Ya gerçekten küçülür mü çok büyük duruyor hiç hoşuma gitmedi c kap gibi olmuşum aynı moralim bozuldu yanş gözle görülür farkta bir küçülme olacak mı acaba birde aşağı iner değil mi cok yukarıda bugun 8. Günüm valla cesaretim ve param olsa gidip cıkarttıracağım herkes ilk zamanlar pişmandım sonra cok mutlu oldum diyor darısı bana
bence 300 ile alakası yok benimki 295 aynı durum bende de var. bu ya ödemlerle ilgili anormal ödemler ya da doktor yanlış yere cep açtı protez için...Benim bugun tam 8. günüm bel kısmım hala ödemli ve göğüslerimde de hala ödem var kolumun yanına doğru daha fazla ödemliydi onlar şimdi inmeye başladı sağ göğsüm aşırı şiş ona sinir oluyorum iki göğüs aram hala ödemli ama ilk zamanlara göre daha iyi şuan ama elbette bende hala cok şişim az önce bir kıyafet giydim 300 yaptırmadıgıma bin pişman oldum o kadar büyük duruyor ki
Yaaaa inşallah içime su serptiniz valla :)) Doktoruma sordum büyük mü oldu diye oda sizin gibi hayır dedi dolgun bir göğüsün olacak büyük değil ama kimsede Protez olduğunu anlamayacak doğal olacak dedi benim önceki dokum cok küçük olduğu için herhalde bana böyle geliyor herkes sizin gibi diyor çok küçülüyor sonra da ne kadar küçüldü diye üzülüyorlarmıs1 hafta çok erken dönem, 350 cc öyle çok büyük bir ölçüde değil. Merak etmeyin zaman içinde küçülüp doğallaşacaklar. Şu an ödem de çoktur
Sanmam kendine öyle vesvese getirme yanlıs cep açması için cok cok acemi doktor olması gerekir herhalde birde mesela benim ameliyatıma plastik cerrahın yanı sıra meme ve endokrin cerrahı da gelmişti oda doktoruma bunu böyle yapacaksın şu şöyle olacak değil mi diye bir seyler demişti yani bu ameliyatta her sey bir bütün aslında benim doktorum yer olsa göğüsünde 400 bile koymayı düşündüm dedi ama hemşire bence hocam fazlası olmaz böyle güzel görünüyor doğal demiş yani etrafındakilerde aslında bu işin içinde oluyor lütfen kendine vesvese getirme inan ilk 3 4 gün bende senin gibi bune böyle şekli nedir bunun dedim memeyle ne ilgisi var iğrenç dedim ama suan o meme şekli yavaşta olsa alıyor... Benim suan tek derdim küçülmesi inşallah küçülürbence 300 ile alakası yok benimki 295 aynı durum bende de var. bu ya ödemlerle ilgili anormal ödemler ya da doktor yanlış yere cep açtı protez için...
