- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
-
- Konu Sahibi papatya_sever
Merhabalar. Ben devlet hastanesinde oldum dün birinci ayimdi her şey yolunda ve memnunum. Toplamda 16 bine oldum su an ne kadar bir bilgim yokMerhaba Ankara da yakın zamanla meme büyütme ameliyatı olan var mı acaba ? Doktoru kimdi süreç nasıldı fiyatlar ne civarda şuan ? Teşekkürler
Merhabalar. Ben devlet hastanesinde oldum dün birinci ayimdi her şey yolunda ve memnunum. Toplamda 16 bine oldum su an ne kadar bir bilgim yok
Bu arada hastane Hacettepe, doktorum Doc dr Mert çalış
Merhaba ben de çok istiyorum bu ameliyatı. 16 binin içinde her şey dahil mi bi gün yatma verdikleri korse gibi. Bi de dikiş izinizi merak ediyorum ne kadar bir iz kaldı. Hacettepede randevu almak çok zor randevuyu nasıl oluşturdunuz bu da son sorum :))Merhabalarevet ben memnunun gayet doğal oldu arada bi küçük geliyor gözüme ama daha büyüğü de olmazdı :) doktorum Hacettepe hastanesinde çalışıyor isterseniz ben görüşüp randevu isteyebilirim sizin icin
Merhaba evet hastane yatış ücreti dahil korseyi kendim aldım o ücrete dahil degil. Dikiş izim koyu bir renk almıştı yavaş yavaş pembeleşmeye dogru gidiyor, üç ayı buluyormuş zaten düzelmeye başlaması. Hic sıkıntı degil istediğinizi sorabilirsiniz:) ben bir buçuk ay önceden randevu aldım kliniği aradım direkt ordan oluşturmuştumMerhaba ben de çok istiyorum bu ameliyatı. 16 binin içinde her şey dahil mi bi gün yatma verdikleri korse gibi. Bi de dikiş izinizi merak ediyorum ne kadar bir iz kaldı. Hacettepede randevu almak çok zor randevuyu nasıl oluşturdunuz bu da son sorum :))
Klinik derken hacetteden mi aldınız yoksa doktorun kendi muayenehanesi mi? Dikişli yerin boyutu ne kadar peki yani pembelik gittiğinde ne kadar bir iz kalır izin boyutu da önemli benim için. Bir arkadaşım oldu devle hastanesinde en az uç kutusu büyüklüğünde iz vardı göğsünün altında öyle bir iz kalsın istemem açıkçası. Boyutundan, şeklinden memnun musunuz peki? 16 bin şu devirde gerçekten çok ucuz meme büyütme için doktorlar o kadar uçuk fiyatlar söylüyor ki. Ferruh bingülü aramaya korkuyorum o derece.Merhaba evet hastane yatış ücreti dahil korseyi kendim aldım o ücrete dahil degil. Dikiş izim koyu bir renk almıştı yavaş yavaş pembeleşmeye dogru gidiyor, üç ayı buluyormuş zaten düzelmeye başlaması. Hic sıkıntı degil istediğinizi sorabilirsiniz:) ben bir buçuk ay önceden randevu aldım kliniği aradım direkt ordan oluşturmuştum
Dikiş iziniz içimi rahatlattı. 5cm küçük oldukça zamanla azalır izi. Özelde de 3cm kadar açıyolar bildiğim kadarıyla. Dolar arttığı için maalesef günden güne artacak silikom fiyatı daKlinik derken plastik cerrahi klinigini direkt aradım o anlamda dedim. Dikiş izim ideal bana göre iz icin hala krem kullanıyorum nisan ortasında kontrolüm var . Uç kutusu kadar degil büyüklüğü beş cm falan. Ben protezlere 8 bin TL ödedim kalan tutarı hastane aldı. Ben aldıktan iki hafta sonra 10 bin oldu protez ücreti su an belki de daha fazladir
Kaç cc yapıldı acaba 350 üstü genelde ideal diyolarYani ara ara küçük geliyor gozume biraz daha büyük olsa miydi diyorum ama oluru buydu. Uç boyutlu çizim falan yapılmadı bende diğer hastalarının sonuçlarını da görmedim yorumları okuyup gitmiştim kendisine
Anladım çok teşekkür ederim bilgileriniz içinBenimki 300 cc biraz dokum da vardı
Merhaba en sonunda 14 Nisan'a ameliyat günümü alabildim. Doktorum Hacettepe'de Mert Çalış. Bakalım hayırlısıMerhaba Ankara da yakın zamanla meme büyütme ameliyatı olan var mı acaba ? Doktoru kimdi süreç nasıldı fiyatlar ne civarda şuan ? Teşekkürler
Merhaba ben de Mert hocaya oldum cc hakkında bilgi verdi mi sizeMerhaba en sonunda 14 Nisan'a ameliyat günümü alabildim. Doktorum Hacettepe'de Mert Çalış. Bakalım hayırlısı