- 14 Haziran 2011
- 135
- 7
ya fotopraf gönderiyorum özelden bir bakar mısınSanmam kendine öyle vesvese getirme yanlıs cep açması için cok cok acemi doktor olması gerekir herhalde birde mesela benim ameliyatıma plastik cerrahın yanı sıra meme ve endokrin cerrahı da gelmişti oda doktoruma bunu böyle yapacaksın şu şöyle olacak değil mi diye bir seyler demişti yani bu ameliyatta her sey bir bütün aslında benim doktorum yer olsa göğüsünde 400 bile koymayı düşündüm dedi ama hemşire bence hocam fazlası olmaz böyle güzel görünüyor doğal demiş yani etrafındakilerde aslında bu işin içinde oluyor lütfen kendine vesvese getirme inan ilk 3 4 gün bende senin gibi bune böyle şekli nedir bunun dedim memeyle ne ilgisi var iğrenç dedim ama suan o meme şekli yavaşta olsa alıyor... Benim suan tek derdim küçülmesi inşallah küçülür
Merhaba bende 6. Ayimdayim sol taraf oturdu şişlikler indi ama sağ taraf hala şiş ve ödemli eşitsizlik var bende çok üzülüyorum umarım sizinki gibi eşitlenirŞöyle soyleyeyim. Benım sag memem sola göre kucuk bir fark olsada daha büyüktü. Ama doktorum ikisinede aynı boyut 400cc taktı. Sag meme cok cabuk asagıya indi güzelleşti ama sol hep tepedeydı. Hatta 8. Ayımda sol mememin eşitlendigini fark ettım. Sol memem saga göre tepede olsada cok fark yoktu. Suan eşitler. Yani benimkisi 6 ay degılde 8. Ayda eşitlendi. Her vucut farklı tepki gosterir bende 8. Ay oldu belki sizde daha erken veya gec olur. Sakın erken donemmde boyle seylere üzülmeyin. İnanın zamanla memenizi cok begeneceksiniz. Ben eskiden full destekli sütyen kullanır birde içine pamukları tıkıstırırdım. Şimdi desteksiz sütyen veya sporcu sütyeni kullanıyorum. Cokda güzel dekolte verıyor.
Hiç üzilmeyin ben sol memem düzelmez sandım cok yavas iyileşti ama düzeldi. Şuan ikiside eşitMerhaba bende 6. Ayimdayim sol taraf oturdu şişlikler indi ama sağ taraf hala şiş ve ödemli eşitsizlik var bende çok üzülüyorum umarım sizinki gibi eşitlenir
Arkadaşlar merhaba henüz 25 yasındayım ve cocugum yok tam 1 hafta önce 350 cc kas altı hp Protez konuldu yıllardır bunun hayalini kurardım önceki göğüslerim çok küçüktü dokum vardı ama düze yakındı. 2 ayrı doktora görünmüştüm birisi 300 cc en fazla olur üstü farklı görüntü uyandırır demişti diğerine ben 350 cc diye gittim ve o da 350 olur sana demişti o doktora ameliyatımı oldum ama suan cok pişmanım resmen gözümü kapatsamda bir rüya olsa diye hayal kuruyorum resmen vücudum irileşti gözüme cok büyük görünüyorlar bunlar küçülecek mi lütfen yaptıran birisi yazsın birde cocugun olunca daha da irileşip öyle kalacak diye gözümü korkuttular resmen eski düz göğüslerimi öyle özledim ki vücuduma bu saçma parçaları neden yaptırdım diye gizlice ağlamaktan harap olsun yıllarca bunu isteyip hayalini kurduğum seyi resmen meğer istemiyormuşum geri cıkartsam o da ayrı dert 80 bin liram çöp ne olur bu ameliyatı olanlar bana moral versin
Hahahaah ya resmen benimde öyle suan 13. Günüme giricem tüm bu yazdıklarımı geri alıyorum resmen oturdukca cok mutlu olmaya başladım ve benimde ilk zamanlara göre o şişleri iniyor sizin ne kadar oldu acaba :)İlk gün ben de o şoka girmiştim, ağzıma giriyordu resmen şimdi ama üçte biri oranında küçüldü, gayet normal. Bana 300 cc takılmıştı. Ben de aynı yaştayım ve çocuğum yok :)
benim ameliyatım daha 1 hafta olmadığı için ancak 1-2 ay üzerinden geçmiş kişilere sorun bence memnuniyet olarak onların cevapları doğru olacaktır. biz daha anlayamıyoruz şuan için ben pişmanım ama belki de 2 ay sonra mutlu olacağım anlatabildim mi :) eğer memnun kalırsam mutlaka söylerim yoksa sizin de başınızı yakmak istemem çünkü şuan hiç memnun değilim( 33 bin protez e Motiva marka, kas altı protez ve dikleştirmeye ise 15 bin tl verdim. devlet hastanesinde istanbul.
