Meme büyütme ameliyatım

nuremre3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
174
80
Öncelikle merhaba kk halkı 🤗21 agustos Levent esteticada mehmet Haşim Güner beye ameliyat oldum.Bunca yıldır gelmicek sandığım gün geldi çattı sabah saat 7 bucukta hastanedeydim.Yarim saat bekleme süresinden sonra odama çıktım.Cok tatlı bi hemsirenin eşliğinde önlüğümü ve varis çoraplarımi giydim.Kan alındı damar yolu açıldı astım hastası olduğum için muayenem yapıldı.Sonrasinda dr geldi fotoğraflarımı cekti ve cizjmlerimi yaptı 350 cc kas altı pütürlü mentor hp de karar kıldık.Sonrasinda 10 dk icinde beni sedyeyle almaya geldiler o kadar sıkılmışmki yıllardır beklemekten hadi artık alın bian önce ameliyata diye hopladim sedye tepesine sakinleştirici iğne yaptılar.Allahm o ne herkesi duyuyorum ama kimseye cevap veremiyorum hayal mayal ameliyathaneye girdigimj gördüm sonrasi yok.Sonra herkes adımı sesliyo uyanim diye ama halim olsa dicem bi gidin uyuyim az diye😅sonra yatağıma yatirdilar ısıtıcı getirdiler yorgan örttüler solunumum düşükmüş oksijen bağladılar astımdan ötürü.yavas yavas ayildim esimden cig köfte istemişim😂😂😂derken 2 saat sonra corbam geldi ondan 2 saat sonra yemegim kendim yiyebldm saçımı topladm gezdim yürüdüm direnler elimde.ameliyattan 4 saat geçti Allahm o ne acılar katlanarak çoğalıyor ben hicbisi yapamiyorum sirtima bıçaklar batiyo sanki yatsam kalkamiyorm kalksam yatamiyorm bağıra bağıra annem yardım ediyor.tabi narkozu atmak cok zor habire mide bulantısı fenalık ter basıyor derken sabahi ettim.Sabah daha iğrenç bi acı düşünün wc ye gidemedm sürgüyle hallettm hemsireler baldan tatlı o kadar yardim ettilerki Allah razı olsun.Dr desen kontrole geliyo hep motivasyon konuşması hepsi cok iyilerdi.Neyse sabah geldi caanm doktorum direnleri çıkarttı Allahim o nasil bi rahatlama nasıl iyi oldum anlatamam.Direnler cikarken acimiyo aksine ohh diyosun çok şükür bütün acilar bu yuzdenmis diyosun.sonrasnda pansumanim yapıldı ve eve geldm.Yastiklari sağıma soluma heryere koyduk ve oh mis gibi bi uyku çektim.Tabi yardımsz kalkamıyorum eşim annem dönüşümlü bakiyolar oğlum ablamda sagolsunlar bolca dinleniyorum.bugun 3ncu günüm duş aldırdı eşim kendimi çıplak görünce gülme krizine girdim füze gibiler ama acilarim geçse baya keyiflenicem cok seksi olmuşum.He ameliyat oliyimmi diye sorarsaniz olun acilar hafifledikce keyifli oluyor ama acılı bi ameliyatmi evet acılı ama bakaniniz varsa o kdr sorun değil bi sekilde katlaniliyor😉sıktıysam k.bakmayin bunca yıldır kk ya borcum bildim yazdım 🥰

Merhaba,
Geçmiş olsun.Benim de 2 yaşında bir kızım var ve çok hareketli atlayıp zıplayıp koşturuyoruz.
Ameliyat sonrası ne kadar süre kendimi çocuktan uzak tutman gerekir;?Sonrasında ise ne zaman tamamen sarılma kucağa alma vs süreçlerine geçebiliyoruz?

