- 21 Ağustos 2014
- 174
- 80
- Konu Sahibi nuremre3434
Öncelikle merhaba kk halkı 21 agustos Levent esteticada mehmet Haşim Güner beye ameliyat oldum.Bunca yıldır gelmicek sandığım gün geldi çattı sabah saat 7 bucukta hastanedeydim.Yarim saat bekleme süresinden sonra odama çıktım.Cok tatlı bi hemsirenin eşliğinde önlüğümü ve varis çoraplarımi giydim.Kan alındı damar yolu açıldı astım hastası olduğum için muayenem yapıldı.Sonrasinda dr geldi fotoğraflarımı cekti ve cizjmlerimi yaptı 350 cc kas altı pütürlü mentor hp de karar kıldık.Sonrasinda 10 dk icinde beni sedyeyle almaya geldiler o kadar sıkılmışmki yıllardır beklemekten hadi artık alın bian önce ameliyata diye hopladim sedye tepesine sakinleştirici iğne yaptılar.Allahm o ne herkesi duyuyorum ama kimseye cevap veremiyorum hayal mayal ameliyathaneye girdigimj gördüm sonrasi yok.Sonra herkes adımı sesliyo uyanim diye ama halim olsa dicem bi gidin uyuyim az diyesonra yatağıma yatirdilar ısıtıcı getirdiler yorgan örttüler solunumum düşükmüş oksijen bağladılar astımdan ötürü.yavas yavas ayildim esimden cig köfte istemişimderken 2 saat sonra corbam geldi ondan 2 saat sonra yemegim kendim yiyebldm saçımı topladm gezdim yürüdüm direnler elimde.ameliyattan 4 saat geçti Allahm o ne acılar katlanarak çoğalıyor ben hicbisi yapamiyorum sirtima bıçaklar batiyo sanki yatsam kalkamiyorm kalksam yatamiyorm bağıra bağıra annem yardım ediyor.tabi narkozu atmak cok zor habire mide bulantısı fenalık ter basıyor derken sabahi ettim.Sabah daha iğrenç bi acı düşünün wc ye gidemedm sürgüyle hallettm hemsireler baldan tatlı o kadar yardim ettilerki Allah razı olsun.Dr desen kontrole geliyo hep motivasyon konuşması hepsi cok iyilerdi.Neyse sabah geldi caanm doktorum direnleri çıkarttı Allahim o nasil bi rahatlama nasıl iyi oldum anlatamam.Direnler cikarken acimiyo aksine ohh diyosun çok şükür bütün acilar bu yuzdenmis diyosun.sonrasnda pansumanim yapıldı ve eve geldm.Yastiklari sağıma soluma heryere koyduk ve oh mis gibi bi uyku çektim.Tabi yardımsz kalkamıyorum eşim annem dönüşümlü bakiyolar oğlum ablamda sagolsunlar bolca dinleniyorum.bugun 3ncu günüm duş aldırdı eşim kendimi çıplak görünce gülme krizine girdim füze gibiler ama acilarim geçse baya keyiflenicem cok seksi olmuşum.He ameliyat oliyimmi diye sorarsaniz olun acilar hafifledikce keyifli oluyor ama acılı bi ameliyatmi evet acılı ama bakaniniz varsa o kdr sorun değil bi sekilde katlaniliyorsıktıysam k.bakmayin bunca yıldır kk ya borcum bildim yazdım