Meme büyütme ameliyatım pişmanım olanlar lütfen yazsın

1 hafta çok erken dönem, 350 cc öyle çok büyük bir ölçüde değil. Merak etmeyin zaman içinde küçülüp doğallaşacaklar. Şu an ödem de çoktur

bence 300 ile alakası yok benimki 295 aynı durum bende de var. bu ya ödemlerle ilgili anormal ödemler ya da doktor yanlış yere cep açtı protez için...

1 hafta çok erken dönem, 350 cc öyle çok büyük bir ölçüde değil. Merak etmeyin zaman içinde küçülüp doğallaşacaklar. Şu an ödem de çoktur
Yaaaa inşallah içime su serptiniz valla :)) Doktoruma sordum büyük mü oldu diye oda sizin gibi hayır dedi dolgun bir göğüsün olacak büyük değil ama kimsede Protez olduğunu anlamayacak doğal olacak dedi benim önceki dokum cok küçük olduğu için herhalde bana böyle geliyor herkes sizin gibi diyor çok küçülüyor sonra da ne kadar küçüldü diye üzülüyorlarmıs

bence 300 ile alakası yok benimki 295 aynı durum bende de var. bu ya ödemlerle ilgili anormal ödemler ya da doktor yanlış yere cep açtı protez için...
Sanmam kendine öyle vesvese getirme yanlıs cep açması için cok cok acemi doktor olması gerekir herhalde birde mesela benim ameliyatıma plastik cerrahın yanı sıra meme ve endokrin cerrahı da gelmişti oda doktoruma bunu böyle yapacaksın şu şöyle olacak değil mi diye bir seyler demişti yani bu ameliyatta her sey bir bütün aslında benim doktorum yer olsa göğüsünde 400 bile koymayı düşündüm dedi ama hemşire bence hocam fazlası olmaz böyle güzel görünüyor doğal demiş yani etrafındakilerde aslında bu işin içinde oluyor lütfen kendine vesvese getirme inan ilk 3 4 gün bende senin gibi bune böyle şekli nedir bunun dedim memeyle ne ilgisi var iğrenç dedim ama suan o meme şekli yavaşta olsa alıyor... Benim suan tek derdim küçülmesi inşallah küçülür

Gerçekten küçülecekler, şimdi ödemler çok fazla göğüsler yukarıda duruyor, şekilsiz ama zaman içinde hepsi düzelecek. Hatta daha büyük mü olsaydı bile dersiniz

Merhabalar aynı kalmıyor iki ay içerisinde tüm ödemleriniz geçecek. Benim 3. Ayda hamile olduğumu öğrendim arkasından 5 6 kilo aldım haliyle göğüslerim de kilo aldı ve büyüdü.Ancak ben hiç endişe etmiyorum biliyorum ki doğum sonrası süreçte kilo vereceğim göğüslerindeki yağ oranı da elbette düşecek.Hiçbir şey Kalıcı değil kafanıza bu kadar takmayın hamileyken elbette göğüsleriniz şişecek ancak sonra elbette geçecek bunlar hamileliğin süreçleri.Anın tasını çıkarın ameliyattan 3 ay sonra hem göğüslerinizin şekli oturmaya başlayacak hem ödemleriniz tamamen yok olacak.Bende 450 cc var.Hamile olduğumu öğrenene kadar resmen boyutu benim için şahaneydi.Suan hormonlarla birlikte büyüdü.Eski halini bilmeyen suanki göğüslerimin ya da hamilelik öncesi göğüslerimin silikon olduğunu tahmin etmesi imkansız.Kafanıza hiç takmayın zamanla sizinle bütünleşecek unutacaksınız bile

Kızlar ben de çok pişmandım şu an hoşuma gitmeye başladı eşim sürekli bakıyım aaa doğallaşıyoolar güzeel diyor. Yıllarca ufak memeyle dolaşınca şimdi tabi garipsededim ilk. Ödemlerim çoktu koltukaltı sırt belim bile kalınlaşmıştı. Bir de regl eklendi daha da şu ödem tutmuştum zaten memeler kendiliğinden şişiyordu valla Allahım ben ne yaptım demiştim. Dikdörtgen görüntü normal değil ya kas altı olduysanız kasın altına yerleştiremediler ya da kasın gerginliği o ödemle beraber. 3 ay beklemek gerek. Bakın ben şu an memnunum ben bile belki de çıkarırım diyorum çünkü beynim rahatsız oluyor orada yabancı bir madde var. Sürekli bakmıyorum çünkü kafaya takıcam böyle bakıp protezin konumunu vs büyüklüğünü hesap etmeye kalkıyorum. Zamana bıraktım. Bol bol su için hareket edin. Baktınız hoşunuza gitmiyo çıkartırsınız. Geri dönüşü olmayan bişey değil.

