Meme büyütme ameliyatı sonrası masaj yapanlar ve yapmayanlar??

sardunya2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
248
105
merhaba ben ameliyat olalı 16 gün oldu ve dün kontrolüm vardı herşey iyi fakat doktorum masaj vermedi 1 ay sonrasına kontrol verip ozaman bakıcaz dedi. Biraz kafam karıştı gerçi vardır heralde doktorun bir bildiği

Ben iki hafta sonra başlamıştım. Başladıktan bir hafta sonra kontrole gittim, doktorum hiç düzgün yapmamışsin diye kızdı hatta, kendisi sert sert masaj yaptı. Ben de canım acısa da onun dediği gibi yaptım. 6 ay boyunca devam ettim. Çok etkisini gördüm.

Merhaba kızlar bende 1 ay önce ameliyat oldum 310 natrella takıldı benim doktorumda masaj önermedi gereklimi acaba bakın merak ettim şimdi

Benim doktorum 2 hafta sonra başlattı masaja ve sert yapmamı istedi hatta okşama bastır dedi :KK33: ama ben abarttım galiba bastırma işini sağ mememin içinde kanama oluşmuş o yüzden hala şiş ve ağrılı ama sol memem yumuşacık 42 gün oldu ameliyat olalı. Masajın protez etrafında kapsül oluşurken çevresinde eşit bir şekilde oluşup ince yapıda kalması için gerekli olduğunu söyledi doktorum. Yoksa sert bi protezim olabilirmiş. Gerçekten de masaja başladıktan 1 hafta sonra ödemlerim büyük oranda azaldı ve yumuşadı.

Her Dr farklı bi yönteme sahip. Bazı Dr lar Msj önermezken, ben zaten pürtüklü protez kullandım Msj gereksiz derken, bazı Dr lar da masaj ömür boyudur diyor. Bende de pürtüklü protez kullanıldığı halde Dr um ömür boyu yapacaksın Dedi. Bu yüzden Dr unuz ne diyorsa o :KK66: hatta bazı Dr lar yüzüstü yatmak yeterlidir diyor :KK66:

Bende iki ayri doktora iki ayri teknikle ameliyat oldum.iki doktor da bana masaj önermedi.sürekli yüz üstü uyuyan biriyim.masaja gerek kalmiyor sanirim.

Merhaba kızlar dün randevum vardı malesef sağ gögüsümde kapsüllenme oluşmuş masaj önerdi acaba bi sıkıntı çıkarırmı bu kapsül olayı

Merhaba kızlar dün randevum vardı malesef sağ gögüsümde kapsüllenme oluşmuş masaj önerdi acaba bi sıkıntı çıkarırmı bu kapsül olayı
Can'ım ne kadar olmuştu ameliyat olalı?
Bir de Nasıl anladın kapsülü?yani bi belirti verdi mi ?
Dr muayenede mi anladı ?
Masajlarını aksatma, yüzüstü uyu :KK66:

Çok teşekkür ederim kızlar 2 ay oldu ameliyat olalı biraz ağrım vardı ve iki gögüsümde birbiri ile alakasız duruyodu muayne esnasında anladı doktor bol bol masaj dedi ama bi sıkıntı çıkarmı hiçbir bilgim yok

Önerileriniz için sağolun ama yüzüstü uyumak bana büyük eziyet yahuu hiçte yatamam nasıl bi kaosmuş bu meme olayı

Defne erkara canım özel yazmaya gerek duymadım çünkü doktorumdan gayet memnunun ve çok duyarlı

Can'ım doktorun kim acaba?? Özelden yazabilirsin. İlgili bir doktormuş bence. Şanslısın yani. Benim doktorum valla silikonlarım kendi kendine halay çekse yine ilgilenmez :110:
Canim hem guldum hemde üzüldüm durumuna.
Bende ameliyat oldum, doktorum cok ilgili iyi bir doktor.
Ama ilgisiz doktor gercekten zor.
Bu arada goruntunu merak ettim
Beni izlermisin. Ben 325 cc yuvarlak dualplan oldum.

Banada vermedi doktorum masaj şuan 1 ay olmasına rağmen gayet yumuşak daha fazla yumuşasın istemiyorum. Kapsül olayı kişinin vücuduyla alakalıymış doktorla veya yöntemle değilmiş. Bende kapsül oluşsa çok üzülmem çünkü değiştirmek istiyorum bunlar çok küçük en azından eşime kapsül oluştu değişmesi gerek diyebilirim:)) ayy biraz kötü düşündüm ama ne yapayım mutsuzum boyutundan :KK43:

X