye karar verir ama karşılaştırman için söyleyim benim boy 175 kilo 60 belim 62 kalçam 94 cmdi bana 310 cc kullandı doktorum

canım benim doktoruna sen istediğin büyüklüğü ifade et o cc ye karar verir ama karşılaştırman için söyleyim benim boy 175 kilo 60 belim 62 kalçam 94 cmdi bana 310 cc kullandı doktorum

bana 80 B olucak sekilde bi silikon koyucağını söylemisti daha ameliyatıma 1 sene var ama karsılastırınca bana 310cc fazlasıyla büyük gelir gibi

bana 80 B olucak sekilde bi silikon koyucağını söylemisti daha ameliyatıma 1 sene var ama karsılastırınca bana 310cc fazlasıyla büyük gelir gibi

1 senen varmis daha.bol bol arastir ki simdi sana buyuk gelen 310 ameliyattan sonra kucuk gelmesin

ama mutlaka su anki gogus olcunu dikkkate al arastirma yaparken,,,daha uzun vaktin var konusabilidigin kadar doktorla konus.cok da kafani karistirmadan bilgileri harmanla ve karar ver bence bu sitenin avantaji cok buyuk mutlaka degerlendir bu zaman icerisinde...

kesinlikle katılıyorum. beni bu ameliyata ve hayallerime yaklaştıran kk dır. ve tabi ki de kk kızları. iyi ki varsınız.

Bi de senin ameliyati atlatsak neyse az kaldi canim benim,umarim hepimizinkinden daha guzeli senin olur

uzun zamandır beklediğim için benimki dışında bir çok kalp atışı duymak heyecanımı artırıyor. işteyken iyi de, eve gelince zaman birazcık daha mı yavaş akıyor ne

uzun zamandır beklediğim için benimki dışında bir çok kalp atışı duymak heyecanımı artırıyor. işteyken iyi de, eve gelince zaman birazcık daha mı yavaş akıyor ne

Güzel bekleyiş bunlar ,sonunda güzel memelere kavuşacaksın...beklemek zor insan olsun bitsin istiyor....

Güzel bekleyiş bunlar ,sonunda güzel memelere kavuşacaksın...beklemek zor insan olsun bitsin istiyor....

beklemek son haftalarda zorlamadı beni. sadece hafta sonu iç çamaşırları görünce ve alamayınca kötü hissettim. kom'un şık bir atlet takımı vardı. ameliyattan sonra alırım dedim kendi kendime. inş bitmez

kızlar gögüs ucundan silikon taktıran var mı? benim ameliyatım öyle olacak 250cc dedi drum ama nasıl durur acep 300cc istesem? kilom 45 boyum 1.63 civarı ve gögüs yapım koltuk altı gögsü

bir de ameliyattan sonra sporcu sütyeni takmak gerekiyormuş netten baktım kimi kalın askılı emzirme sütyeni gibi, ameliyat olan arkadaşlar sütyen nasıl acaba? yani yazı sütyeni görünmesin diye kapalı mı giyincez boyna kadar :S

kızlar gögüs ucundan silikon taktıran var mı? benim ameliyatım öyle olacak 250cc dedi drum ama nasıl durur acep 300cc istesem? kilom 45 boyum 1.63 civarı ve gögüs yapım koltuk altı gögsü

tatlım naptın Nurettin Uzer'e ameliyat olacam demiştin noldu anlat bakalım neler yaptın.Evet iste 300 cc olsun eğer dolgun dolu dolu seviyorsan.

slm, göğüs ucundan oldum ve 300 cc...250 cc çok küçük kalır gibi geliyor ....resimlerime bak..benimkiler çok büyük değiller. bu forumda taktırıp ta sonra keşke büyük taktırsaydım diyenler çok...bence bir daha düşün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…