Meme büyütme ameliyatı sonrası masaj yapanlar ve yapmayanlar??

Banada vermedi doktorum masaj şuan 1 ay olmasına rağmen gayet yumuşak daha fazla yumuşasın istemiyorum. Kapsül olayı kişinin vücuduyla alakalıymış doktorla veya yöntemle değilmiş. Bende kapsül oluşsa çok üzülmem çünkü değiştirmek istiyorum bunlar çok küçük en azından eşime kapsül oluştu değişmesi gerek diyebilirim:)) ayy biraz kötü düşündüm ama ne yapayım mutsuzum boyutundan :KK43:
Ahahaha bende seninle aynı kafadaydım hatta gittim doktoruma Bi güzel ağladım tekrar ameliyat istedim Nuh dedi Peygamber demedi yahu eşimden yana Bi sıkıntım yok zaten. Şuan 3. Ayımdayım. Kalsın bakalım şimdilik diyorum çünkü başka Bi hocaya daha gittim oda biraz daha kullan dedi.

Banada vermedi doktorum masaj şuan 1 ay olmasına rağmen gayet yumuşak daha fazla yumuşasın istemiyorum. Kapsül olayı kişinin vücuduyla alakalıymış doktorla veya yöntemle değilmiş. Bende kapsül oluşsa çok üzülmem çünkü değiştirmek istiyorum bunlar çok küçük en azından eşime kapsül oluştu değişmesi gerek diyebilirim:)) ayy biraz kötü düşündüm ama ne yapayım mutsuzum boyutundan :KK43:

sardunyacım kaç cc seninkiler canım. çok küçük dediğine göre 300 cc altı mı acaba? yahu nedense göz alıştıkça herkese mi küçük geliyor bu meretler? Bende 375 cc taktırmıştım ama zaman zaman acaba 400'mü yaptırsaydım diye düşünmüyor değilim. yalnız yüz üstü yatmanın silikonların yumuşamasına büyük katkısı var. test edildi onaylandı kızlar...

Ahahaha bende seninle aynı kafadaydım hatta gittim doktoruma Bi güzel ağladım tekrar ameliyat istedim Nuh dedi Peygamber demedi yahu eşimden yana Bi sıkıntım yok zaten. Şuan 3. Ayımdayım. Kalsın bakalım şimdilik diyorum çünkü başka Bi hocaya daha gittim oda biraz daha kullan dedi.
Senin maç cc cnm

Zikri Zikri ben şuan resimlerimi kaldırdım Ramazan'dan sonra yenilerini yüklicem seni izlemeye aldım sende beni alırmısın. Senin cc benimkinden büyük benim 275 cc kasüstü kasüstü olunca damla gibi duruyor tam dik durmuyor malesef

sardunyacım kaç cc seninkiler canım. çok küçük dediğine göre 300 cc altı mı acaba? yahu nedense göz alıştıkça herkese mi küçük geliyor bu meretler? Bende 375 cc taktırmıştım ama zaman zaman acaba 400'mü yaptırsaydım diye düşünmüyor değilim. yalnız yüz üstü yatmanın silikonların yumuşamasına büyük katkısı var. test edildi onaylandı kızlar...
Benim 300 olsa iyi 275 cc arkadaşım :KK43:

Senin kaç cc cnm??

Benim eskiden meme dokum vardı Jeanne darc_ Jeanne darc_ sarkmadan önce hemen hemen bunun kadardı belkide pyüzden tatmin etmedi beni.vallahi bilmiyorum bende bu pişmanlıktan biran önce kurtulmak istiyorum. İnsan üzülüyor tabi Okan'dan para verip istediğin boyutta olmayınca üzülüyorsun .zaten en az 2 sene kullanmam lazım şuan eşime hiçbirşey diyemem. Sonra Nasıl alıştıracağım Nasıl ikna edebilirim bilmiyorum zaten ilkine bile zor ikna etmiştim. Bu arada desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım:)

Benim eskiden meme dokum vardı Jeanne darc_ Jeanne darc_ sarkmadan önce hemen hemen bunun kadardı belkide pyüzden tatmin etmedi beni.vallahi bilmiyorum bende bu pişmanlıktan biran önce kurtulmak istiyorum. İnsan üzülüyor tabi Okan'dan para verip istediğin boyutta olmayınca üzülüyorsun .zaten en az 2 sene kullanmam lazım şuan eşime hiçbirşey diyemem. Sonra Nasıl alıştıracağım Nasıl ikna edebilirim bilmiyorum zaten ilkine bile zor ikna etmiştim. Bu arada desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım:)
Sorun şu canim biz kadinlar doyumsusuz
Bende kucukmu acaba dedigim oluyor bazen sonra donup soyle baktigimda bu vucuda daha ne olacak
Yeterli basima fazla diyorum
Seninkilerde cok guzeller
Beklentin farkli olabilir
Belki oyle olsaydi onda bile bir kulp bulacaktin
Ben dogal dogal diyen ben bile simdi dogal oldukca niye daha buyuk istemedin biraz daha gosterisli diyorum
Ilk gunler cok odemli buyuk diye aglayan ben suanda vucudumla orantili oldukca
Bunu diyorum düşün
Ilerde baktin gercekten olmuyor bi koşeye para at ilerde yaptirirsin
Eşleri düşünme onlar bi sekilde ikna oluyorlar:))
yok belki zamanla fikrin degisir o parayida kendine harcarsin ne güzel
Bence fikrinde degisecek
Degismesede dunyanin sonu degil
Canini sıkma yeter

Evet dünyanın sonu değil sonuçta çaresi var verirsin parayı değiştirisin zaten şimdiden işliyorum eşimi bak ilerde problem olursa herhangi birşey olursa değiştiririz dimi diyorum ses çıkarmıyor .onun tam istediği gibi oldu çünkü keşke daha önce yaptırsaydık dedi ben şimdiden çalışmalara başlıyım yavaş yavaş ara ara işçiyim onu :)

Evet dünyanın sonu değil sonuçta çaresi var verirsin parayı değiştirisin zaten şimdiden işliyorum eşimi bak ilerde problem olursa herhangi birşey olursa değiştiririz dimi diyorum ses çıkarmıyor .onun tam istediği gibi oldu çünkü keşke daha önce yaptırsaydık dedi ben şimdiden çalışmalara başlıyım yavaş yavaş ara ara işçiyim onu :)
Ben esime silikon yaptirdigimi bile solemedim
Dolgu yapacaklar dedim:)
Adam bans bunlar patlamazmi diye sordu agzini aradim baktim herseyin farkinda
Inanmis gibi yapiyor onunda isine geliyormuş megerse
Hatta durdu bana (guya ben onun haberi yok saniyorum) 'kimseye silikon yaptirdigini soyleme dedi:KK70:
Onlarda bizim kadar istiyor daha guzel gorunen bir eş
Ama diyorum bak sonra bunlar buyuk oldu diye pisman olma
Kendimden biliyorum
Ilk 3gun bunlar kocaman oldu nasil insan icine cikacam diye agladim
Hani biraz kucuk olsa caresi varda buyuk olunca kotu yahu
Bayan meme gibi

Sardunya canım 310 cc benimki ama sanki küçük oldular ben biraz apsurt abartı gögüsleri seviyorum ödem varken evet on numaraydı ama bebeişlerim küçüldüler

Sardunyacım benim meme dokum vardı dikleştirme ile protez oldu harika duruyolar ama beni mutsuz eden kapsül olayı ve küçükler ya evet evet küçük oldular yani meme dedin meme gibi olur o kadar acı çektim ama ufacık oldular yada bana öle geliyo

X