Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sporcu sütyenin çeşidi var....hem kalın hem ince askıları olanlar var....dokrotun verdiği sütyen kalın askılıydı ama ben ince askıları olanlardan almıştım. 1.5 ay geçti ve hala arasıra kullanırım çünkü %100 ketenden üretilmiş.

310 cc çok ta büyük değil...benimkiler 300 cc ve gayet normal duruyorlar

senin kas zarı altı mı olmuştu? kas altı 300cc ile kas zarı altı 300cc çok farklı duruyor sanırım, avatar resminden gayet dolgun gözüküyor..benim belim çok ince değil 72 falan..ama omuzlarım dar, kas zarı altı 300ü kaldırır mıyım acaba? bu arada sana arkadaş ekleme talebi gönderdim kabul edersen sevinirim

Yaprakçım senin ameliyatın bana ışık tutacak, heyecanla güzel haberlerini bekliyorummm :) ağustosta başlıyorum görüşmelere :))
bu arada o kadar güzel bikiniler görüyorum ki ama moral sıfırrrr ooof offf

Cihilek..benimki kas zarı altı...kas altı değildir..meme ucundan 300 cc...gayet te doğal duruyor...senin yapına göre zaten doktor tavsiyede bulunacaktır...ama birkaç doktorla görüşki, yanlış yada istemediğin şekil ortaya çıkmasın...
doktorum 265 cc dedi ama ben 300 cc de ınat ettim...ve şuan iyiki deinat etmişim dedim açıkçası....bundan küçüğü beni mutlu edemezdi...zaten dıştan çok ta belli olmuyor..inşallah sende aramıza katılırsın...öpüyorum :)))))

arkadaşlık talebi gelmedi bana ..ama ben sana yolladım :)))))))) kabul et :))))))))))

anladım canım seninkiler de gerçekten çok güzeller maşallah nazar değmesin :) bu kas zarı altı ameliyatlarda daha kötü bir sonuçla karşılaşmadım, umarım benim yapım da uygundur..
erkek arkadaşım hem çok istiyor hem de yaptırınca açılıp saçılıcan gerek yok diyor :))) çooook ıskanacak çook inşallah 2012yi yeni cicişlerde kapatacağım :)

cihilek.....sana tavsiyem bu tür işleri erkeklerle paylaşma...onlar kafaları çok karıştırıyorlar....ben kocama hiç haber vermeden yaptırdım...2 çocuğum var ....ve de stresliyken kocamın stresini çekemem....hiç te açılıp saçılmazsın..erkek arkadaşın sana güvenmiyorsa.....sonsuz güvenmesi lazım...

kocana haber vermeden mi yaptırdın anlayacak nasıl olsa neden haber vermedin nolur yanlış anlama ama ben eşlerden butür şeylerin saklanmasına karşıyım eğer izin vermiyorsa sen ne dersen de ben yaptırıcam demek ok ama haber vermeden çok zor ya,allah korusun sonuçta bir ameliyat bu
ameliyat sonrası sana iyiki yaptırmışsın diyecek o ayrı mesele neyse sen daha iyi bilirsin kendin hakkında neyin iyi olduğuna

kızlar gögüs ucundan silikon taktıran var mı? benim ameliyatım öyle olacak 250cc dedi drum ama nasıl durur acep 300cc istesem? kilom 45 boyum 1.63 civarı ve gögüs yapım koltuk altı gögsü
Canım,benimde kesi yerim meme ucu Sonuçtan çok çok çoookkkkkk memnunum Protez büyüklügünü doktorun ameliyat esnesında karar verecektir.Şu an ne desen boş.Ama ameliyattan önce olabilecek ve en yakışan büyüklügü kullanmasını istedigini söyle.Diri,dolu dolu,gösterişli,sexy gögüsler isiyorum de lütfen

Sporcu sütyeni olarak sana Ay Yıldızın sporcu sütyenini öneririm..Önden kopçalı oldugundanda çok rahat edeceksin Foto ekliyorum,yardımcı olur sana

ben niye sizin resimlerinizi göremiyorum acaba

slm herkes halinden memnun inş. Benim de bir sorum olacak 4 haziranda ameliyat olmuştum bugün 18 gün oldu ama benim göğüslerim uyuşuk yani hani bir yerimiz uyuşurda oraya değen şeyi hissetmeyiz ya onun gibi,birde dikişlerde potluk var yani kabarık bazı yerleri dikişlerin, bu durumlarla karşılaşan arkadaşlar oldumu bir sorayım dedim olduysa ne zaman geçer bu durum beni rahatsız etmeye başladı artık :2:

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim... Gögsünün hangi bölgesinde uyuşukluk var acaba?? Meme altı kesisi ile ameliyat oldun büyük bir ihtimal,belirtmemişsin..Dikiş yerlerindeki potluk doktorun el becerisiyle alakalı bir durum..Potluklar düzelmez sanırım,düzelmesi için o bölgenin tekrar açılıp dikilmesi gerekiyor.Lokal şekilde yapılabilir,doktoruna kontrole gittiginde bu sorundan çok rahatsız oldugunu üzerine basa basa belirtki ilgilensin

slm haber vermedim çünkü erkek daha fazla stres yapar. ve ayrıca ben stresliyken çifte stresi kaldıramayacaktım. asla karşı çıkmayacaktı ama her gün ya şöyle olursa ya böyle olursa diye moralimi bozacaktı...yaptırdıktan sonra hiç sorun etmedi ve gayet güzel bir şekilde kullanıyor da :))))
şöyle bişey var: memişlerimi kocam için yaptırmadım...asla...ben bir kadın olarak mutsuzluğu yaşadığım için KENDİM için yaptırdım. ve kocamın böyle bir karara bana göre saygı duyması lazım.

iyi dileklerin ve açıklama için teşekkür ederim. Evet meme altı kesesi ile oldum ameliyatımı potluk diyerek benden daha iyi açıklamışsın durumu ama canım sıkıldı şimdi,bu potluklar geçmesse çok çirkin bir görüntü olacak ve yeni bir operasyon istemiyorum ben ya! gittiğimde ilk işim bu konuyu konuşmak olacak

Son düzenleme:

yazmayı unutmuşum,uyuşukluk alt bölgede mesela bornozumu giydiğimde rahatsız ediyor göğüsüme dokunması, hissizlik gibi birşey yani...

