bir de ameliyattan sonra sporcu sütyeni takmak gerekiyormuş netten baktım kimi kalın askılı emzirme sütyeni gibi, ameliyat olan arkadaşlar sütyen nasıl acaba? yani yazı sütyeni görünmesin diye kapalı mı giyincez boyna kadar :S
310 cc çok ta büyük değil...benimkiler 300 cc ve gayet normal duruyorlar
senin kas zarı altı mı olmuştu? kas altı 300cc ile kas zarı altı 300cc çok farklı duruyor sanırım, avatar resminden gayet dolgun gözüküyor..benim belim çok ince değil 72 falan..ama omuzlarım dar, kas zarı altı 300ü kaldırır mıyım acaba? bu arada sana arkadaş ekleme talebi gönderdim kabul edersen sevinirim
Yaprakçım senin ameliyatın bana ışık tutacak, heyecanla güzel haberlerini bekliyorummm :) ağustosta başlıyorum görüşmelere :))
bu arada o kadar güzel bikiniler görüyorum ki ama moral sıfırrrr ooof offf
senin kas zarı altı mı olmuştu? kas altı 300cc ile kas zarı altı 300cc çok farklı duruyor sanırım, avatar resminden gayet dolgun gözüküyor..benim belim çok ince değil 72 falan..ama omuzlarım dar, kas zarı altı 300ü kaldırır mıyım acaba? bu arada sana arkadaş ekleme talebi gönderdim kabul edersen sevinirim
Yaprakçım senin ameliyatın bana ışık tutacak, heyecanla güzel haberlerini bekliyorummm :) ağustosta başlıyorum görüşmelere :))
bu arada o kadar güzel bikiniler görüyorum ki ama moral sıfırrrr ooof offf
Cihilek..benimki kas zarı altı...kas altı değildir..meme ucundan 300 cc...gayet te doğal duruyor...senin yapına göre zaten doktor tavsiyede bulunacaktır...ama birkaç doktorla görüşki, yanlış yada istemediğin şekil ortaya çıkmasın...
doktorum 265 cc dedi ama ben 300 cc de ınat ettim...ve şuan iyiki deinat etmişim dedim açıkçası....bundan küçüğü beni mutlu edemezdi...zaten dıştan çok ta belli olmuyor..inşallah sende aramıza katılırsın...öpüyorum :)))))
anladım canım seninkiler de gerçekten çok güzeller maşallah nazar değmesin :) bu kas zarı altı ameliyatlarda daha kötü bir sonuçla karşılaşmadım, umarım benim yapım da uygundur..
erkek arkadaşım hem çok istiyor hem de yaptırınca açılıp saçılıcan gerek yok diyor :))) çooook ıskanacak çook inşallah 2012yi yeni cicişlerde kapatacağım :)
cihilek.....sana tavsiyem bu tür işleri erkeklerle paylaşma...onlar kafaları çok karıştırıyorlar....ben kocama hiç haber vermeden yaptırdım...2 çocuğum var ....ve de stresliyken kocamın stresini çekemem....hiç te açılıp saçılmazsın..erkek arkadaşın sana güvenmiyorsa.....sonsuz güvenmesi lazım...
Canım,benimde kesi yerim meme ucukızlar gögüs ucundan silikon taktıran var mı? benim ameliyatım öyle olacak 250cc dedi drum ama nasıl durur acep 300cc istesem? kilom 45 boyum 1.63 civarı ve gögüs yapım koltuk altı gögsü
bir de ameliyattan sonra sporcu sütyeni takmak gerekiyormuş netten baktım kimi kalın askılı emzirme sütyeni gibi, ameliyat olan arkadaşlar sütyen nasıl acaba? yani yazı sütyeni görünmesin diye kapalı mı giyincez boyna kadar :S
slm, göğüs ucundan oldum ve 300 cc...250 cc çok küçük kalır gibi geliyor ....resimlerime bak..benimkiler çok büyük değiller. bu forumda taktırıp ta sonra keşke büyük taktırsaydım diyenler çok...bence bir daha düşün....
