- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 38
- Konu Sahibi sardunya2013
325 cc dual plandiSanırım sende resimlerini kaldırdın Jeanne darc_ seninki kaç cc di hangi yöntem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
325 cc dual plandiSanırım sende resimlerini kaldırdın Jeanne darc_ seninki kaç cc di hangi yöntem
Gecmiş olsun. Emzirirken bende mastit olmustum cok agriliydi ve doktorum ordan emzirmemi istiyorduİki gögüsüm arasındaki farkttan ve sağ gögüsümün ağrsından muayneye gittim doktorum kontrol etti ve kapsüllenme var dedi masaj yap dedi ama canım cok acıyo inşallah geçer diyelim canım
İnşallah cnm masajını aksatmaİki gögüsüm arasındaki farkttan ve sağ gögüsümün ağrsından muayneye gittim doktorum kontrol etti ve kapsüllenme var dedi masaj yap dedi ama canım cok acıyo inşallah geçer diyelim canım
400 ccSenin maç cc cnm
Öncelikle cok cok gecmis olsun benimde doktorum defne hanim . hanim demiyim abla desem yeridir adım kadar eminimki her konuda arkanda olucaktirDefne erkara canım özel yazmaya gerek duymadım çünkü doktorumdan gayet memnunun ve çok duyarlı
Boy ve kilonun ötesinde etkenler var.Göğüs kafesinin yapısı, meme uçlarının yeri, var olan doku, deri kalınlığı, kasaltı olacaksa kasın kalınlığı .... Çok boyutlu bi planlama yapılır. Ben 1,76 boyundayım, 61 kilo idim. Fiziksel özelliklerimden dolayı ancak 325 cc olmuş. Ama 160 boyunda olup 400 civarı takılanlar da var o yüzden boy ve kiloyu baz alma sadece .Hanımlar merhabalar hepinizin hayırlı olsun ameliyatları olmayanlara da hayırlısıyla bitip geçmesi nasip olsun inşallah, ben de önümüzdeki ay ameliyat düşünüyorum 1.75 boyunda 65 kiloyum kaç cc konmalı sizce ?
merhaba. ben de defne hanımı araştırıyorum ameliyat için. süreciniz ve tecrübelerinizle ilgili beni bilgilendirirseniz çok minnettar kalırımDefne erkara canım özel yazmaya gerek duymadım çünkü doktorumdan gayet memnunun ve çok duyarlı
yanıt için teşekkürler.ne zaman ameliyat oldunuz. sorun sadece küçük kalması mı. ölçüye beraber mi karar vermiştinizCanım benden sana başka bir doktor tavsiyesi eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsan ayşegül sivri diye bir doktor var takip et emin ol işinin ehli defne hanım için bişey diyemiyeceğim ben ameliyat oldum ama istedim ölçü olmadı