Meme Büyütme Ameliyatı Tecrübem 3. Gün Eylül 2021

Çok sevindim gelmiş geçmiş olsun Bundan sonrası çok daha güzel olacak..

Sizi çok merak ettim Veeee bu kadar iyi olmanıza çok sevindim

Teşekkür ederim, aynen yapti valla mide bulantisi, narkozu cikardim bile. Agri kesicileele çok şükür gayet iyiyimm

Maşallah hayırlı olsun ,sağlıkla sıhhatle süreci atlatın inşallah, yöntem CC ne oldu

Cok sagolun:) inşallah, yarin sabah kontrole gelsin sorucam doktoruma kac cc diye, ergonomix koydu bu arada yari kas alti yarı üstü demişti diye hatirliyorum

Cok sagolun:) inşallah, yarin sabah kontrole gelsin sorucam doktoruma kac cc diye, ergonomix koydu bu arada yari kas alti yarı üstü demişti diye hatirliyorum
Bende ameliyat sonrası doktorun ne dediğini hiç hatırlamıyorum bile narkoz etkisindenErtesi gün konusabilmiştik. Yürüyenildiniz mi?

Ayyy cok gecmis olsuuun,ilk günlerinizi böyle hafif atlatmanıza cook sevindim!!:) Suan nasılsınız nasıl hissediyorsunuz? Eve geçtiniz heralde, evde de herşey yolundadır umuyorumki. <3 Eğer ağrınız acınız varsa bile en zoru 1. hafta, 1 haftayı bi atlatın sonrasında isler o kadar kolaylıyor ki inanmıyorsunuz..

İlk gün yattigim icin yatip kalkarken birazcik zorlanicagimi tabiki anlamamistim :) evet eve geçtim bugün 3 .cü günüm agrim yok öyle ama lap diye kalkip oturamiyosunuz o kesin:) dediginiz gibi şu bir haftayi atlatayim inşallah

Nasıl oldun? Hastaneden çıktın mı? Benim bugün tam 2. Haftam bitti ve daha rahat hissediyorum.
Tabi evet bir gün yatirdi beni doktorum sadece , suan 3.cü günüm daha iyiyim sırf yatip kalkarken kollardan destek alirken baski hissediyorum:) onun haricinde iyiyim valla cok şükür. Boyutu böyle kalicakmii? Ödem oluyor ya hani ilkte. Doktorum kalicak küçülme olmicak dedibende böyle kalmasini istiyorum

merhaba kas gevşetici krem kullanın memelerin üstünden kol altına doğru. alt taraflara dokunmayın.geçmiş olsun.

Öncelikle çok şanslısınız ki bu süreç geçti gitti , keyfini çıkarın :) benim de ameliyatımı ay sonuna erteledim , kas altı olacak benimde ama çok korkuyorum ağrıya dayanamam diye , hastande 2 gün yatacağım dr ile konuştum uygun gördü :) ama işte o Korkuyu atmama pek yardımcı olmuyor

Kas altını bilemiyorum ben kas üstü olduğum için ama şunu söyleyebilirim ki, kendi adıma ben de çok korkuyordum hiç korktuğum gibi olmadı. O kadar büyük bir ağrı vs yokmuş gerçekten. Ben de hastanede iki gün kaldım, ikinci gece zaten çok çok iyiydim hatta canım sıkıldı tv seyrettim, sürekli hastane koridorunda dolaştım. Gözünüzde çok büyütmeyin, eğer olmaya kesin kararlıysanız olun bitsin. Ben de kasım gibi düşünüyordum şimdi iyi ki ertelememişim diyorum. Ameliyat sonrası esas sabredilmişti gereken süreç başlıyor. Ve ağrı değil, sadece garip değişik bir his oluyor meme kısmında.

Merhaba ben de ameliyat olalı bugun 38.gün inanın hiç ameliyat olmamış gibiyim. Benim hiç memem yoktu gerçekten beni çok üzen psikolojik ve fiziksel olarak çok yoran bir şeydi. Her kadında olan meme bende gelişmemiş ve bu benim için büyük bir eksiklikti. Ben her türlü ağrıya acıya kendimi hazırlamıştım çünkü çok istiyordum. Her kadın gibi bende normal bir meme boyutum olsun ,iç çamaşırımı rahatça seçeyim, eşimin yanında soyunurken utanmayayım ki bu benim için en zor olanıydı.. benim size tavsiyem eğer sizde benim gibi hissediyorsanız kesinlikle korkmayın. Ben size ağrı sızı olmayacak diyemem illaki oluyor sonuçta bir ameliyat geçireceksiniz ve her insanın ağrı eşiği farklıdır. Benim ilk günden beri dayanılmayacak bir ağrım olmadı. Burayı çok okudum yaptırdığıma pişman oldum dedirtecek bir ağrı hiç bir zaman yaşamadım. Bu arada bende kas altı oldum. Şuan baya doğal gözüküyor yumuşadı yerlerine indi

Çok tşk ederim

Bende 300 cc yuvarlak silikon oldum ama bana yeterince büyük gelmiyor korsenin içinde oldukları için mi bilmiyorum tam boyutunu anlayamadım 3 günün bugün umarım korseden çıktıktan sonra büyüklüğü iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…