-
- Konu Sahibi papatya_sever
Merhaba fiyat ne kadar acaba bende mert çalış düşünüyorum ama kararsızımMerhaba en sonunda 14 Nisan'a ameliyat günümü alabildim. Doktorum Hacettepe'de Mert Çalış. Bakalım hayırlısı
Kesinlikle feruh Bingülü tavsiye etmiyorum bir yıl önce kendisine ameliyat oldum sonuç hüsran o kadar uçuk rakamlar söyleniyor ki hayal kırıklığından başka birşey değilKlinik derken hacetteden mi aldınız yoksa doktorun kendi muayenehanesi mi? Dikişli yerin boyutu ne kadar peki yani pembelik gittiğinde ne kadar bir iz kalır izin boyutu da önemli benim için. Bir arkadaşım oldu devle hastanesinde en az uç kutusu büyüklüğünde iz vardı göğsünün altında öyle bir iz kalsın istemem açıkçası. Boyutundan, şeklinden memnun musunuz peki? 16 bin şu devirde gerçekten çok ucuz meme büyütme için doktorlar o kadar uçuk fiyatlar söylüyor ki. Ferruh bingülü aramaya korkuyorum o derece.
merhaba, ben oldum 31 martta hacettepe üniversitesinde. 4. günüm ve çok memnunum hiç öyle bahsedildiği gibi de zorluklar yaşamadım. neredeyse her işimi kendim görüyorum, tek yaşıyorum ve sadece 2 gün bana baktılar gerisini ben kendim yapıyorum. dr. ozan güven kaplan. merek ettiğin başka şeyler varsa yardımcı olurum seve seve :))Merhaba Ankara da yakın zamanla meme büyütme ameliyatı olan var mı acaba ? Doktoru kimdi süreç nasıldı fiyatlar ne civarda şuan ? Teşekkürler
Merhaba ne kadara oldunuz acabamerhaba, ben oldum 31 martta hacettepe üniversitesinde. 4. günüm ve çok memnunum hiç öyle bahsedildiği gibi de zorluklar yaşamadım. neredeyse her işimi kendim görüyorum, tek yaşıyorum ve sadece 2 gün bana baktılar gerisini ben kendim yapıyorum. dr. ozan güven kaplan. merek ettiğin başka şeyler varsa yardımcı olurum seve seve :))
ödeme kısmına ben hiç karışmadım ama 20binden aşağı yoktur zaten. protezler dolara bağlı olduğu için bir öncekiayla şimdiki ayın fiyat tutmuyor zaten.Merhaba ne kadara oldunuz acaba
Ücreti ben vermedim o yüzden bilmiyorum ama son araştırmalarıma göre 20 binden aşağı bulmanız zor zaten.Merhaba ne kadara oldunuz acaba
Sonuç neden hüsran boyutu mu beğenmediniz yoksa başka bir problem mi var? Bir de ne kadar ödediniz acaba bu seneyle kıyaslama yapmak adına yardımcı olurKesinlikle feruh Bingülü tavsiye etmiyorum bir yıl önce kendisine ameliyat oldum sonuç hüsran o kadar uçuk rakamlar söyleniyor ki hayal kırıklığından başka birşey değil
Ücret bilgisini paylaşırmisiniz ve duruşu doğal gozukuyormu teşekkür ederimmerhaba, ben oldum 31 martta hacettepe üniversitesinde. 4. günüm ve çok memnunum hiç öyle bahsedildiği gibi de zorluklar yaşamadım. neredeyse her işimi kendim görüyorum, tek yaşıyorum ve sadece 2 gün bana baktılar gerisini ben kendim yapıyorum. dr. ozan güven kaplan. merek ettiğin başka şeyler varsa yardımcı olurum seve seve :))
Ferruh bilgini araştır bence hemen gitme şikayetler var cunki burdan da bı arkadaşımız bahsetmiş pişmanlığını ismini hatırlamıyorum ama uzunca herşeyi yazmış bende gidecektim vazgectimKlinik derken hacetteden mi aldınız yoksa doktorun kendi muayenehanesi mi? Dikişli yerin boyutu ne kadar peki yani pembelik gittiğinde ne kadar bir iz kalır izin boyutu da önemli benim için. Bir arkadaşım oldu devle hastanesinde en az uç kutusu büyüklüğünde iz vardı göğsünün altında öyle bir iz kalsın istemem açıkçası. Boyutundan, şeklinden memnun musunuz peki? 16 bin şu devirde gerçekten çok ucuz meme büyütme için doktorlar o kadar uçuk fiyatlar söylüyor ki. Ferruh bingülü aramaya korkuyorum o derece.