slm herkes halinden memnun inş. Benim de bir sorum olacak 4 haziranda ameliyat olmuştum bugün 18 gün oldu ama benim göğüslerim uyuşuk yani hani bir yerimiz uyuşurda oraya değen şeyi hissetmeyiz ya onun gibi,birde dikişlerde potluk var yani kabarık bazı yerleri dikişlerin, bu durumlarla karşılaşan arkadaşlar oldumu bir sorayım dedim olduysa ne zaman geçer bu durum beni rahatsız etmeye başladı artık :2:
kocana haber vermeden mi yaptırdınanlayacak nasıl olsa neden haber vermedin nolur yanlış anlama ama ben eşlerden butür şeylerin saklanmasına karşıyım eğer izin vermiyorsa sen ne dersen de ben yaptırıcam demek ok ama haber vermeden çok zor ya,allah korusun sonuçta bir ameliyat bu
ameliyat sonrası sana iyiki yaptırmışsın diyecek o ayrı meseleneyse sen daha iyi bilirsin kendin hakkında neyin iyi olduğuna
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim...Gögsünün hangi bölgesinde uyuşukluk var acaba?? Meme altı kesisi ile ameliyat oldun büyük bir ihtimal,belirtmemişsin..Dikiş yerlerindeki potluk doktorun el becerisiyle alakalı bir durum..Potluklar düzelmez sanırım,düzelmesi için o bölgenin tekrar açılıp dikilmesi gerekiyor.Lokal şekilde yapılabilir,doktoruna kontrole gittiginde bu sorundan çok rahatsız oldugunu üzerine basa basa belirtki ilgilensin
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim...Gögsünün hangi bölgesinde uyuşukluk var acaba?? Meme altı kesisi ile ameliyat oldun büyük bir ihtimal,belirtmemişsin..Dikiş yerlerindeki potluk doktorun el becerisiyle alakalı bir durum..Potluklar düzelmez sanırım,düzelmesi için o bölgenin tekrar açılıp dikilmesi gerekiyor.Lokal şekilde yapılabilir,doktoruna kontrole gittiginde bu sorundan çok rahatsız oldugunu üzerine basa basa belirtki ilgilensin
arkadaş listemde olmadığından
iyi dileklerin ve açıklama için teşekkür ederim. Evet meme altı kesesi ile oldum ameliyatımı potluk diyerek benden daha iyi açıklamışsın durumu ama canım sıkıldı şimdi,bu potluklar geçmesse çok çirkin bir görüntü olacak ve yeni bir operasyon istemiyorum ben ya! gittiğimde ilk işim bu konuyu konuşmak olacak
yazmayı unutmuşum,uyuşukluk alt bölgede mesela bornozumu giydiğimde rahatsız ediyor göğüsüme dokunması, hissizlik gibi birşey yani...
göstermek istemezseniz anlayışla karşılarım.herkeze göstermek istemeye bilirsiniz. ben bu ameliyatı çok istiyorum hergün sizlerin yorumlarına bakıyorum 1 yıl önce karın germe oldum 3 çocuk annesiyim 33 yaşındayım allah izin verirse 15 karne tatilinde olmak istiyorum henüz diğer ameliyatımın borcu yeni bitti o sebeple bu yaz böyle kalakaldım ama size ve arzum77 ye baktıkça içim gitmiyor değil...ama asla kıskançlık değil bu imrenme allah güle güle kullanmak nasip etsin....ama resimlerinizi görmek isterim
Canım ben seni arkadaş olarak ekledim..Gel benim fotolarıma bakSaltam arkadaşımıza arkadaşlık teklifi gönderdinizmi? Gönderirseniz kabul edecektir,oda gayet yardımsever bir arkadaşımız çünkü,resimleri sizden esirgemeyecektir Demek karın germe ameliyatı oldunuz,geçmiş olsun.Nasıl memnunmusunuz,izlerinizin durumu nasıl? Bende karın bölgeöden ufak bir lipo oldum,yag alındı.Tabi karın germe kadar bir sonuç vermez ama..Daha fazla alınsaydı bu seferde karındaki deri sarkardı,kötü bir görüntü olurdu..Neyse artık halimden memnunum.Sporla,diyetle gayet iyi bir görüntüye geliyor şükür İnşallah meme büyütme ameliyatıda olursunuz biran önce..Meme başka birşey,başka hiçbir ameliyat bir kadını bu kadar mutlu edemez diye düşünüyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?