Meme Büyütme Ameliyatı Tecrübem 3. Gün Eylül 2021

Öncelikli

Öncelikli olarak geçmiş olsun. Sigara kullanıyormusunuz?

Ben yaşamadım ama genel olarak yaşanıyor sanırım doktorum.3.ayda hiç çatlak yok çok iyi dedi,ben bana verdiği krem"Arnica" kullandım bitene kadar.Ödem, morluk ve nemlendirme.adına.bir kremdi
Ben de yağ sürüyorum üstlere ama yanma kaşınma acaba olacak mı diye korkutuyor çok teşekkürler

Merhaba öncelikle güzel günlerde kullanın:) acaba boyunuz kilonuz nedir bende baya zayıfım 250cc var bazı zamanlar gözüme küçük geliyor bazı zamanlar normal aslında bir tık daha büyük olsa güzel olurdu gerçi o zaman da yapay dururdu ama insan nedense hep daha büyük olsun istiyor
Bende de bu belirttiğiniz seyler oldu ve cok normal hala bile zaman zaman batmalar saniyelik acılar oluyor 3 ay dolmasına rağmen. Ben bir ara kantaron kullandım ama sıkıldım bıraktım suan hiçbirşey kullanmıyorum ve dediğiniz gibi en son dert ettiğim şey yara iziydi

Merhaba, benim boyum 164 kilom ise 50. Oldukça minyon bir yapım var, aynen sizin de dediğiniz gibi 275 de yaptırsaydım acaba 300 mü diyerek kesinlikle kendimde olmayanı merak edecektim bu sefer de küçük mü oldu endişesi. :)) hepimiz bunu yaşıyoruz sanırım. Sizin boy kilo nedir?

şimdi durumun nasıl, ben de perşembe günü ameliyat olacağım

Çok geçmiş olsun ben de tübüler memeden muzdaribim sakıncası yoksa tecrübelerinizi ve doktorunuzu paylaşabilir misiniz acaba?

Merhaba, benimde ameliyat olalı 6 ay oldu kas altı 225cc , sol meme de bir rahatsızlık hissediyorum sağ gene iyi ama sol sanki çıkıp gitmek istiyor gibi dışarıdan bir tuhaflık yok ama içeriden beni rahatsız eden bir durum var, siz nasılsınız şu an ?

Merhabalar, doktorunuzun adını öğrenebilir miyim?

Merhaba,

Ben de 2 hafta önce Fuat Yüksel’e ameliyat oldum ve bana da aynı ölçüler takıldı ama şu anda çok büyükler ve çok mutsuzum Sizin şişlikler geçince nasıl oldu? Küçülme oluyor mu yoksa öyle mi kalıyor?

merhaba yakın zamanda Fuat hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum bende uzun zamandır araştırıyorum ama bir de senden süreci duymak isterim yardımcı olursan çok sevinirim. istediğin gibi oldu mu olduğun hastaneden memnun muydun ameliyat kesiğini nerden yaptın. iyileşme sürecin nasıl hangi marka takıldı yardım pilizzzz

merhaba son durumun nasıl ben de Faut hocaya olacağım son hali editlerden çok sevinirim

Merhaba ameliyatınızın üzerinden neredeyse 6 ay olmuş. Mevcut durumunuz nedir? Ameliyatınızı kime oldunuz ?

Merhaba Fuat hocaya olanlar ne kadar ödedi acaba bilgi verebilir mi yakın tarih için.benim sadece dikleştirme olacak yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…