- 1 Temmuz 2020
- 322
- 393
Detay bilmiyorum fakat Ekşi sözlükte, şikayet var sitesinde epey yorum var canım bir de İstanbul’daki tanıdığımdan biliyorumNasıl bir sorun çıkmış hastasında acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detay bilmiyorum fakat Ekşi sözlükte, şikayet var sitesinde epey yorum var canım bir de İstanbul’daki tanıdığımdan biliyorumNasıl bir sorun çıkmış hastasında acaba
Kaldığınız ülkede ameliyat olmanızın avantajı çok. En ufak bir şeyde doktora gidip sorunu anlatıp gösterebilirsiniz. Allah göstermesin bir problem olunca doktor hemen müdahale edebilir. Uzakta olunca daha zor oluyor.Bu ameliyati ilk once kendim ve sonra esim icin yaptirmak istiyorum o yuzden gunah olmasi sorgulanir bence. Neyse insallah tekrar vazgecmeden umarim duzgun bir doktor bulurum
Ödüyor ödüyor. Bir doktora görüşmeye giderseniz sorun. Az çok size bilgi verecektir. Médecin de conseil’den geçmeniz gerek. Bazen sade bir dosya ile kabul ediliyor, bazan görüşmelerle. Fransa’daki estetik forumlara girseniz oradaki bayanlar da size aynısı derGorusunuz ve bana zaman ayirdiginiz icin tsk ederim ama burda sigorta karsilamiyor ozele giriyormus ama arastirmaya deger
Evet diklestirme gereklimi diye bakıyor önce. bende gerek yoktu sadece büyütme yapıldı. Ben 2500 euro verdim.Onerin icin cok tsk ediyorum operasiyon icin bende ayni ismi dusunmustum, yanliz bana diklestirme yapmak istiyor haliyle maliyet yukseliyo, sizin icin ozel olmazsa bir sorum olucakti sizde mi meme buyutme ameliyati yaparken diklestirmede yapti mi? Ve ne kadar odediniz?
Bilgi icin tsk ederimEvet diklestirme gereklimi diye bakıyor önce. bende gerek yoktu sadece büyütme yapıldı. Ben 2500 euro verdim.
Merhaba ben de 3 gün önce iatanbul da Defne Erkara ya ameliyat oldum gayet memnunum çok tatlı bi kadın kaç CC takılacağına Birlikte karar verdik bu konuda ona güvendim ve en uygun olanını takmış iyi ki öyle yapmışMerhaba kac senedir dusunuyorum ama bir turlu cesaret edip meme buyutme ameliyati yaptiramadim acisindan ve sizisindan cok korkuyorum. Fikrim yine degismeden yaptirmak istiyorum esimde ikna olmusken ama istanbulda yaptirmak istiyorum ve bayan doktor olmasini bana tavsiye edebileceginiz istanbulda bayan doktor var mi?? . Bir sorum daha olucak yurtdisinda kaliyorum ve yanliz gelmek istiyorum acaba benim icin sikinti olur mu ameliyat sonra (kalkip oturmak gibi) cunki bir hafta istanbulda kalmam gerekecek anladigim kadariyla kontroler icin vs.. Simdiden cvplariniz icin tsk ederim