Son düzenleme:
arkadaş listemde olmadığından

göstermek istemezseniz anlayışla karşılarım.herkeze göstermek istemeye bilirsiniz. ben bu ameliyatı çok istiyorum hergün sizlerin yorumlarına bakıyorum 1 yıl önce karın germe oldum 3 çocuk annesiyim 33 yaşındayım allah izin verirse 15 karne tatilinde olmak istiyorum henüz diğer ameliyatımın borcu yeni bitti o sebeple bu yaz böyle kalakaldım ama size ve arzum77 ye baktıkça içim gitmiyor değil...ama asla kıskançlık değil bu imrenme allah güle güle kullanmak nasip etsin....ama resimlerinizi görmek isterim

yazmayı unutmuşum,uyuşukluk alt bölgede mesela bornozumu giydiğimde rahatsız ediyor göğüsüme dokunması, hissizlik gibi birşey yani...

Canım bu potluk durumun düzeltilmesi hiçte zor bir işlem degil.Benim bir arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu.Onunda dikiş yerlerinin bazı yerlerinde potluk durumu olmuştu.İLk önce silikon bantlar var,dikiş yerlerini iyileştiren izlerin daha silik şekilde olmasına yarayan bantlar bunlar.Onlardan kullandı.Kısmen durumu biraz düzeltti ama tamamen gitmedi tabi.Daha sonra ufak bir müdahaleyle düzeltildi.Dedigim gibi lokal bir işlem.İgneyle o bölge uyuşturuluyor ve düzeltiliyor.Korkmana gerek yok.Korkupta gereken işlemi yaptırmazsan hayatın boyunca bu görüntü seni rahatsız edecek ve pişman olacaksın..Ben senin yerinde olsam gerekeni en başta yaptırırdım Doktorunla mutlaka konuş tabi,çok rahatsız oldugunu,düzeltilmesini istedigini,bu şikayetle hep karşısına çıkacagını üzerine basa basa belirt..Belirtki başından atmasın,senin ne kadar rahatsız oldugunu anlasın,ilgilensin

Uyuşukluk dikiş yerlerine yakın bir yerde o zaman..Bornozun degince rahatsızlık duyuyorsan hissediyorsun demektir,ama uyuşuk bir biçimde..Bu şekilde olması gayet norman.Zamanla his gelecektir.Hissizlik başka,uyuşukluk başka bir durumdur canım Telaş yapma,bu durum düzelecek bence..Ama dedigim gibi zamana ihtiyacın var.Bu süre 6 ayı 1 seneyi bulabilir

Canım ben seni arkadaş olarak ekledim..Gel benim fotolarıma bak Saltam arkadaşımıza arkadaşlık teklifi gönderdinizmi? Gönderirseniz kabul edecektir,oda gayet yardımsever bir arkadaşımız çünkü,resimleri sizden esirgemeyecektir Demek karın germe ameliyatı oldunuz,geçmiş olsun.Nasıl memnunmusunuz,izlerinizin durumu nasıl? Bende karın bölgeöden ufak bir lipo oldum,yag alındı.Tabi karın germe kadar bir sonuç vermez ama..Daha fazla alınsaydı bu seferde karındaki deri sarkardı,kötü bir görüntü olurdu..Neyse artık halimden memnunum.Sporla,diyetle gayet iyi bir görüntüye geliyor şükür İnşallah meme büyütme ameliyatıda olursunuz biran önce..Meme başka birşey,başka hiçbir ameliyat bir kadını bu kadar mutlu edemez diye düşünüyorumm..

evet yaaa çok kalın askılı ve bildiğin anneanne sütyeni:) ama çok uzun kullanmıyoruz, 1 ay sürekli kullandım, sonra yavaş yavaş azalttım, şimdi çoğunlukla sütyensiz, sadece göğüsucu pedi kullanarak sanki destekli sütyen kullanıyormuşçasına geziyorum:)

Yani sıkıntısı 1 ay...

çok teşekkür ederim. allah razı olsun ben ankarada nebil bozdoğana oldum .ben hamileyken 1. 30 2. 25 3.18 kilo aldım ve 4.kilo 200 gr dan küçük çocuğum olmadı enson doğumumu yaptığımda 85 kiloydum oğlum 5 yaşında ve ben58 kilo ile karın germe oldum. ameliyatımda 3.5 kilo deri alındı. su an55 kiloyum. düm düz bir karına sahibim. çok mutluyum izlerim 2 3yıl sonra silikleşir herhalde 4 saat ameliyatta kaldım kolay bir ameliyat değil ama sonuç harika yeni bir göbek deliğim var mankenlerin olurya minik işte öyle .su anda formumu korumak için devam ediyorum ben 3 yıldır düzenli plates yapıyorum haftanın 5 günü bu ameliyat hayatımı geğiştirdi şimdi sıra göğüslerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…