Merhaba cok sağolun.bugun 8.nci günüm zar zor ev isimi yaptm kendimi sakatlamadan ev süpürdüm çorba yaptm bugün daha iyim.oglum 4 yasinda 22 kg kucağıma daha hic almadm alamamda. 1 ay agir kaldirmak yasak kucaginiza alamazsnz 1 ay boyunca.ve yaninizda mutlaka en az 1 hfta onunla devamli ilgilencek biri olsun.kendi başınıza kalkmak yatmak bile cok zorken cocukla ilgilenmek cok zor oluyor ilgi istiyo çünkü.

Merhaba cok sağolun.bugun 8.nci günüm zar zor ev isimi yaptm kendimi sakatlamadan ev süpürdüm çorba yaptm bugün daha iyim.oglum 4 yasinda 22 kg kucağıma daha hic almadm alamamda. 1 ay agir kaldirmak yasak kucaginiza alamazsnz 1 ay boyunca.ve yaninizda mutlaka en az 1 hfta onunla devamli ilgilencek biri olsun.kendi başınıza kalkmak yatmak bile cok zorken cocukla ilgilenmek cok zor oluyor ilgi istiyo çünkü.
Dün görüştüm 355 cc kas altı high profil olarak karar verdik.Ekim 18de ameliyatım çok istiyordum ve artık daha fazla beklemenin anlamı yoktu.Beni korkutan iyileşme süreci ama napalım bi süre acı çekmeyi göze aldım sonrasını düşünerek.Boyutu ideal aslında yani benim neredeyse hiç olmadığı için gözüme hoş göründü, bi tık üstü 390 idi ama iyileşme gerginlik arttıkça geçleşeceği için vazgeçtim.Boyum 171 cm kilom 54.Size kaç cc takıldı acaba?

Dün görüştüm 355 cc kas altı high profil olarak karar verdik.Ekim 18de ameliyatım çok istiyordum ve artık daha fazla beklemenin anlamı yoktu.Beni korkutan iyileşme süreci ama napalım bi süre acı çekmeyi göze aldım sonrasını düşünerek.Boyutu ideal aslında yani benim neredeyse hiç olmadığı için gözüme hoş göründü, bi tık üstü 390 idi ama iyileşme gerginlik arttıkça geçleşeceği için vazgeçtim.Boyum 171 cm kilom 54.Size kaç cc takıldı acaba?
Bana dr.um 350 civarı demişti 400 takmış göğüs çevren büyüktü 350 denedim yuttu 450 de alırdı ama 400 koydum dedi şu an şiş olmasına rağmen abattı durmuyo inince çok güzel olacak diye düşünüyorum boyum 1.65 kilom 52. Bu arada bünyeyle alakalı sanırım ben çok çabuk iyileştim ameliyatımın ertesi günü 2 gün boyunca doğalgaz bağlandı eve. Ev battı 4. Gün eve temizliğe kadın gelecekti ağağına cam batmış gelemedi.iş başa düştü süpürdüm paspasladım yemeğimi de yaptım.5. Gün daha iyiydim oğlum 20 kilo gerektiğinde kucağıma alabildim. Dr yasaklamadı bana alabileceğini düşündüğünde alabilirsin dedi.çok şükür yatın 1 hafta olacak hiç sıkıntım kalmadı🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnanin küçük de taktirsaniz ayni aciyi yasayacaksiniz.O yüzden ne istediğinizi güzelce anlatin doktora ben büyük göğüslü olmak istiyorum demiştim 375cc denemis ama olmams 350cc kas altı high profil takıldı bana.Suan gayet memnunum boyutundan.bugun 11.gun yrn işe başlıyorum acilarm yok denecek kadar azaldı ama silikonlari taşımaya omuzlarm ve sırtım henüz alışmadi bi onlar ağrıyo o kadar.simdiden hayırlı olsun ameliyatiniz dilerim en az acıyla anlatırsınız 🙏

