- 21 Haziran 2013
- 248
- 105
- Konu Sahibi sardunya2013
Bu arada çok geçmiş olsun Zikri üzülme doktor masaj verdiyse vardır bir bildiği demekki geçecek masajla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bisey soyleyecektim ama vazgectimŞimdi ben kapsül olsa değiştirsem diyorum ya olmaz kesin :)
Ahahaha bende seninle aynı kafadaydım hatta gittim doktoruma Bi güzel ağladım tekrar ameliyat istedim Nuh dedi Peygamber demedi yahu eşimden yana Bi sıkıntım yok zaten. Şuan 3. Ayımdayım. Kalsın bakalım şimdilik diyorum çünkü başka Bi hocaya daha gittim oda biraz daha kullan dedi.Banada vermedi doktorum masaj şuan 1 ay olmasına rağmen gayet yumuşak daha fazla yumuşasın istemiyorum. Kapsül olayı kişinin vücuduyla alakalıymış doktorla veya yöntemle değilmiş. Bende kapsül oluşsa çok üzülmem çünkü değiştirmek istiyorum bunlar çok küçük en azından eşime kapsül oluştu değişmesi gerek diyebilirim:)) ayy biraz kötü düşündüm ama ne yapayım mutsuzum boyutundan
Banada vermedi doktorum masaj şuan 1 ay olmasına rağmen gayet yumuşak daha fazla yumuşasın istemiyorum. Kapsül olayı kişinin vücuduyla alakalıymış doktorla veya yöntemle değilmiş. Bende kapsül oluşsa çok üzülmem çünkü değiştirmek istiyorum bunlar çok küçük en azından eşime kapsül oluştu değişmesi gerek diyebilirim:)) ayy biraz kötü düşündüm ama ne yapayım mutsuzum boyutundan
Canim hem guldum hemde üzüldüm durumuna.
Bende ameliyat oldum, doktorum cok ilgili iyi bir doktor.
Ama ilgisiz doktor gercekten zor.
Bu arada goruntunu merak ettim
Beni izlermisin. Ben 325 cc yuvarlak dualplan oldum.
Senin maç cc cnmAhahaha bende seninle aynı kafadaydım hatta gittim doktoruma Bi güzel ağladım tekrar ameliyat istedim Nuh dedi Peygamber demedi yahu eşimden yana Bi sıkıntım yok zaten. Şuan 3. Ayımdayım. Kalsın bakalım şimdilik diyorum çünkü başka Bi hocaya daha gittim oda biraz daha kullan dedi.
Benim 300 olsa iyi 275 cc arkadaşımsardunyacım kaç cc seninkiler canım. çok küçük dediğine göre 300 cc altı mı acaba? yahu nedense göz alıştıkça herkese mi küçük geliyor bu meretler? Bende 375 cc taktırmıştım ama zaman zaman acaba 400'mü yaptırsaydım diye düşünmüyor değilim. yalnız yüz üstü yatmanın silikonların yumuşamasına büyük katkısı var. test edildi onaylandı kızlar...
Senin kaç cc cnm??Ahahaha bende seninle aynı kafadaydım hatta gittim doktoruma Bi güzel ağladım tekrar ameliyat istedim Nuh dedi Peygamber demedi yahu eşimden yana Bi sıkıntım yok zaten. Şuan 3. Ayımdayım. Kalsın bakalım şimdilik diyorum çünkü başka Bi hocaya daha gittim oda biraz daha kullan dedi.
Bunalima girme eski halini düşunÇok kafaya taktım ya bunalıma giricem
Sorun şu canim biz kadinlar doyumsusuzBenim eskiden meme dokum vardı Jeanne darc_ sarkmadan önce hemen hemen bunun kadardı belkide pyüzden tatmin etmedi beni.vallahi bilmiyorum bende bu pişmanlıktan biran önce kurtulmak istiyorum. İnsan üzülüyor tabi Okan'dan para verip istediğin boyutta olmayınca üzülüyorsun .zaten en az 2 sene kullanmam lazım şuan eşime hiçbirşey diyemem. Sonra Nasıl alıştıracağım Nasıl ikna edebilirim bilmiyorum zaten ilkine bile zor ikna etmiştim. Bu arada desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım:)
Ben esime silikon yaptirdigimi bile solemedimEvet dünyanın sonu değil sonuçta çaresi var verirsin parayı değiştirisin zaten şimdiden işliyorum eşimi bak ilerde problem olursa herhangi birşey olursa değiştiririz dimi diyorum ses çıkarmıyor .onun tam istediği gibi oldu çünkü keşke daha önce yaptırsaydık dedi ben şimdiden çalışmalara başlıyım yavaş yavaş ara ara işçiyim onu :)