- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 37
-
- Konu Sahibi lagertha23
İyi ki yaptırmışım diyeceksiniz kızlar.Benimkinin üstünden 1 ay geçti ve herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum üç dört gündür yan bile yatabiliyorum.Kaldı ki ilk günler tuvalet kağıdını rulosundan çekip koparamıyordum gerisini siz düşünün.Hepsi geçiyor hiç bir şey kalmıyor.Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum diyenler çooook yanlış düşünüyor.Şıpıdanak olup biten bir ameliyatMerhaba. Öncelikle geçmiş olsun. 11.günüm meme büyütme ameliyatı oldum. Halen yarı oturur şekilde uyuyorum.ayaklarımdan destek alarak kalabiliyorum. Derin nefes alamadıkça pişman oluyorum sanki. Ama öncesinde de mutsuzdum zaten. İyi ki yaptırmışm dermiyim bilmiyorum. Bana biraz bilgi verir misin
İnşallah canım ya. Öyle moral verdin ki çok teşekkür ederim. Şuan Ağlicam sevinçten. Krem sürüyomusun memenin yumuşaması için. Yada herhangi birşeyİyi ki yaptırmışım diyeceksiniz kızlar.Benimkinin üstünden 1 ay geçti ve herşeyi rahatlıkla yapabiliyorum üç dört gündür yan bile yatabiliyorum.Kaldı ki ilk günler tuvalet kağıdını rulosundan çekip koparamıyordum gerisini siz düşünün.Hepsi geçiyor hiç bir şey kalmıyor.Yaptırmak istiyorum ama korkuyorum diyenler çooook yanlış düşünüyor.Şıpıdanak olup biten bir ameliyat
Benim ikinci muayenemdi sanırım dikişler filan alındı dikiş dediğim de 3-5 cm lik naylon ip gibi bişey hemen onbeş sn de alıyorlar acı filan olmuyor neyse,o muayeneden sonra kremle masaj yap dediler işte onu yaptım.Bu aralar bıraktım ama yapıyorum yani yine de.İnşallah canım ya. Öyle moral verdin ki çok teşekkür ederim. Şuan Ağlicam sevinçten. Krem sürüyomusun memenin yumuşaması için. Yada herhangi birşey
Merhaba nerde oturuyorsunuz bende devlet hastanesinde düşündüm fakat estetikciler gibi oluyor mu yani estetikçiler en az 13 bin TL ve o estetikciler zamanında devlet hastanesinde görev alanlar hafife almamak lazım ve geçmiş olsun cevaplarsanız sevinirimİlk 3 gün inanılmaz pişmandım. Ölsem de kurtulsam diyeceğim derecede bir ağrı oldu. Kas altı yerleştirildi. Onun da etkisi var tabii ancak kişiden kişiye değişiyor. Bazısının çok az ağrısı oluyor. 250 cc high profile takıldı. Meme dokum biraz vardı. Boyum 1.58, kilom da 45. Şu an bedenini bilmiyorum ancak ortanın biraz üstü bir büyüklükte oldu diyebilirim. Görüntüsü gayet güzel. Biraz sert ve yukarda ama yavaş yavaş iniyor. :) Yuvarlak protez tercih ettiğimiz halde top gibi bir görüntü olmadı. 10 gün olmasına rağmen çok doğal gözüküyor. Devlet hastanesinde yaptırdım. Fiyatı da 8000 TL.
Bende bugün 300cc taktırdım nasıl duruyorlar şuan? Ağrınız ilk gün var mıydı? Benim şuan az ağrım var ama 2. Günden korkuyorumMerhabalar. Ben de ameliyat oluyorum haftaya. Kilo ve boy olarak ayniymisiz. Doktorum bana da 250-300 CC arası dedi ama ben küçük olur mu diye düşünmeye başladım. Göğüs dokum az demissiniz, ne kadar azdı acaba? Mesela benim 75a destekli bir sütyeni bile doldurmuyor genelde. Sizin de öyle miydi acaba? Bu CC konusunda kafam çok karışık da :))
Benim 9. Günüm kas zarı altı 300 cc takıldı. 2 gün hastanede kaldım. Artık ağrım kalmadı bi sorun yokBende bugün 300cc taktırdım nasıl duruyorlar şuan? Ağrınız ilk gün var mıydı? Benim şuan az ağrım var ama 2. Günden korkuyorum
Benimde an itibariyle 2. Günüm henüz 24 saat dolmadı ama uyuyamadım kalkmak yatmak bir işkence inşallah geçer bu günler.sizin kaçıncı gün geçmişti ağrınızBenim 9. Günüm kas zarı altı 300 cc takıldı. 2 gün hastanede kaldım. Artık ağrım kalmadı bi sorun yok
Evet yatıp kalkmak yürümek bunlar 3-4 gün zorulyor. Ama cidden yok gibi şu an. Ağrı kesicilerimi kullandım düzenli. 4.günden sonra rahatlamaya başlayacaksınız ve her gün daha da iyileşecek. Siz yine de evde falan biraz gezinin iyileşmeye faydası oluyormuşBenimde an itibariyle 2. Günüm henüz 24 saat dolmadı ama uyuyamadım kalkmak yatmak bir işkence inşallah geçer bu günler.sizin kaçıncı gün geçmişti ağrınız
Teşekkür ederim bugün 2. Günüm iyiyim şuanlık gece ne olacak bakalımEvet yatıp kalkmak yürümek bunlar 3-4 gün zorulyor. Ama cidden yok gibi şu an. Ağrı kesicilerimi kullandım düzenli. 4.günden sonra rahatlamaya başlayacaksınız ve her gün daha da iyileşecek. Siz yine de evde falan biraz gezinin iyileşmeye faydası oluyormuş
Size kas altı mı kas üstü mü takıldıBende 2 araşıkta oldum 4. Günüm ilk 3 gün dediğiniz gibi bin pişmanlık ama 4. Gün nisanda azalıyor . Kontrole gittim çok şiş hala. 400 cc takıldı bana
hangi devlet hastanesinde hangi doktora oldunuz acaba bende yaptırmak istiyorumda..Merhaba kızlar, 10 gün önce meme büyütme ameliyatı yaptırdım. Hala evde dinlenme aşamasındayım. Hazır boş vaktim varken bu siteye üye olayım da merak edilen soruları cevaplayayım dedim. Doktorumla da her gün sohbet ettiğimiz için baya bir bilgi sahibiyim. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Bekliyorum. :)