Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah sonuçtan yaptıran ve yaptırmayı düşünen herkes çok ama çok memnun kalır. Ameliyatımı etilerde Aylin karanlık yaptı.Zaten görüştüğüm tek dok oydu kadınlar kulübünü okuyarak buldum Aylin karanlığı pişmanda olmadım çok şükür ama olacak arkadaşlar daha sonra aklında kalmasın diye birden fazla doktorla erinmezlerse görüşsünler ben 5 dok fiyat aldım biri hariç hepsi 6 milyar dedi yüz yüze tek Aylin hanımla görüştüm ve ameliyat tarihimi hemen aldım.Süreç ne çok zor nede çok kolay geldi bana ilk defa bugünde yataktan eşimin desteği olmadan kalktım. 275cc takıldı mentor marka göğüs kafesim darmış zaten 300cc denemiş ama almadı dedi doktorum kenarlardan taşmış olabileceğin en büyüğünü istemiştim tabi ben silikonum diye bağırmadığı sürece sonuçtanda memnunum yarın 2. konturolüm var sormk isteikleriniz olursa sev seve cevp vermeye çalışırım...

geçmiş olsun sende bu yaz keyfini sürersin inşallah kendine dikkat et bol bol dinlern

Evet giydiğim badiler güzel duracak artık : ) şuan iyiyim çok şükür arkadaşlar yalnız bırakmayınca dinlenmem kolay oldu 1 hafta sonra araba bile kullanırım

Canım çok geçmiş olsun.Aylin hanımı tanıyorum.Ameliyat öncesi doktor görüşmelerinde kendisine gidip muayene olmuştum.Bana küçük cc tavsiye ettigi için,istediğim büyüklügü kabul etmediği için anlaşamadık.Ne güzel sen memnun kalmışsın.Hep böyle kutlu olursun inşallah

: ) Arkadaşlar ben onu yazarken öyle istiyoruz diye söylemedim yani en büyük cc daha doğrusu kendi vücudumuza gidebilecek en büyük boyut olsun isteriz yani silikonum diye bağırmasın demek istemiştim kavun karpuz gibi derken ve orda anlatmak istediğim bu ameliyata karar veren bütün arakadaşlarda olmuşken hem vücudumuzun kaldıracağı en büyük boyut olsun hemde (kavun,karpuz değil :) ) hemde silikonum diye bağırmasın ister bende bunu istedim demek istedim ve asıl anlatmak istediğim işte bu yüzden tek doktorla görüşmeyin ki aklınızda acaba diye soru işareti kalmasın. Bilmem anlatabildim mi

Son düzenleme:

Senin bu konudaki tecrübe ve araştırmaların bu estetiği olmak isteyenlara adeta bir ışık oluyor canım.. Ayrıca olayı çok güzel özetlemişsin. Teşekkür ederiyorum Canım..

Senin bu konudaki tecrübe ve araştırmaların bu estetiği olmak isteyenlara adeta bir ışık oluyor canım.. Ayrıca olayı çok güzel özetlemişsin. Teşekkür ederiyorum Canım..

Kendimi ifade edebildiğime sevindim. Bu ameliyatta tek kafama takılan şey fiyat aldığım diğer doktorlarla niye görüşmediğim oldu bu memnun olmadığım için değil daha öncede söylediğim gibi genel anlamda Aylin hanımdan memnun kaldım ve rahat bir ameliyat geçirdim hastana ortamıda gayet güzel ve hemşireler ilgiliydi ama acaba olmuşken az adaha büyük olabilirmiydi diye düşünüyor insan.
Çokmu aç gözlüyüm bilmiyorum ki ?

Yok canım benim Anladık seni tabiki Rahat bir ameliyat sonrası geçirmen seni bu kadar keyifli yapmış,şanslısın valla.. Umarım bundan sonraki süreçte çok keyifli olur
Daha olan olmuş,doktorun bu ölçüyü yakıştırmış,uygun görmüş ve tercih etmiş... Yaklaşık olarak gerçek boyutunu göstermesi 6 ay 1 seneyi bulur. O zaman beğenmezsen küçük gelirse biraz daha büyügüyle değiştirilsin.Yada 20 sene kadar sonra zaten protezleri değiştirmek gerekiyor.O zaman büyütürsün

heyecanım evde daha çok artıyor. özellikle netin başına geçip, sizlerle konuşurken.. iyi geliyor bana burası. canımı sıkan ortamlar ve konular da olunca...