Gerçekten küçülecekler, şimdi ödemler çok fazla göğüsler yukarıda duruyor, şekilsiz ama zaman içinde hepsi düzelecek. Hatta daha büyük mü olsaydı bile dersinizYaaaa inşallah içime su serptiniz valla :)) Doktoruma sordum büyük mü oldu diye oda sizin gibi hayır dedi dolgun bir göğüsün olacak büyük değil ama kimsede Protez olduğunu anlamayacak doğal olacak dedi benim önceki dokum cok küçük olduğu için herhalde bana böyle geliyor herkes sizin gibi diyor çok küçülüyor sonra da ne kadar küçüldü diye üzülüyorlarmıs
Merhabalar aynı kalmıyor iki ay içerisinde tüm ödemleriniz geçecek. Benim 3. Ayda hamile olduğumu öğrendim arkasından 5 6 kilo aldım haliyle göğüslerim de kilo aldı ve büyüdü.Ancak ben hiç endişe etmiyorum biliyorum ki doğum sonrası süreçte kilo vereceğim göğüslerindeki yağ oranı da elbette düşecek.Hiçbir şey Kalıcı değil kafanıza bu kadar takmayın hamileyken elbette göğüsleriniz şişecek ancak sonra elbette geçecek bunlar hamileliğin süreçleri.Anın tasını çıkarın ameliyattan 3 ay sonra hem göğüslerinizin şekli oturmaya başlayacak hem ödemleriniz tamamen yok olacak.Bende 450 cc var.Hamile olduğumu öğrenene kadar resmen boyutu benim için şahaneydi.Suan hormonlarla birlikte büyüdü.Eski halini bilmeyen suanki göğüslerimin ya da hamilelik öncesi göğüslerimin silikon olduğunu tahmin etmesi imkansız.Kafanıza hiç takmayın zamanla sizinle bütünleşecek unutacaksınız bileArkadaşlar merhaba henüz 25 yasındayım ve cocugum yok tam 1 hafta önce 350 cc kas altı hp Protez konuldu yıllardır bunun hayalini kurardım önceki göğüslerim çok küçüktü dokum vardı ama düze yakındı. 2 ayrı doktora görünmüştüm birisi 300 cc en fazla olur üstü farklı görüntü uyandırır demişti diğerine ben 350 cc diye gittim ve o da 350 olur sana demişti o doktora ameliyatımı oldum ama suan cok pişmanım resmen gözümü kapatsamda bir rüya olsa diye hayal kuruyorum resmen vücudum irileşti gözüme cok büyük görünüyorlar bunlar küçülecek mi lütfen yaptıran birisi yazsın birde cocugun olunca daha da irileşip öyle kalacak diye gözümü korkuttular resmen eski düz göğüslerimi öyle özledim ki vücuduma bu saçma parçaları neden yaptırdım diye gizlice ağlamaktan harap olsun yıllarca bunu isteyip hayalini kurduğum seyi resmen meğer istemiyormuşum geri cıkartsam o da ayrı dert 80 bin liram çöp ne olur bu ameliyatı olanlar bana moral versin
Ben amelıyata giridgimde 58 kilogramdım. Cıktıgımda 63 düm. Bu fazla kıloların hepsi ödemdi. Kas altı oldugunuzda memeniz sanki erkek sporcu kası gibi gorunur ama bu gecicidir. Ödemler gectıgınde kuculme olacak. Silikon doktorunuzun actıgı cebe indikten sonra memenizi cok begeneceksiniz. Ben 400cc takdırdım. Yaklasık bir yıl olacak. Hayatımın en dogru kararı meme ameliyatı olmak. Soracak olursanız ılk aylar bende pişmandım. Cunku ilk aylarda silikon tepede meme dokunuz asagıda oldugu için berbat bir gorunum vardı. Birde her harekette mememdeki yabancı madde hissini alıyordum. Suan hıc ameliyat olmamıs gibiyim. Mememe dokundugumde cok dogal geliyor. Dikiş izim olmasa kimse ameliyat olmus demezArkadaşlar merhaba henüz 25 yasındayım ve cocugum yok tam 1 hafta önce 350 cc kas altı hp Protez konuldu yıllardır bunun hayalini kurardım önceki göğüslerim çok küçüktü dokum vardı ama düze yakındı. 