Merhaba ameliyat oldunuzmu süreç nasıl ilerledi fiyat ve ameliyat la ilgili bilgilendirimisiniz teşekkür ederimMerhaba en sonunda 14 Nisan'a ameliyat günümü alabildim. Doktorum Hacettepe'de Mert Çalış. Bakalım hayırlısı
Merhaba sonuctan memnunmusunuz kaç CC ve hangi marka takılmıştı acaba bende bugün muyene oldummerhaba, ben oldum 31 martta hacettepe üniversitesinde. 4. günüm ve çok memnunum hiç öyle bahsedildiği gibi de zorluklar yaşamadım. neredeyse her işimi kendim görüyorum, tek yaşıyorum ve sadece 2 gün bana baktılar gerisini ben kendim yapıyorum. dr. ozan güven kaplan. merek ettiğin başka şeyler varsa yardımcı olurum seve seve :))
Ücreti paylaşamam çünkü ücreti ben ödemedim. Duruşu doğal ve tam istediğim gibi, ben çok memnunumÜcret bilgisini paylaşırmisiniz ve duruşu doğal gozukuyormu teşekkür ederim
Merhaba ben doktorum bana 300 cc taktı. 300 ila 325 arasındaydı. Bana tek sorduğu doğal mı büyük mü istiyorsun, bende doğal dedim ve sağ olsun tam istediğim gibi oldu. Doktorunuz kim?Merhaba sonuctan memnunmusunuz kaç CC ve hangi marka takılmıştı acaba bende bugün muyene oldum
Doktorum Güven ozan kaplan. İnsallah bende olucam ama 250 CC olabilcegi söylendi dokum hiç yok çok küçük olur die de korkmuyr dglmMerhaba ben doktorum bana 300 cc taktı. 300 ila 325 arasındaydı. Bana tek sorduğu doğal mı büyük mü istiyorsun, bende doğal dedim ve sağ olsun tam istediğim gibi oldu. Doktorunuz kim?
Süreç nasıldı acaba bana bilgi verirseniz çok sevinirim bende olucam merak içerisindeyimMerhaba ben doktorum bana 300 cc taktı. 300 ila 325 arasındaydı. Bana tek sorduğu doğal mı büyük mü istiyorsun, bende doğal dedim ve sağ olsun tam istediğim gibi oldu. Doktorunuz kim?
Bende ona oldum, inan bana o öyle dediyse öyledir. Olması gerekeni zaten sana söylemiştir. Şimdiden hayırlı olsun :). Büyük olmasından ziyade sağlığın açısından uygun olanı seçmen daha doğrudur.Doktorum Güven ozan kaplan. İnsallah bende olucam ama 250 CC olabilcegi söylendi dokum hiç yok çok küçük olur die de korkmuyr dglm
Canım valla süreci nasıl anlatsam ki sana, benimki biraz değişikti çünkü ben 2.günden itibaren tek başıma her şeyi yaptım. Bana bakan olmadı. Ama tek diyebileceğim. 3-4 gün sonra ben normal hayatıma açıkcası dönemedim. 10 gün sonra işe başladım sadece ama hiçbir şey yapmadım. Hangi hareketleri yapamayacağından ziyade hangilerini yapabilirsin desek daha doğru olur :). Üst bedenini kullanmayı unut, ben öyle yaptım. Zordu ama sonuç güzel. Ama onun dışında hiç ağrım olmadı, dikişilerde hiç problem yaşamadım. Varsa merak ettiğin bir detay direk onu sorarsan daha sağlıklı cevap verebilirim sana.Süreç nasıldı acaba bana bilgi verirseniz çok sevinirim bende olucam merak içerisindeyim
Evet evet ona şüphem yok tabi gögüs kafesimin dar olması sebebiyle ama ister istemez olmuşken CC büyük olsun istiyordum o kadar yoklugunu çektikBende ona oldum, inan bana o öyle dediyse öyledir. Olması gerekeni zaten sana söylemiştir. Şimdiden hayırlı olsun :). Büyük olmasından ziyade sağlığın açısından uygun olanı seçmen daha doğrudur.