Meme Büyütme Deneyimlerim

Bende olmayı düşünüyor ama süreçtende biraz korkum var nasıl olur ileride pişman olur muyum diye çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Merhabalar geçmiş ve hayırlı olsun..size katılıyorum..bende bugün Ankara 100.yıl hastanesinde ameliyat oldum..desteksiz kalkmamak ve sırt ağrısı gögüste baskı yanma dışında ciddi bir ağrım yok.3/5 güne toparlarız inşallah sonuç tatmin etsin acıya dayanılıyor bir şekilde

Geçmiş olsun canım toparlandinmj fiyat bilgisi yazarmisin

Teşekkür ederim daha iyiyim..gece uykuları/sırt ağrısı dışında ciddi bir şikayetim yok..yarın bandajlarım çıkacak sadece meme büyütme yapıldı 28 bin tl

Merhaba bende ameliyat olacağım doğal bir görünüm istediğim içinde doktorum 300 veya 350 cc önerdi meme dokum çok az var sizin öncesi basıldı acaba sonuçtan memnun musunuz?

Merhaba bende ameliyat olacağım doğal bir görünüm istediğim içinde doktorum 300 veya 350 cc önerdi meme dokum çok az var sizin öncesi basıldı acaba sonuçtan memnun musunuz?
Merhaba,ben de mart ayında dikleştirme ve büyütme oldum.Dokum vardı 295 cc kasaltı taktı doktorum ama inanın şu an hiç memnun değilim.Çok küçük geliyor gözüme.Ekimde randevum var revizyon düşünüyorum.

Hepinize geçmiş olsun benim 6. günüm ben yara üstündeki bantları 3. Gün banyoda çıkardım simdi kremi sürdükten sonra gazlı bezle kapatıyorum.Doktorum bant konusunda bir uyarı yapmamıştı. Sorun yaşar mıyım sizce.

Benim de 4. Günüm agrı önceki günlere göre azaldı mı sizin

Öncelikle herkese geçmiş olsun ve hayırlı olsun ben kas altı oldum 300 CC takıldı. Bugun benim 3. Haftam bitti. Ağrı yok sadece sabah kalkarken ağrı hissediyorum ama hala sişlik devam ediyor sol tarafta daha fazla şişme var sıcakta şişkinlik artıyor. Dikiş üzerindeki bant hala duruyor. Dr kendiliginden düşecek dokunma dediği için dokunmadım, bu yüzden ne durumda bilmiyorum ama dikişlerin olduğu yerde sorun yaşamadım ağrısı akıntısı olmadı. Tek sorun ödem şiş olması oda 3-6 aya kadar devam edebiliyormus sabırla bekliyorum. Kollarımı yeni yeni kaldirabiliyorum.

Hangi doktor nerede oldunuz ?

Öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Ben de iki gün sonra İstanbul’da Lütfü kırdar hastanesinde ameliyat olacağım. Ne kadar güzel ve bilgilendirici mesaj atmışsınız. Benim de ameliyatım güzel geçer ve ben de inaşallah yazarım. Benim ameliyatım için 5 bin hastaneye 15.200 medikale ödeme yapılacağı söylendi. Mentor marka olacak. Medikalin numarasını da verdiler.Hastane tedarik ediyor zaten ama yine de verdiler numarasını. 15 bin protezin ücreti 200 korsenin. Ameliyat günü ödemeyi ister nakit ister kredi kartıyla ödeme yapacağım. Ama maalesef taksit yok.
Protezin büyüklüğüne ameliyat günü mü karar verdiniz ? Bana daha o sorulmadı ölçüler alındı tahliller yapıldı sadece

Doktorunuz kimdi? Is mini paylasabilirmisiniz

Merhabalar, ben de ihsan türkmen e ameliyat olmak istiyorum senelerdir takip ediyorum kendisini . şu an ne durumda acaba memeleriniz memnun musunuz sonuçtan beklentilerinizi karşıladı mı doktor ben ameliyat sürecinden öte ihsan bey hakkında düşüncelerinizi ve çıkan sonuçtan memnuniyetinizi merak ediyorum . cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…