Meme Büyütme Ameliyatı Tecrübem 3. Gün Eylül 2021

Arkadaşlar direni çıkarırken çok ağrıyor mu şimdi bi de bunu düşünür oldum ameliyatım Ekim 2. Haftasında

Arkadaşlar direni çıkarırken çok ağrıyor mu şimdi bi de bunu düşünür oldum ameliyatım Ekim 2. Haftasında
Hayır hiç acımadı benim. Dren olması güzel bişey bence, hematom riskini en aza indiriyor. Bu da protezin kayması veya kapsül vs oluşumunu önlemek için çok iyi. Bende 24 saatten fazla durdu drenler. Ve onlar çıktığında inanılmaz rahatladım. Ameliyatınıza az kalmış, sabırsızlık ve heyecan doruktadır şimdi Sağlıkla girip çıkın, ilk zamanlar ağrı, acı elbette oluyor ama hiçbiri dayanılmayacak ağrılar değil. İlk zaman psikolojiniz de biraz bozulabilir, ne yaptım neden yaptım vs gibisinden. Ama emin olun çoğunlukla geçiyor o kötü hisler

Selamlar siz kas üstüne mi ? Kas altına mi yapilicak? Benimde ameliyat randevumm 28.09. bende o süreçten ve olucak olan agrilardan cok korkuyorummm

İnanlmaz heyecan var hem de ,ne kader mükemmel bir fiziğiniz olsa da meme yoksa bir şeye yaramıyor maalesef, her şeyi göze aldım bakalım çok tşk ederim bilgi için

Selamlar siz kas üstüne mi ? Kas altına mi yapilicak? Benimde ameliyat randevumm 28.09. bende o süreçten ve olucak olan agrilardan cok korkuyorummm
Kas altından yapılacak , Ekim de benim de bir an önce olsam diyorum , heö heyecanlı hem de korkutuyor, siz de paylaşırsanız çok severim sürecinizi , umarım sıkıntısız geçer , şimdiden çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun,ne kadarsa yaptırdınız acaba?

Merhaba siz hangi doktora ve ne kaşara operasyon olacaksınzı

Bende inanin düşündükce heycan yapiyorum iyi olabilirsem paylaşırım tabikide bende o yaşadığım süreci sizinle , cok teşekkür ederim

İnşallah cok teşekkür ederim hazir bekliyorum resmenn suann, birazdan alicaklar beni
Sağlıkla girip çıkın, korkmayın her şey yolunda gidecek.. anestezi mide bulantısı kusma yapabilir endişelenmeyin, çıkardıkça rahatlayacaksınız. Geri kalan ağrıların hepsi ağrı kesici ile geçen ağrılar.

Şu an çıkmışsınızdır ameliyattan :) umarım her şey yolundadır ve en kısa sürede çok çok iyi olursunuz güzel paylaşımınızı bekliyorum
Eveet çıktım:) cok teşekkür ederim güzel dileğiniz icin. Okadar samimi bir ortam di zaten ameliyat hanedeki calisanlari taniyordum hep . Ciktiktan sonra agrim oldu tabiki, agri kesicilerle kesildi suan gayet iyiyim. Hic o korktuğum gibi degilmis gercekten. Agriniz illaki oluyor olmyor degil. Ama dayaniliyormus gördüm:) suanda yemeğimi yiyecegim. Tavsiyemide ediyorum umarim herkes de ben gibi rahat bi sekilde atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…