Ben amelıyata giridgimde 58 kilogramdım. Cıktıgımda 63 düm. Bu fazla kıloların hepsi ödemdi. Kas altı oldugunuzda memeniz sanki erkek sporcu kası gibi gorunur ama bu gecicidir. Ödemler gectıgınde kuculme olacak. Silikon doktorunuzun actıgı cebe indikten sonra memenizi cok begeneceksiniz. Ben 400cc takdırdım. Yaklasık bir yıl olacak. Hayatımın en dogru kararı meme ameliyatı olmak. Soracak olursanız ılk aylar bende pişmandım. Cunku ilk aylarda silikon tepede meme dokunuz asagıda oldugu için berbat bir gorunum vardı. Birde her harekette mememdeki yabancı madde hissini alıyordum. Suan hıc ameliyat olmamıs gibiyim. Mememe dokundugumde cok dogal geliyor. Dikiş izim olmasa kimse ameliyat olmus demez

Merhaba tam olarak benim görüntüm bu, benim daha önce meme dokum olduğu ve sarkık olduğu için doğal cep çok büyüktü bence, doktor meme ucundan deri fazlalığını alarak dikleştirme ve kendi meme dokum olduğu için motiva 295 cc kas altı round full silikon yerleştirdi. şuan sizin anlattığınız gibi görüntü. yandan sporcu kası gibi erkek gibi dikdörtgen ve çift meme gibi, protezler üstte doğal meme altta çok fena. ne zamana iniyor acaba ? nolur 6 ay demeyin ((

Şöyle soyleyeyim. Benım sag memem sola göre kucuk bir fark olsada daha büyüktü. Ama doktorum ikisinede aynı boyut 400cc taktı. Sag meme cok cabuk asagıya indi güzelleşti ama sol hep tepedeydı. Hatta 8. Ayımda sol mememin eşitlendigini fark ettım. Sol memem saga göre tepede olsada cok fark yoktu. Suan eşitler. Yani benimkisi 6 ay degılde 8. Ayda eşitlendi. Her vucut farklı tepki gosterir bende 8. Ay oldu belki sizde daha erken veya gec olur. Sakın erken donemmde boyle seylere üzülmeyin. İnanın zamanla memenizi cok begeneceksiniz. Ben eskiden full destekli sütyen kullanır birde içine pamukları tıkıstırırdım. Şimdi desteksiz sütyen veya sporcu sütyeni kullanıyorum. Cokda güzel dekolte verıyor.

Cevap için teşekkürler. Memelerin en son eşit
doğal hale gelmesi tamam 6-8 ay bekliyim ama bu anormal organ gibi dikdörtgen duruşunun düzelmesi daha erken oluyor mu yani silikonların aşağı inmesi eski kendi mememle birleşip yuvarlak olması 1 ay içinde olmaz mı

Yuvarlak olması ılk 3 ayda olur. Ama dedıgım gibi ikisinin tamemen inmesi dogallasması 8 ayı aldı. İlk 3 ayda begenecegınız goruntuye ulasıyor.

Yuvarlak olması ılk 3 ayda olur. Ama dedıgım gibi ikisinin tamemen inmesi dogallasması 8 ayı aldı. İlk 3 ayda begenecegınız goruntuye ulasıyor.
Benım meme dokum nerdeyse hiç yoktu. Meme dokusu olan kısılerde daha erken iyileşme oluyor. Birde benım dokumun olmamasına ragmen 400cc sanırım buyuk geldi bu yuzden gec ıyıleşti.

Bu mesajınız bana cok moral verdi canımsınız

bence benim meme dokum olduğu için maşallah ödem, protez ve kendi memem tüm göğüs tahtama yayıldı :)) çok kötü ya görüntü sinirden korseyi çıkardığımda gözümü kapatıyorum.. umarım dediğiniz gibi olur 3 ay sabredeceğim çok teşekkür ederim.....

Merhaba arkadaşlar forumda en güncel ve yeni ameliyat olan sizler olduğu için sormak istiyorum , İstanbul da yaşıyorum burada olan varmı acaba hangi doktor hangi hastane nekadar ücret ödediniz memnun musunuz acaba bilgi verir misiniz

benim ameliyatım daha 1 hafta olmadığı için ancak 1-2 ay üzerinden geçmiş kişilere sorun bence memnuniyet olarak onların cevapları doğru olacaktır. biz daha anlayamıyoruz şuan için ben pişmanım ama belki de 2 ay sonra mutlu olacağım anlatabildim mi :) eğer memnun kalırsam mutlaka söylerim yoksa sizin de başınızı yakmak istemem çünkü şuan hiç memnun değilim ( 33 bin protez e Motiva marka, kas altı protez ve dikleştirmeye ise 15 bin tl verdim. devlet hastanesinde istanbul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…