Merhaba canım. Bende yurtdisinda kalıyorum. İstanbulda Defne Erkara da göğüs büyütme ameliyati oldum. Sadece bayan ekibi var ben çok memnun kaldım. Pazar sabahı İstanbula vardık pazartesi ön görüşme oldu salı günü de ameliyat oldum. Bir gece kaldım. Çarşamba günü çıktım. Cuma günü kontrole gittim. Cumartesi de geri döndük eve. Ve mutlaka eşin ile birlikte git sakın yanlız gitme benim çok ağrım oldu. Esim beni giydiriyordu banyo yaptırdı. Afedersin tuvalete giderken bile eşim pijamami çıkarıyordu yapamıyorsun tek başına. Yerimden kalkamadim çok kötüydü benimde ama her gün ağrısı biraz daha hafifledi...
Merhaba bende synı ameliyatı düşünüyor ve istiyorum.Bana sorarsan tek güvendiğim Dr.Fatih Dağdelen.İşinde uzman bence.Biraz pahalıya yapıyor ama önemli olanda işini iyi yapması ve göz önünde bilindik bir doktor olması bence
Aynen öyleBazı doktorlar yorum yasağı koyuyor veya avukatlarıyla birlikte yorumları sildiriyorlar. Bazıları ise maalesef hesap açtırıp kendini övdürüyorlar. Doktorun adını yazıp şikayetvar da bakabilirsiniz
Ayy hatırlamıyorum ki baya oldu galibaR rengarengarenkedi Kız sen bunu hangi ara ekran görüntüsü yaptın?Bunu bana özelden bir kız yazıp anlatmıştı
Merhaba kac senedir dusunuyorum ama bir turlu cesaret edip meme buyutme ameliyati yaptiramadim acisindan ve sizisindan cok korkuyorum. Fikrim yine degismeden yaptirmak istiyorum esimde ikna olmusken
Merhaba. Bence kadın doktora yaptırmamalısınız... Bu forumda İstanbul’da kadın doktora ameliyat olanların çoğu çok pişman oldu. İyice bir araştırın, sorup soruşturun. Önceden İstanbul’a gelip muayeneyelere gidin. Bilgilenin, fikir alın, ama kesinlikle muayeneye olmadan tarih almayın. En az 3 doktora görünmekte fayda var. Forumun arama motorunda doktorun adını yazıp da bakabilirsiniz. Yurtdışından geliyorsanız bavul konusunda zorluk çekersiniz. Kapıları açıp kapamada da zorlanırsınız. Şimdiden kolay gelsin
Ilk once cvp verdiginiz icon tsk ederim bir hafta icinde olucak is degil 3 doktorla gorusme yapmam 3 cocugum var eve burakip gelicegim ve isin kotusu herkesden habersiz gelip yaptirmak istiyorum ( tesetturlu bayan oldugum icin milletin konusmasi beni rahatsiz edecegi icin gizli yaptirmak istiyorum) tabi ameliyatdan sonra belli olur olmaz orasida mechul. O yuzden anca tlfnda gorusme yapiyorum bazi doktorlarla.
Bayan doktor olmasini istedigim sebeb ise az oncede belirtigim gibi tesetturlu oldugum icin bayan doktor olursa daha iyi olur benim icin. Dediginiz gibi arama motoruna bakip arastiracagim bakalim artik tsk ediyorum insallah okurken zorluk cekmessiniz lafi toparlamak biraz zor oluyor helde yazilida
Merhaba canım. Bende yurtdisinda kalıyorum. İstanbulda Defne Erkara da göğüs büyütme ameliyati oldum. Sadece bayan ekibi var ben çok memnun kaldım. Pazar sabahı İstanbula vardık pazartesi ön görüşme oldu salı günü de ameliyat oldum. Bir gece kaldım. Çarşamba günü çıktım. Cuma günü kontrole gittim. Cumartesi de geri döndük eve. Ve mutlaka eşin ile birlikte git sakın yanlız gitme benim çok ağrım oldu. Esim beni giydiriyordu banyo yaptırdı. Afedersin tuvalete giderken bile eşim pijamami çıkarıyordu yapamıyorsun tek başına. Yerimden kalkamadim çok kötüydü benimde ama her gün ağrısı biraz daha hafifledi...
Aslında belli olmaz. Ben yaklaşık iki yil önce Ameliyat oldum ve hiç kimse silikon olduğunu anlamadı. Tesettürlü olmanız göğüsü daha da kapatır bence, güzelce saklarsınız. Bayan doktor seçimi çok yanlış, en azından bana göre, zaten günaha giriyorsunuz, ha erkek ha kadın o saatten sonra ne değişecek... Kalmış ki erkekler daha tecrübeli bu işte.Oncelikle cevap verdiginiz icin tsk ediyorum,
Oneriniz icin tsk ediyorum yazdim simdi cvp bekliyorumİstanbulda İhsan Türkmen’di sanırım onu ve Ayşegül sivriyi düşünebilirsiniz
ben de düşünüyorum ama bazen rüyalarıma bile giriyor ya patlarsa diye
Nasıl bir sorun çıkmış hastasında acaba
Aslında belli olmaz. Ben yaklaşık iki yil önce Ameliyat oldum ve hiç kimse silikon olduğunu anlamadı. Tesettürlü olmanız göğüsü daha da kapatır bence, güzelce saklarsınız. Bayan doktor seçimi çok yanlış, en azından bana göre, zaten günaha giriyorsunuz, ha erkek ha kadın o saatten sonra ne değişecek... Kalmış ki erkekler daha tecrübeli bu işte.
Telefonda bilgi almak güzel bir şey elbet, fakat direkt doktor ile görüşmüyorsunuz, asistanı bilgilendiriyor sizi. Telefonda konuştuğunuz kişi ile oraya vardığınız kişinin tavrı hap hayrı. Bu forumda uzun süredir meme bölümünde varım, kimin ne kadar “iyi/kötü” ameliyat ettiğini biliyorum. Ve o kişiler arasında çoğu kadın. Sizin gibi bir çok bayan var yurtdışından gelen, doktor soran. Bir üye ile konuşmuştuk, aklına takılmış özelden bana yazıp ameliyat olacağı doktoru soruyordu. durumu anlatmıştım o da kapora ödedim ameliyat olmalıyım diyip İstanbul’a geldi. Geldi de ameliyat günü ameliyattan kaçtı. Yani ameliyat için beklerken, üstünü değiştirmişken çekip gitti. Doktorun gerçek yüzünü orada gördü. Sonra da bana mesaj attı çok haklıydın, “hayatımı kurtardın” diyerek. Ve en üzücü şeyde o doktorun ismi senin konunda geçmesi.