- 26 Ekim 2020
- 6
- 6
-
- Konu Sahibi lagertha23
İlk 3 gün inanılmaz pişmandım. Ölsem de kurtulsam diyeceğim derecede bir ağrı oldu. Kas altı yerleştirildi. Onun da etkisi var tabii ancak kişiden kişiye değişiyor. Bazısının çok az ağrısı oluyor. 250 cc high profile takıldı. Meme dokum biraz vardı. Boyum 1.58, kilom da 45. Şu an bedenini bilmiyorum ancak ortanın biraz üstü bir büyüklükte oldu diyebilirim. Görüntüsü gayet güzel. Biraz sert ve yukarda ama yavaş yavaş iniyor. :) Yuvarlak protez tercih ettiğimiz halde top gibi bir görüntü olmadı. 10 gün olmasına rağmen çok doğal gözüküyor. Devlet hastanesinde yaptırdım. Fiyatı da 8000 TL.Hayirli olsun. Memnun musunuz? Nerde oldunuz? Ve ne kadara oldunuz? Kasalti mi kas ustu mu? Boyunuz kilonuz kacti ve kac cc takildi
Meme büyütme ameliyatının sonuçları kişiden kişiye değişiyor. Tecrübeden ziyade ne kadar çok kişi süreci anlatırsa o kadar bilgi sahibi olunabilir.10 günden çok daha tecrübeliler var bu sitede
Hayırlı olsun. :) Sizin nasıl gidiyor?Benim de 14.gunum
Sizinki de hayirli olsun. İyi gayet dun uyurken yan bile yatmışım farkında değilimHayırlı olsun. :) Sizin nasıl gidiyor?
Ben hala yan yatmıyorum. Hiç rahat edemiyorum.Sizinki de hayirli olsun. İyi gayet dun uyurken yan bile yatmışım farkında değilimödemler biraz gitti açıkcası ama aşağı inmesi lazim 400cc round taktırdım ben. Aşağı inmesini bekliyorum hem de endişeleniyorum
Yarın 15.gun kontrolum varr ben korse takmıoyrum su an odemlerden dolayı zaten aşağı inemiyor diye. Odem inince biraz indi ama daha cok inmesini istiyorumBen hala yan yatmıyorum. Hiç rahat edemiyorum.Aşağı inmesi için bant kullanıyorum. Doktor önerdi. 1 hafta sonra da masaja başlayacağım. Sizin doktorunuz bir şey dedi mi?
Ayy sonunda devlet hastanesinde ameliyat olan biriİlk 3 gün inanılmaz pişmandım. Ölsem de kurtulsam diyeceğim derecede bir ağrı oldu. Kas altı yerleştirildi. Onun da etkisi var tabii ancak kişiden kişiye değişiyor. Bazısının çok az ağrısı oluyor. 250 cc high profile takıldı. Meme dokum biraz vardı. Boyum 1.58, kilom da 45. Şu an bedenini bilmiyorum ancak ortanın biraz üstü bir büyüklükte oldu diyebilirim. Görüntüsü gayet güzel. Biraz sert ve yukarda ama yavaş yavaş iniyor. :) Yuvarlak protez tercih ettiğimiz halde top gibi bir görüntü olmadı. 10 gün olmasına rağmen çok doğal gözüküyor. Devlet hastanesinde yaptırdım. Fiyatı da 8000 TL.
İstanbul’da oldum. İstanbul’daki devlet hastanelerinde 8000-11000 TL arasında bir fiyat veriyorlar sanırım.Ayy sonunda devlet hastanesinde ameliyat olan biriguncel fiyat ogrenebildim cok sukur. Sehir olarak nerde oldunuz
Aaa hangi hastane acaba? Bi de bugun daha iyi misin gunluk islerini yapmaya basladin miİstanbul’da oldum. İstanbul’daki devlet hastanelerinde 8000-11000 TL arasında bir fiyat veriyorlar sanırım.
Merhabalar. Ben de ameliyat oluyorum haftaya. Kilo ve boy olarak ayniymisiz. Doktorum bana da 250-300 CC arası dedi ama ben küçük olur mu diye düşünmeye başladım. Göğüs dokum az demissiniz, ne kadar azdı acaba? Mesela benim 75a destekli bir sütyeni bile doldurmuyor genelde. Sizin de öyle miydi acaba? Bu CC konusunda kafam çok karışık da :))İlk 3 gün inanılmaz pişmandım. Ölsem de kurtulsam diyeceğim derecede bir ağrı oldu. Kas altı yerleştirildi. Onun da etkisi var tabii ancak kişiden kişiye değişiyor. Bazısının çok az ağrısı oluyor. 250 cc high profile takıldı. Meme dokum biraz vardı. Boyum 1.58, kilom da 45. Şu an bedenini bilmiyorum ancak ortanın biraz üstü bir büyüklükte oldu diyebilirim. Görüntüsü gayet güzel. Biraz sert ve yukarda ama yavaş yavaş iniyor. :) Yuvarlak protez tercih ettiğimiz halde top gibi bir görüntü olmadı. 10 gün olmasına rağmen çok doğal gözüküyor. Devlet hastanesinde yaptırdım. Fiyatı da 8000 TL.
Merhaba,hangi devlet hastanesi acaba?doktor ismi nedir?ben de bu aralar cok fazl taktim,yaptirmak istiyoru..memeli bir canliyim ama memem yokİlk 3 gün inanılmaz pişmandım. Ölsem de kurtulsam diyeceğim derecede bir ağrı oldu. Kas altı yerleştirildi. Onun da etkisi var tabii ancak kişiden kişiye değişiyor. Bazısının çok az ağrısı oluyor. 250 cc high profile takıldı. Meme dokum biraz vardı. Boyum 1.58, kilom da 45. Şu an bedenini bilmiyorum ancak ortanın biraz üstü bir büyüklükte oldu diyebilirim. Görüntüsü gayet güzel. Biraz sert ve yukarda ama yavaş yavaş iniyor. :) Yuvarlak protez tercih ettiğimiz halde top gibi bir görüntü olmadı. 10 gün olmasına rağmen çok doğal gözüküyor. Devlet hastanesinde yaptırdım. Fiyatı da 8000 TL.
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. 11.günüm meme büyütme ameliyatı oldum. Halen yarı oturur şekilde uyuyorum.ayaklarımdan destek alarak kalabiliyorum. Derin nefes alamadıkça pişman oluyorum sanki. Ama öncesinde de mutsuzdum zaten. İyi ki yaptırmışm dermiyim bilmiyorum. Bana biraz bilgi verir misinMerhaba kızlar, 10 gün önce meme büyütme ameliyatı yaptırdım. Hala evde dinlenme aşamasındayım. Hazır boş vaktim varken bu siteye üye olayım da merak edilen soruları cevaplayayım dedim. Doktorumla da her gün sohbet ettiğimiz için baya bir bilgi sahibiyim. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Bekliyorum. :)