Meme büyütme ameliyatım pişmanım olanlar lütfen yazsın

ya fotopraf gönderiyorum özelden bir bakar mısın

Merhaba bende 6. Ayimdayim sol taraf oturdu şişlikler indi ama sağ taraf hala şiş ve ödemli eşitsizlik var bende çok üzülüyorum umarım sizinki gibi eşitlenir

Merhaba bende 6. Ayimdayim sol taraf oturdu şişlikler indi ama sağ taraf hala şiş ve ödemli eşitsizlik var bende çok üzülüyorum umarım sizinki gibi eşitlenir
Hiç üzilmeyin ben sol memem düzelmez sandım cok yavas iyileşti ama düzeldi. Şuan ikiside eşit

20 gün oldu.Benimde sol oturdu.Sağ uyurken özellikle implantı çok hissediyorum.Hala yukarıda duruyor.Sanırım sağ taraf masaj daha çok istiyor.Sol biraz daha küçüktü.Şu an bile sanki benim meme dokum.

İlk gün ben de o şoka girmiştim, ağzıma giriyordu resmen şimdi ama üçte biri oranında küçüldü, gayet normal. Bana 300 cc takılmıştı. Ben de aynı yaştayım ve çocuğum yok :)

İlk gün ben de o şoka girmiştim, ağzıma giriyordu resmen şimdi ama üçte biri oranında küçüldü, gayet normal. Bana 300 cc takılmıştı. Ben de aynı yaştayım ve çocuğum yok :)
Hahahaah ya resmen benimde öyle suan 13. Günüme giricem tüm bu yazdıklarımı geri alıyorum resmen oturdukca cok mutlu olmaya başladım ve benimde ilk zamanlara göre o şişleri iniyor sizin ne kadar oldu acaba :)

Ilk 6 ay kadar sekli cok sinir bozucu oluyor ve sis oluyor. Sonra hem biraz kuculuyor hem de sekli duzeliyor. Ben emzirdim. Emzirme doneminde biraz buyuyor evet ama silikonsuz olanlarda da büyüyor. Sonrasinda eski haline dönüyor. Bir sorun olmuyor. Ilk basta alisamamak normal. Zamanla alisiliyor

Tekrardan geçmiş olsun fiyat çok iyiymiş suan neden memnun değilsiniz acaba sizi pişman eden şey nedir hangi hastane doktorunuz kimdi acaba ?

Valla çok küçülüyor sonra oturup bir de onun için ağlıyorsun merak etme :)
Merhaba bu yorumunuz aklıma geldi yazmak istedim hahaahha ağlamıştım ya büyük oldu diye şimdide çok küçük oldu diye ağlıyorum bugun 25. Gün keske daha da büyük olsaydı diyorummmm ve hiç pişman değilim dediğiniz çıktı resmen:))

Benim ikinci amelyatım asla kücülmüyor ilkini büyük die cikardim ikinci yine büyük dr beni dinlemedigi için yine istedigim olmadi

Sen kaç cc taktırdın benim şu an 300 ama 270 olsa ideal olcakmış
Boy kilonuz ne birde önceden meme dokun varmıydı o kadar büyük oldu acaba benim 350 cc boy 171 kilo 57 ama bende sorun şu derim cok gerginmiş o yüzden ilk ödemle cok şiş büyük gelmişti ama suan aşırı derecede kyculdu gergin oldugu için Protez tam Kendini gösteremedi keske bu kadar kuculmeseydi

Sizin ne kadar süre sonra küçüldü.Benim boy 1.64 54 kilo hiç yok gibiydi goguslerim dr çok küçük olur demişti büyük yapalım dedi iyi ki dinlemedim bu bile büyük.1 yıl arayla ikinci ameliyat yine memnun kalamdim

20. Günden sonra küçülmem başladı 1 ayı tamamladım iyice kuculdu.. Yani o başta gördüğüm koca göğüsler resmen gitti kesinlikle sizinde küçülür hatta cok garip hep sağ göğsüm şişti şimdi sol göğsüm şiş kaldı sağ indi siz ne zaman oldunuz 2. Ameliyatı?

Merhaba ben Allah nasip ederse 5 6 ay sonra gebe kalmayı düşünüyorum silikonunuzda değişiklik vs oldu mu emzirdiktwn sonra acaba ve kalıcı olarak biraz büyüklüğü oldu mu deri gevşeme yaptığı için?

Benimde sol gögsüm daha şiş 9.günüm bugün

Emzirirken zorlandim ben. Bir hafta emzirdim. Sonra sütüm gelmedi. Uzun sureli emzirmede değişiyor mu bilmiyorum ama hicbir değişiklik olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…