Meme büyütme ameliyatı sonrası 10.günüm.

İyi ki yaptırmışım diyeceksiniz kızlar.Benimkinin üstünden 1 ay geçti ve herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum üç dört gündür yan bile yatabiliyorum.Kaldı ki ilk günler tuvalet kağıdını rulosundan çekip koparamıyordum gerisini siz düşünün.Hepsi geçiyor hiç bir şey kalmıyor.Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum diyenler çooook yanlış düşünüyor.Şıpıdanak olup biten bir ameliyat

İnşallah canım ya. Öyle moral verdin ki çok teşekkür ederim. Şuan Ağlicam sevinçten. Krem sürüyomusun memenin yumuşaması için. Yada herhangi birşey

İnşallah canım ya. Öyle moral verdin ki çok teşekkür ederim. Şuan Ağlicam sevinçten. Krem sürüyomusun memenin yumuşaması için. Yada herhangi birşey
Benim ikinci muayenemdi sanırım dikişler filan alındı dikiş dediğim de 3-5 cm lik naylon ip gibi bişey hemen onbeş sn de alıyorlar acı filan olmuyor neyse,o muayeneden sonra kremle masaj yap dediler işte onu yaptım.Bu aralar bıraktım ama yapıyorum yani yine de.

Merhaba nerde oturuyorsunuz bende devlet hastanesinde düşündüm fakat estetikciler gibi oluyor mu yani estetikçiler en az 13 bin TL ve o estetikciler zamanında devlet hastanesinde görev alanlar hafife almamak lazım ve geçmiş olsun cevaplarsanız sevinirim

Bende bugün 300cc taktırdım nasıl duruyorlar şuan? Ağrınız ilk gün var mıydı? Benim şuan az ağrım var ama 2. Günden korkuyorum

Benim 9. Günüm kas zarı altı 300 cc takıldı. 2 gün hastanede kaldım. Artık ağrım kalmadı bi sorun yok
Benimde an itibariyle 2. Günüm henüz 24 saat dolmadı ama uyuyamadım kalkmak yatmak bir işkence inşallah geçer bu günler.sizin kaçıncı gün geçmişti ağrınız

Benimde an itibariyle 2. Günüm henüz 24 saat dolmadı ama uyuyamadım kalkmak yatmak bir işkence inşallah geçer bu günler.sizin kaçıncı gün geçmişti ağrınız
Evet yatıp kalkmak yürümek bunlar 3-4 gün zorulyor. Ama cidden yok gibi şu an. Ağrı kesicilerimi kullandım düzenli. 4.günden sonra rahatlamaya başlayacaksınız ve her gün daha da iyileşecek. Siz yine de evde falan biraz gezinin iyileşmeye faydası oluyormuş

Teşekkür ederim bugün 2. Günüm iyiyim şuanlık gece ne olacak bakalım

hangi devlet hastanesinde hangi doktora oldunuz acaba bende yaptırmak istiyorumda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…