Merhaba bu yorumunuz aklıma geldi yazmak istedim hahaahha ağlamıştım ya büyük oldu diye şimdide çok küçük oldu diye ağlıyorum bugun 25. Gün keske daha da büyük olsaydı diyorummmm ve hiç pişman değilim dediğiniz çıktı resmen:))Valla çok küçülüyor sonra oturup bir de onun için ağlıyorsun merak etme :)
Benim ikinci amelyatım asla kücülmüyor ilkini büyük die cikardim ikinci yine büyük dr beni dinlemedigi için yine istedigim olmadiYaaaa inşallah içime su serptiniz valla :)) Doktoruma sordum büyük mü oldu diye oda sizin gibi hayır dedi dolgun bir göğüsün olacak büyük değil ama kimsede Protez olduğunu anlamayacak doğal olacak dedi benim önceki dokum cok küçük olduğu için herhalde bana böyle geliyor herkes sizin gibi diyor çok küçülüyor sonra da ne kadar küçüldü diye üzülüyorlarmıs
Benim bayağı küçüldü şuanBenim ikinci amelyatım asla kücülmüyor ilkini büyük die cikardim ikinci yine büyük dr beni dinlemedigi için yine istedigim olmadi
Sen kaç cc taktırdın benim şu an 300 ama 270 olsa ideal olcakmışBenim bayağı küçüldü şuangerçekten küçüldü diye mutsuzum şuan
Boy kilonuz ne birde önceden meme dokun varmıydı o kadar büyük oldu acabaSen kaç cc taktırdın benim şu an 300 ama 270 olsa ideal olcakmış
Sizin ne kadar süre sonra küçüldü.Benim boy 1.64 54 kilo hiç yok gibiydi goguslerim dr çok küçük olur demişti büyük yapalım dedi iyi ki dinlemedim bu bile büyük.1 yıl arayla ikinci ameliyat yine memnun kalamdimBoy kilonuz ne birde önceden meme dokun varmıydı o kadar büyük oldu acababenim 350 cc boy 171 kilo 57 ama bende sorun şu derim cok gerginmiş o yüzden ilk ödemle cok şiş büyük gelmişti ama suan aşırı derecede kyculdu gergin oldugu için Protez tam Kendini gösteremedi keske bu kadar kuculmeseydi
20. Günden sonra küçülmem başladı 1 ayı tamamladım iyice kuculdu.. Yani o başta gördüğüm koca göğüsler resmen gitti kesinlikle sizinde küçülür hatta cok garip hep sağ göğsüm şişti şimdi sol göğsüm şiş kaldı sağ indi siz ne zaman oldunuz 2. Ameliyatı?Sizin ne kadar süre sonra küçüldü.Benim boy 1.64 54 kilo hiç yok gibiydi goguslerim dr çok küçük olur demişti büyük yapalım dedi iyi ki dinlemedim bu bile büyük.1 yıl arayla ikinci ameliyat yine memnun kalamdim
Merhaba ben Allah nasip ederse 5 6 ay sonra gebe kalmayı düşünüyorum silikonunuzda değişiklik vs oldu mu emzirdiktwn sonra acaba ve kalıcı olarak biraz büyüklüğü oldu mu deri gevşeme yaptığı için?Ilk 6 ay kadar sekli cok sinir bozucu oluyor ve sis oluyor. Sonra hem biraz kuculuyor hem de sekli duzeliyor. Ben emzirdim. Emzirme doneminde biraz buyuyor evet ama silikonsuz olanlarda da büyüyor. Sonrasinda eski haline dönüyor. Bir sorun olmuyor. Ilk basta alisamamak normal. Zamanla alisiliyor
Benimde sol gögsüm daha şiş 9.günüm bugün20. Günden sonra küçülmem başladı 1 ayı tamamladım iyice kuculdu.. Yani o başta gördüğüm koca göğüsler resmen gitti kesinlikle sizinde küçülür hatta cok garip hep sağ göğsüm şişti şimdi sol göğsüm şiş kaldı sağ indi siz ne zaman oldunuz 2. Ameliyatı?
Bence kesinlikle kuculur ilk 20 gün bana da demişlerdi inanmamıştımBenimde sol gögsüm daha şiş 9.günüm bugün
Emzirirken zorlandim ben. Bir hafta emzirdim. Sonra sütüm gelmedi. Uzun sureli emzirmede değişiyor mu bilmiyorum ama hicbir değişiklik olmadi.Merhaba ben Allah nasip ederse 5 6 ay sonra gebe kalmayı düşünüyorum silikonunuzda değişiklik vs oldu mu emzirdiktwn sonra acaba ve kalıcı olarak biraz büyüklüğü oldu mu deri gevşeme yaptığı için?