Emin ellerdesin Naci bey bu işte başarılı bir doktor çok hastası yazıyor memnuniyetini...çok memnun olacağına eminim...aynen bana da burası iyi geliyor bağımlılık yaptı kopamıyor insan

slm benim bugün ameliyatımın 11. günü 2 gün önce tekrar konturole gittim Aylin hanım bandajları alıp saydam bir bant yapıştırdı dikiş ve diren yerlerine bu sabah da onları çıkartıp duşa girdim. Duştan sonrada daha önce yüzümdeki sivilce den oluşan küçük bir delikte faydasını gödüğüm için dikiş yerlerine kantoron yağı sürdüm ameliyat izlerini yok ettiğini de okumuştum internette( AMELİYAT İZLERİ (Haricen) : Ameliyat sonrası dikiş izini kaybetmek için 2-3 ay boyunca kantaron yağı sürülürse iz tamamen kaybolur.) belki denemek isteyen olur diye burayada yazayım dedim. Ben bugün ilk kez kullandım gelişmeleri buraya yazarım...

merhaba bayanlar,göğüs büyütme konusunda 3 yıllık bir arastırma yaptırdıktan sonra korkularımı yenip ameliyat oldum ve sınucundanda fazlasıyla memnun kaldım.İnternetten cok fazla araştırma yaptıgım ıcın sızınlede paylasmak ıstedım.yaklasık 1 ay once amelıyat oldum ve damla sılıkon yaptırdım.Amelıyatım gercekten cok basarılıkı gectıkı etresı gun ısımın basına donebıldım ve suanda hareketlerımı kısıtlayan hıcbır engel yok ve gercektende dogal duruyorlar tabı bu damla sılıkon olmasının ve doktorumun oneresıyle vucudumun seklıne gore secılen sılıkon boyutununda onemı var.koltukaltından oldum amelıyatımı suanda sadece ızlerım var onlarda gecmek uzereler kı benı rahatsız edecek durumda degıller ıstedıgım her kıyafetı gıyebılıyorum.Kendıne guvenen ve kendımı seven bır bayan oldugum halde su 1 aydakı ozguven degısımı muhtesem bırseymıs.Agrı cekmememı ve sonuclarında bukadar memnun olmamı doktor Volkan Tayfura borcluyum tabı.kendısını ınternet aracılıgıyla buldum ve gorusmeye gıttıgımde ıkı hafta sonrası ıcın amelıyat gunune karar vermıstım.Amelıyat olacak veya olmak ısteyen arkadaslar varsa butun herseyı soarbılırler aynıs eylerı yasadıgım ıcın neler hıssedılebıldıgını bılıyorum.Aynaya baktıgınızda bir eksıklık hıssedıyosanız kesınlıkle fazla beklemeden yaptırım derım.Sonuç sizi çok mutlu edecek cunku. :)

Merhaba Gulbeyaz,
Gecenlerde Metin Gorgu hakkinda
bilgi arastiriyordun, bir sonuca ulasabildin mi? Ben yeni uyeyim ve simdi ayni doktor icin ben arastirma yapiyorum. Kendisine ameliyat olduysan lutfen tecrubelerini benimle paylasirmisin.

Metin Gorgu Boluda bir Prof. Bu doktor hakkinda tecrubesi olan benimle paylasirsan memnun olurum.:))

Herkese Merhaba,

Popo kaldirma ameliyati olan veya hakinda bilgiye sahip olaniniz var mi? Ayrica bu temmuz burun, gogus ve popo kaldirma ameliyati olmak istiyorum. Sizce ucunu bir yaptirmam mumkun mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Arastirmalarim da cok yeniyim ve kadinlar kulubu sayesinde sizin bilgilerinizle her gecen gun biraz daha aydinlaniyorum. Tsk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…