Meme büyütme ameliyatı sonrası masaj yapanlar ve yapmayanlar??

İki gögüsüm arasındaki farkttan ve sağ gögüsümün ağrsından muayneye gittim doktorum kontrol etti ve kapsüllenme var dedi masaj yap dedi ama canım cok acıyo inşallah geçer diyelim canım

İki gögüsüm arasındaki farkttan ve sağ gögüsümün ağrsından muayneye gittim doktorum kontrol etti ve kapsüllenme var dedi masaj yap dedi ama canım cok acıyo inşallah geçer diyelim canım
Gecmiş olsun. Emzirirken bende mastit olmustum cok agriliydi ve doktorum ordan emzirmemi istiyordu
Oglun devamli isirdigi icin tam anlamiyla iskenceydi
Simdi orda kapsullenme varken masaj
Allah kolaylik versin gercekten cok agrilidir

Defne erkara canım özel yazmaya gerek duymadım çünkü doktorumdan gayet memnunun ve çok duyarlı
Öncelikle cok cok gecmis olsun benimde doktorum defne hanim . hanim demiyim abla desem yeridir adım kadar eminimki her konuda arkanda olucaktir

Betuşcüm çok teşekkür ediyorum defne ganım bi harika kesinlikle sana katılıyorum her konuda yardımcı olabilecek kadar bilgi sahibi

Hanımlar merhabalar hepinizin hayırlı olsun ameliyatları olmayanlara da hayırlısıyla bitip geçmesi nasip olsun inşallah, ben de önümüzdeki ay ameliyat düşünüyorum 1.75 boyunda 65 kiloyum kaç cc konmalı sizce ?

Hanımlar merhabalar hepinizin hayırlı olsun ameliyatları olmayanlara da hayırlısıyla bitip geçmesi nasip olsun inşallah, ben de önümüzdeki ay ameliyat düşünüyorum 1.75 boyunda 65 kiloyum kaç cc konmalı sizce ?
Boy ve kilonun ötesinde etkenler var.Göğüs kafesinin yapısı, meme uçlarının yeri, var olan doku, deri kalınlığı, kasaltı olacaksa kasın kalınlığı .... Çok boyutlu bi planlama yapılır. Ben 1,76 boyundayım, 61 kilo idim. Fiziksel özelliklerimden dolayı ancak 325 cc olmuş. Ama 160 boyunda olup 400 civarı takılanlar da var :KK66: o yüzden boy ve kiloyu baz alma sadece .

Benim doktorum masaja karşı.Kapsülü tetiklediğini söylüyor.2 ay olcak benim de 4 gün sonra.haftaya kontrolüm var.ne dicek bakalım. Zikri Zikri çok geçmiş olsun düzelir inşallah.bir daha ne zaman kontrole çağırdı doktor?

Prensespınar çok teşekkür ederim eylül ekim arası kontrolüm olacak bugün tam 2 ay oldu ameliyat olalı bir sıkıntım yok çok şükür ufak sızlamalar hariç bide bu kapsül olayını atlatırsam herşey harika olcak:KK48:

Canım benden sana başka bir doktor tavsiyesi eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsan ayşegül sivri diye bir doktor var takip et emin ol işinin ehli defne hanım için bişey diyemiyeceğim ben ameliyat oldum ama istedim ölçü olmadı

Canım benden sana başka bir doktor tavsiyesi eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsan ayşegül sivri diye bir doktor var takip et emin ol işinin ehli defne hanım için bişey diyemiyeceğim ben ameliyat oldum ama istedim ölçü olmadı
yanıt için teşekkürler.ne zaman ameliyat oldunuz. sorun sadece küçük kalması mı. ölçüye beraber mi karar vermiştiniz

1.5 sene oldu sadece küçük olması değil malesef ölçüye ilk başta beraber karar verdik amailk 3 ay herşey harika ilgili alakalı ama sonra ben tavur değişme kontrollere çağırmama dediğim gibi çok güzeldi ilk 3 ay sonra şişlik indi küçüldü göğüslerim ameliyat olmamış gibiyim genede sen bilirsin

X