Meme büyütme Ankara ?

Canım valla süreci nasıl anlatsam ki sana, benimki biraz değişikti çünkü ben 2.günden itibaren tek başıma her şeyi yaptım. Bana bakan olmadı. Ama tek diyebileceğim. 3-4 gün sonra ben normal hayatıma açıkcası dönemedim. 10 gün sonra işe başladım sadece ama hiçbir şey yapmadım. Hangi hareketleri yapamayacağından ziyade hangilerini yapabilirsin desek daha doğru olur :). Üst bedenini kullanmayı unut, ben öyle yaptım. Zordu ama sonuç güzel. Ama onun dışında hiç ağrım olmadı, dikişilerde hiç problem yaşamadım. Varsa merak ettiğin bir detay direk onu sorarsan daha sağlıklı cevap verebilirim sana.
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için ne zaman ameliat oldunuz acaba ne kadar süre içinde çagırıldınız protez markası ve ücreti neydi acaba 🙏 çok soru sordum lütfen kusura bakmayın birde sonuc istediginiz gibi oldu mu acaba

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için ne zaman ameliat oldunuz acaba ne kadar süre içinde çagırıldınız protez markası ve ücreti neydi acaba 🙏 çok soru sordum lütfen kusura bakmayın birde sonuc istediginiz gibi oldu mu acaba
31 martta oldum, ben şanslıydım 2 hafta içerisinde hemen oldum yaza kalmak istemedim. 300cc nagor talıkdı. Ücret benim bilgim dışında ödendi o yüzden onun bilgisini veremicem. Yok sorun tabii sorun yok 🙂. Sonuç tam istediğim gibi, çok memnunum 🥳

31 martta oldum, ben şanslıydım 2 hafta içerisinde hemen oldum yaza kalmak istemedim. 300cc nagor talıkdı. Ücret benim bilgim dışında ödendi o yüzden onun bilgisini veremicem. Yok sorun tabii sorun yok 🙂. Sonuç tam istediğim gibi, çok memnunum 🥳
Çok teşekkür ederim insallah bende hemen olurum ☺️

Geçen hafta arkadaşım Dr Zeynep Yasavur Hürkal a oldu, 350 cc kas üstü motiva marka.

merhaba, ben oldum 31 martta hacettepe üniversitesinde. 4. günüm ve çok memnunum hiç öyle bahsedildiği gibi de zorluklar yaşamadım. neredeyse her işimi kendim görüyorum, tek yaşıyorum ve sadece 2 gün bana baktılar gerisini ben kendim yapıyorum. dr. ozan güven kaplan. merek ettiğin başka şeyler varsa yardımcı olurum seve seve n
Ne kadara oldunuz acaba

Aynı fiyata olmak için değil de ortalama fiyat aralığının sormuştum özele göre ne kadar avantajlı merak ediyorum
Anladım, yardımcı olamadım o konuda kusura bakma. Ama şöyle yardımcı olabilirim bende özele gitmiştim orası baba 20 bin gibi bir fiyat vermişti sanırım Mart ayında, devlete karar verdiğimize göre onun çok daha altındadır :)

Merhaba bana da aynı cc takılacak 158 52 kiloyum meme dokum yok gibi sizce nasıl olur küçük mü kalır

X