2 ayrı doktora görünmüştüm birisi 300 cc en fazla olur üstü farklı görüntü uyandırır demişti diğerine ben 350 cc diye gittim ve o da 350 olur sana demişti o doktora ameliyatımı oldum ama suan cok pişmanım resmen gözümü kapatsamda bir rüya olsa diye hayal kuruyorum resmen vücudum irileşti gözüme cok büyük görünüyorlar bunlar küçülecek mi lütfen yaptıran birisi yazsın birde cocugun olunca daha da irileşip öyle kalacak diye gözümü korkuttular resmen eski düz göğüslerimi öyle özledim ki vücuduma bu saçma parçaları neden yaptırdım diye gizlice ağlamaktan harap olsun yıllarca bunu isteyip hayalini kurduğum seyi resmen meğer istemiyormuşum geri cıkartsam o da ayrı dert 80 bin liram çöp ne olur bu ameliyatı olanlar bana moral versin
Merhaba tam olarak benim görüntüm bu, benim daha önce meme dokum olduğu ve sarkık olduğu için doğal cep çok büyüktü bence, doktor meme ucundan deri fazlalığını alarak dikleştirme ve kendi meme dokum olduğu için motiva 295 cc kas altı round full silikon yerleştirdi. şuan sizin anlattığınız gibi görüntü. yandan sporcu kası gibi erkek gibi dikdörtgen ve çift meme gibi, protezler üstte doğal meme altta çok fena. ne zamana iniyor acaba ? nolur 6 ay demeyinBen amelıyata giridgimde 58 kilogramdım. Cıktıgımda 63 düm. Bu fazla kıloların hepsi ödemdi. Kas altı oldugunuzda memeniz sanki erkek sporcu kası gibi gorunur ama bu gecicidir. Ödemler gectıgınde kuculme olacak. Silikon doktorunuzun actıgı cebe indikten sonra memenizi cok begeneceksiniz. Ben 400cc takdırdım. Yaklasık bir yıl olacak. Hayatımın en dogru kararı meme ameliyatı olmak. Soracak olursanız ılk aylar bende pişmandım. Cunku ilk aylarda silikon tepede meme dokunuz asagıda oldugu için berbat bir gorunum vardı. Birde her harekette mememdeki yabancı madde hissini alıyordum. Suan hıc ameliyat olmamıs gibiyim. Mememe dokundugumde cok dogal geliyor. Dikiş izim olmasa kimse ameliyat olmus demez
Şöyle soyleyeyim. Benım sag memem sola göre kucuk bir fark olsada daha büyüktü. Ama doktorum ikisinede aynı boyut 400cc taktı. Sag meme cok cabuk asagıya indi güzelleşti ama sol hep tepedeydı. Hatta 8. Ayımda sol mememin eşitlendigini fark ettım. Sol memem saga göre tepede olsada cok fark yoktu. Suan eşitler. Yani benimkisi 6 ay degılde 8. Ayda eşitlendi. Her vucut farklı tepki gosterir bende 8. Ay oldu belki sizde daha erken veya gec olur. Sakın erken donemmde boyle seylere üzülmeyin. İnanın zamanla memenizi cok begeneceksiniz. Ben eskiden full destekli sütyen kullanır birde içine pamukları tıkıstırırdım. Şimdi desteksiz sütyen veya sporcu sütyeni kullanıyorum. Cokda güzel dekolte verıyor.Merhaba tam olarak benim görüntüm bu, benim daha önce meme dokum olduğu ve sarkık olduğu için doğal cep çok büyüktü bence, doktor meme ucundan deri fazlalığını alarak dikleştirme ve kendi meme dokum olduğu için motiva 295 cc kas altı round full silikon yerleştirdi. şuan sizin anlattığınız gibi görüntü. yandan sporcu kası gibi erkek gibi dikdörtgen ve çift meme gibi, protezler üstte doğal meme altta çok fena. ne zamana iniyor acaba ? nolur 6 ay demeyin((