İnanin küçük de taktirsaniz ayni aciyi yasayacaksiniz.O yüzden ne istediğinizi güzelce anlatin doktora ben büyük göğüslü olmak istiyorum demiştim 375cc denemis ama olmams 350cc kas altı high profil takıldı bana.Suan gayet memnunum boyutundan.bugun 11.gun yrn işe başlıyorum acilarm yok denecek kadar azaldı ama silikonlari taşımaya omuzlarm ve sırtım henüz alışmadi bi onlar ağrıyo o kadar.simdiden hayırlı olsun ameliyatiniz dilerim en az acıyla anlatırsınız 🙏
Merhaba, işe başladınız sanırım ben de Cuma ameliyat olup bir sonraki pazartesi işbaşı yapmalıyım.
İşte kendinizi nasıl hissediyorsunuz, masa başında olmak vs?
Bir de boy ve kilomuz benzer sanırım.355 cc benim için de yeterli olacaktır diye sevindim Siz ölçüsü için memnunum deyince :)

Merhaba, işe başladınız sanırım ben de Cuma ameliyat olup bir sonraki pazartesi işbaşı yapmalıyım.
İşte kendinizi nasıl hissediyorsunuz, masa başında olmak vs?
Bir de boy ve kilomuz benzer sanırım.355 cc benim için de yeterli olacaktır diye sevindim Siz ölçüsü için memnunum deyince :)
şuan 21 ncı gundeyim rutin hayatimdan farkli olarak yüzüstü yatamiyorm geri kalan hersey tıkırında.İse 11 nci günde başladım tabi ilk hafta yatmaktan çalışmaya evrilis biraz zor oldu yani işimi yapabldm hic zorlanmadm modalistim model kestim kalip cikarttm masa başında gayet rahattm ama yatmaya alışmıştım 😂merak etmeyn 7-8 gunden sonra baya ameliyat olmams gbi oluyorsunuz.ama tabi bünye meselesi degiskenlik gösterebilir.Bboyum 1.70 kg 58 suan bedenim doğru boyuta ulaştı ic giyimciyim ayrica 80C yim ki cok cok ideal bence☺️ Nasılsınız ameliyat oldunuz sanirim merak ediyorum iyi olunca anlatın lütfen 🥰

Bu Cuma günü ameliyatım var.Doktorum Zekeriya Kul, Motiva Ergonomix 355 cc kas altı high profil olarak karar verdik. Fakat Perşembe ameliyat öncesi görüşmemde 380 - 400gibi bir sormayı düşünüyorum bi tık daha büyük olsa mı diye.
Doktorum ne kadar büyük olursa iyileşme ve komplikasyon riski o kadar atar demişti, kafama takılan o.
ben kendimiz 3-4 gün çok fazla ağrı ve acı fikrine alıştırdım ama ya sonrası?
10. günde işe başlayacağım mesela, bir de iki yaşında kızım var.
Ağrı ve konforsuzluk hali ne kadar sürüyor, ne kadar sonra normal hayatıma - işlem olmamışçasına dönebileceğim?

Bu Cuma günü ameliyatım var.Doktorum Zekeriya Kul, Motiva Ergonomix 355 cc kas altı high profil olarak karar verdik. Fakat Perşembe ameliyat öncesi görüşmemde 380 - 400gibi bir sormayı düşünüyorum bi tık daha büyük olsa mı diye.
Doktorum ne kadar büyük olursa iyileşme ve komplikasyon riski o kadar atar demişti, kafama takılan o.
ben kendimiz 3-4 gün çok fazla ağrı ve acı fikrine alıştırdım ama ya sonrası?
10. günde işe başlayacağım mesela, bir de iki yaşında kızım var.
Ağrı ve konforsuzluk hali ne kadar sürüyor, ne kadar sonra normal hayatıma - işlem olmamışçasına dönebileceğim?
Canım benim de kızım 21 aylıkken ameliyat oldum. 13 gün sonra kucağıma alabildim.
13. Günden sonra baya rahatladım. Sanırım 25 gün sonra batmalar falan bile geçmişti. 5. Günümde tek başıma banyo yapabildim. İlk 3-4 gün tuvalet sonrası bile annem yardımcı oldu bana. Şuan benim için tek sorun dual plan olduğu için dikiş kısmına dokununca silikonu hissetmem. Onun dışında çok güzeller.

