Herkese Merhaba,
Popo kaldirma ameliyati olan veya hakinda bilgiye sahip olaniniz var mi? Ayrica bu temmuz burun, gogus ve popo kaldirma ameliyati olmak istiyorum. Sizce ucunu bir yaptirmam mumkun mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Arastirmalarim da cok yeniyim ve kadinlar kulubu sayesinde sizin bilgilerinizle her gecen gun biraz daha aydinlaniyorum. Tsk :))
mrb annem Taha MEHMETOĞLU'na 6 yıl önce silikon yaptırmıştı ve çok memnun kalmıstı bende 2 hafta önce Taha MEHMETOĞLU' na meme küçültme ameliyatı oldum. Daha iki hafta olmasına rağmen mükemmel duruyorlar ameliyattan 1 gun sonra hastaneden cıktım ne bir agrım ne bır sızım oldu. Taha Bey'de fazlasıyla ilgilendi. Keşke daha önce ameliyat olsaydım dıyorum. Çok mutluyum:))))) Taha Bey'e çok teşekkür ediyorum ellerine sağlık harika bir doktor kendisi. Şiddetle tavsiye ediyorum. Zaten gidip görüşünce farkı anlıycaksınız.
Herkese Merhaba,
Popo kaldirma ameliyati olan veya hakinda bilgiye sahip olaniniz var mi? Ayrica bu temmuz burun, gogus ve popo kaldirma ameliyati olmak istiyorum. Sizce ucunu bir yaptirmam mumkun mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Arastirmalarim da cok yeniyim ve kadinlar kulubu sayesinde sizin bilgilerinizle her gecen gun biraz daha aydinlaniyorum. Tsk :))
Merhabaa Kızlar uzun zamandır bu bölümü takip ediyorum yorumlarımı gören illaki olmustur ben doktora gitmiştim ameliyat olmak istediğimm içinn Seneye yazın yani bu aylarda ameliyat olmaya karar verdimm..Benim göğüs dokum hiç yok 1.58 boyundayım suan 51 kiloyum belim 64 kalcam 90 sizce bana kaç CC silikon giderr :))
canım benim doktoruna sen istediğin büyüklüğü ifade et o cc ye karar verirama karşılaştırman için söyleyim benim boy 175 kilo 60 belim 62 kalçam 94 cmdi bana 310 cc kullandı doktorum
canım benim doktoruna sen istediğin büyüklüğü ifade et o cc ye karar verirama karşılaştırman için söyleyim benim boy 175 kilo 60 belim 62 kalçam 94 cmdi bana 310 cc kullandı doktorum
bana 80 B olucak sekilde bi silikon koyucağını söylemisti daha ameliyatıma 1 sene var ama karsılastırınca bana 310cc fazlasıyla büyük gelir gibi
1 senen varmis daha.bol bol arastir ki simdi sana buyuk gelen 310 ameliyattan sonra kucuk gelmesin
ama mutlaka su anki gogus olcunu dikkkate al arastirma yaparken,,,daha uzun vaktin var konusabilidigin kadar doktorla konus.cok da kafani karistirmadan bilgileri harmanla ve karar ver bencebu sitenin avantaji cok buyuk mutlaka degerlendir bu zaman icerisinde...
kesinlikle katılıyorum. beni bu ameliyata ve hayallerime yaklaştıran kk dır. ve tabi ki de kk kızları. iyi ki varsınız.
Bi de senin ameliyati atlatsakneyse az kaldi canim benim,umarim hepimizinkinden daha guzeli senin olur
uzun zamandır beklediğim için benimki dışında bir çok kalp atışı duymak heyecanımı artırıyor. işteyken iyi de, eve gelince zaman birazcık daha mı yavaş akıyor ne
Güzel bekleyiş bunlar ,sonunda güzel memelere kavuşacaksın...beklemek zor insan olsun bitsin istiyor....
kızlar gögüs ucundan silikon taktıran var mı? benim ameliyatım öyle olacak 250cc dedi drum ama nasıl durur acep 300cc istesem? kilom 45 boyum 1.63 civarı ve gögüs yapım koltuk altı gögsü
bana 80 B olucak sekilde bi silikon koyucağını söylemisti daha ameliyatıma 1 sene var ama karsılastırınca bana 310cc fazlasıyla büyük gelir gibi
kızlar gögüs ucundan silikon taktıran var mı? benim ameliyatım öyle olacak 250cc dedi drum ama nasıl durur acep 300cc istesem? kilom 45 boyum 1.63 civarı ve gögüs yapım koltuk altı gögsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?