Şöyle soyleyeyim. Benım sag memem sola göre kucuk bir fark olsada daha büyüktü. Ama doktorum ikisinede aynı boyut 400cc taktı. Sag meme cok cabuk asagıya indi güzelleşti ama sol hep tepedeydı. Hatta 8. Ayımda sol mememin eşitlendigini fark ettım. Sol memem saga göre tepede olsada cok fark yoktu. Suan eşitler. Yani benimkisi 6 ay degılde 8. Ayda eşitlendi. Her vucut farklı tepki gosterir bende 8. Ay oldu belki sizde daha erken veya gec olur. Sakın erken donemmde boyle seylere üzülmeyin. İnanın zamanla memenizi cok begeneceksiniz. Ben eskiden full destekli sütyen kullanır birde içine pamukları tıkıstırırdım. Şimdi desteksiz sütyen veya sporcu sütyeni kullanıyorum. Cokda güzel dekolte verıyor.c
Yuvarlak olması ılk 3 ayda olur. Ama dedıgım gibi ikisinin tamemen inmesi dogallasması 8 ayı aldı. İlk 3 ayda begenecegınız goruntuye ulasıyor.Cevap için teşekkürler. Memelerin en son eşit
doğal hale gelmesi tamam 6-8 ay bekliyim ama bu anormal organ gibi dikdörtgen duruşunun düzelmesi daha erken oluyor mu yani silikonların aşağı inmesi eski kendi mememle birleşip yuvarlak olması 1 ay içinde olmaz mı
Benım meme dokum nerdeyse hiç yoktu. Meme dokusu olan kısılerde daha erken iyileşme oluyor. Birde benım dokumun olmamasına ragmen 400cc sanırım buyuk geldi bu yuzden gec ıyıleşti.Yuvarlak olması ılk 3 ayda olur. Ama dedıgım gibi ikisinin tamemen inmesi dogallasması 8 ayı aldı. İlk 3 ayda begenecegınız goruntuye ulasıyor.
Ben amelıyata giridgimde 58 kilogramdım. Cıktıgımda 63 düm. Bu fazla kıloların hepsi ödemdi. Kas altı oldugunuzda memeniz sanki erkek sporcu kası gibi gorunur ama bu gecicidir. Ödemler gectıgınde kuculme olacak. Silikon doktorunuzun actıgı cebe indikten sonra memenizi cok begeneceksiniz. Ben 400cc takdırdım. Yaklasık bir yıl olacak. Hayatımın en dogru kararı meme ameliyatı olmak. Soracak olursanız ılk aylar bende pişmandım. Cunku ilk aylarda silikon tepede meme dokunuz asagıda oldugu için berbat bir gorunum vardı. Birde her harekette mememdeki yabancı madde hissini alıyordum. Suan hıc ameliyat olmamıs gibiyim. Mememe dokundugumde cok dogal geliyor. Dikiş izim olmasa kimse ameliyat olmus demez
Bu mesajınız bana cok moral verdi canımsınız yaaa keske 300 olsaydı diyorum ama herhalde kendi dokum çok azdı ondan dolayı böyle hissediyorum gerçekten hafif yanlarda ödem oldugu için yandan taşmıs gibi duruyor zamanla öne doğru gelir inşallah ve inşallah küçülür birde ben lise öğretmeniyim ergen öğrencilerimin diline düşmek istemem.. gerçekten mesajınızı okuyunca moralim düzeldibu yapay hissi varya şimdi ondan herhalde ve önceki göğüsüm çok küçük oldugu için böyle görünce şaşırdım eşim hep destekçim oldu sağolsun yaptır yaptırma benim için hiç önemi yok dedi ama işte insan eşine de güzel görünmek istiyor kime sorsam unuttum bile benden bir parça gibi diyorlar geçen gün 14 sene önce olmus biri ile konustum silikon olduğunu unuttum dedi ve gerçekten cok güzel görünüyordu göğüsleri darısı bana
bence benim meme dokum olduğu için maşallah ödem, protez ve kendi memem tüm göğüs tahtama yayıldı :)) çok kötü ya görüntü sinirden korseyi çıkardığımda gözümü kapatıyorum.. umarım dediğiniz gibi olur 3 ay sabredeceğim çok teşekkür ederim.....Yuvarlak olması ılk 3 ayda olur. Ama dedıgım gibi ikisinin tamemen inmesi dogallasması 8 ayı aldı. İlk 3 ayda begenecegınız goruntuye ulasıyor.