Canım benim de kızım 21 aylıkken ameliyat oldum. 13 gün sonra kucağıma alabildim.
13. Günden sonra baya rahatladım. Sanırım 25 gün sonra batmalar falan bile geçmişti. 5. Günümde tek başıma banyo yapabildim. İlk 3-4 gün tuvalet sonrası bile annem yardımcı oldu bana. Şuan benim için tek sorun dual plan olduğu için dikiş kısmına dokununca silikonu hissetmem. Onun dışında çok güzeller.

Cevap için teşekkür ederim.
Hissetmem derken? Tamemen ayrı bir nesne gibi elinize mi geliyor yoksa o sertlikten dolayı yapay bir his mi bahsettiğiniz.
13. günde çocuğu kucağa alabilmek bence gayet iyi bir süre herkez 6-7 haftalardan bahsetmiş moralim bozulmuştu açıkçası :KK43:

Ben seyahat ettim 20. günde baya ağır valiz çektim taşıdım bişey olmaz diye ama o günden sonra baya uzun süre dikiş yerinin ordan ağrı çektim :KK43: sanırım iyileşen bazı dokulara zarar verdim. şu an tekrar iyi gibi ama ağır kaldırmamaya çalışın iyi hissetsenizde

Çok Geçmiş olsun, tabi mutlaka dikkat ederim. 20. Günde valiz çekmeye cesaret ettiğinize göre o zamana kadar kendinizi iyi hissetmişsiniz bu taraftan bakınca iyileşme süreciniz güzel gibi 😊 Şu an kaç gün oldu sizin, bir de çalışıyorsanız işe kaçıncı gün başladınız sorabilir miyim?

Hissetmem derken? Tamemen ayrı bir nesne gibi elinize mi geliyor yoksa o sertlikten dolayı yapay bir his mi bahsettiğiniz.
13. günde çocuğu kucağa alabilmek bence gayet iyi bir süre herkez 6-7 haftalardan bahsetmiş moralim bozulmuştu açıkçası :KK43:
Silikon yumuşak birşey olduğu için içe çökmeleri oluyor. Dikiş kısmından dokununca o çöküklüğü hissediyorum. Bir de silikonun içimde hareket ettiğini de hissediyorum çok garip bir hissiyat. Görselde bir sıkıntı yok ama dışardan bakınca belli olmuyor.
Bebişi kucağına alırken, ani hareket etmediğin ve dikkatli aldığın sürece bence bi sorun olmaz.sigara falan kullanmıyorsan çol hızlı iyileşirsin.

Silikon yumuşak birşey olduğu için içe çökmeleri oluyor. Dikiş kısmından dokununca o çöküklüğü hissediyorum. Bir de silikonun içimde hareket ettiğini de hissediyorum çok garip bir hissiyat. Görselde bir sıkıntı yok ama dışardan bakınca belli olmuyor.
Bebişi kucağına alırken, ani hareket etmediğin ve dikkatli aldığın sürece bence bi sorun olmaz.sigara falan kullanmıyorsan çol hızlı iyileşirsin.
Sigara içmiyorum neyse ki, siz ne zaman ameliyat oldunuz?

promethea selaammm :) ben de kasımda zekeriya beye ameliyat olacağım, bana da açıkçası küçük bir protez önerdi bu en ideali olurmuş benim için. siz de bunu hissettiniz mi onda çok büyük protezlere kaçmıyor ben de daha büyüğü olabilir mi dediğimde çok fazla olur estetik durmaz demişti ben çok güveniyorum o yüzden tercihim ondan yana ama sizin de doktor hakkında görüşlerinizi merak ettim

