Meme buyutme ameliyati

Bu ameliyati ilk once kendim ve sonra esim icin yaptirmak istiyorum o yuzden gunah olmasi sorgulanir bence. Neyse insallah tekrar vazgecmeden umarim duzgun bir doktor bulurum
Kaldığınız ülkede ameliyat olmanızın avantajı çok. En ufak bir şeyde doktora gidip sorunu anlatıp gösterebilirsiniz. Allah göstermesin bir problem olunca doktor hemen müdahale edebilir. Uzakta olunca daha zor oluyor.

Sanırım Fransa’da kalıyorsunuz. Orada ameliyatlar öyle çok pahalı değil. Türkiye ile kıyaslarsak arada 1000, en fazla 2000€ fark var ve en ufak sorunda dava açabilme şansınız var. Ki zaten genellikle hastanın şuanki göğüslerine göre sigorta 4de 3ünü karşılıyor. En azından meme dokusu olmayan bayanların öyle bir yardımı var. Diğer durumları bilmiyorum. Ben size yine de İstanbul’daki bayan doktorlar hakkında çok büyük bir özet yaptım, gerisi size kalmış. Sonra bilmiyordum demeyin. Şimdiden geçmiş olsun, umarım istediğiniz göğüslere ulaşıp hiç bir sorun yaşamazsınız.

Gorusunuz ve bana zaman ayirdiginiz icin tsk ederim ama burda sigorta karsilamiyor ozele giriyormus ama arastirmaya deger

Gorusunuz ve bana zaman ayirdiginiz icin tsk ederim ama burda sigorta karsilamiyor ozele giriyormus ama arastirmaya deger
Ödüyor ödüyor. Bir doktora görüşmeye giderseniz sorun. Az çok size bilgi verecektir. Médecin de conseil’den geçmeniz gerek. Bazen sade bir dosya ile kabul ediliyor, bazan görüşmelerle. Fransa’daki estetik forumlara girseniz oradaki bayanlar da size aynısı der

Evet diklestirme gereklimi diye bakıyor önce. bende gerek yoktu sadece büyütme yapıldı. Ben 2500 euro verdim.

Merhaba ben de 3 gün önce iatanbul da Defne Erkara ya ameliyat oldum gayet memnunum çok tatlı bi kadın kaç CC takılacağına Birlikte karar verdik bu konuda ona güvendim ve en uygun olanını takmış iyi ki öyle yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…