Meme büyütme Ankara ?

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için ne zaman ameliat oldunuz acaba ne kadar süre içinde çagırıldınız protez markası ve ücreti neydi acaba çok soru sordum lütfen kusura bakmayın birde sonuc istediginiz gibi oldu mu acaba

31 martta oldum, ben şanslıydım 2 hafta içerisinde hemen oldum yaza kalmak istemedim. 300cc nagor talıkdı. Ücret benim bilgim dışında ödendi o yüzden onun bilgisini veremicem. Yok sorun tabii sorun yok . Sonuç tam istediğim gibi, çok memnunum

Çok teşekkür ederim insallah bende hemen olurum

Geçen hafta arkadaşım Dr Zeynep Yasavur Hürkal a oldu, 350 cc kas üstü motiva marka.

Ne kadara oldunuz acaba

Ödemeyi ben yapmadım o yüzden bilmiyorum. Ama zaten döviz endeksli olduğu için aynı fiyata zaten olamazsınız. Tek bildiğim özele göre çok çok daha uyguna geldiği.
Aynı fiyata olmak için değil de ortalama fiyat aralığının sormuştum özele göre ne kadar avantajlı merak ediyorum

Aynı fiyata olmak için değil de ortalama fiyat aralığının sormuştum özele göre ne kadar avantajlı merak ediyorum
Anladım, yardımcı olamadım o konuda kusura bakma. Ama şöyle yardımcı olabilirim bende özele gitmiştim orası baba 20 bin gibi bir fiyat vermişti sanırım Mart ayında, devlete karar verdiğimize göre onun çok daha altındadır :)

Merhaba bana da aynı cc takılacak 158 52 kiloyum meme dokum yok gibi sizce nasıl olur küçük mü kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…