Çok Geçmiş olsun, tabi mutlaka dikkat ederim. 20. Günde valiz çekmeye cesaret ettiğinize göre o zamana kadar kendinizi iyi hissetmişsiniz bu taraftan bakınca iyileşme süreciniz güzel gibi 😊 Şu an kaç gün oldu sizin, bir de çalışıyorsanız işe kaçıncı gün başladınız sorabilir miyim?
İyiydim baya ben çok ağrı çekmedim. Çalışmıyorum malesef. ilk 4 günden sonra sıkıntılar büyük oranda bitiyor. Arada ufak sancılar giriyor işinize de bağlı ama garanti olsun derseniz 1 hafta evde dinlenmeniz iyi olur. Kişiye göre de değişiyor tabi süreç. Beni bir tek direnler zorladı o da çıkınca sıkıntılarım geçti sonra ben kendi kendime sıkıntı yarattım ağır taşıyarak :KK70:

İyiydim baya ben çok ağrı çekmedim. Çalışmıyorum malesef. ilk 4 günden sonra sıkıntılar büyük oranda bitiyor. Arada ufak sancılar giriyor işinize de bağlı ama garanti olsun derseniz 1 hafta evde dinlenmeniz iyi olur. Kişiye göre de değişiyor tabi süreç. Beni bir tek direnler zorladı o da çıkınca sıkıntılarım geçti sonra ben kendi kendime sıkıntı yarattım ağır taşıyarak :KK70:
Ne kadar zaman oldu acaba ameliyat olalı?

promethea selaammm :) ben de kasımda zekeriya beye ameliyat olacağım, bana da açıkçası küçük bir protez önerdi bu en ideali olurmuş benim için. siz de bunu hissettiniz mi onda çok büyük protezlere kaçmıyor ben de daha büyüğü olabilir mi dediğimde çok fazla olur estetik durmaz demişti ben çok güveniyorum o yüzden tercihim ondan yana ama sizin de doktor hakkında görüşlerinizi merak ettim
Ben Zekeriya Bey’in yaklaşımı ve kullandığı motiva markası çok içime sindiği için tercih ettim bir de ameliyat yöntemleri( ameliyatta tak - çıkar deneme yapmaması, silikonu no touch olarak kanülle koyması) gerçekten içime sindi.Başka kimseyle de görüşmedim zaten.Bana ölçümler ve muayenene sonrası 325 idealin dedi az dersin 355 yapalım dedi olacağı maksimum da 380miş iyileşme açısından.Ben belki 380 olarak güncelleyeceğim tercihini. 300 üzeri rakamlar küçük değil aslında size kaç önerdi?

Ben Zekeriya Bey’in yaklaşımı ve kullandığı motiva markası çok içime sindiği için tercih ettim bir de ameliyat yöntemleri( ameliyatta tak - çıkar deneme yapmaması, silikonu no touch olarak kanülle koyması) gerçekten içime sindi.Başka kimseyle de görüşmedim zaten.Bana ölçümler ve muayenene sonrası 325 idealin dedi az dersin 355 yapalım dedi olacağı maksimum da 380miş iyileşme açısından.Ben belki 380 olarak güncelleyeceğim tercihini. 300 üzeri rakamlar küçük değil aslında size kaç önerdi?
tıpkı ben ben de bu özelliklerden dolayı kendisini tercih ettim :)
boyum 158 kilom 49 şuan minyon bi bayanım, 240 cc ile 295 cc arası olur ama 300lere kayamam doğallıktan uzaklaşır yanlardan taşar dedi, olabilecek ideali 295 cc imiş, ilk etapta küçük geldi ama realself de çok araştırma yaptım 250 cc ile 400 cc nin aynı görüntüsü oldugunu gördükten sonra doktor ne derse o olsun modundayım şuan

X