MEME BÜYÜTME AMELİYATI ÖNCESİN DE DOĞRU KARARLAR VERMEK İÇİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Aslında gögüs çapın önemli,şekli pürüzlü pürüzsüz cc hepsi muayene sonrası netleşiyor. Allerganı marka silikon yasaklandı diye biliyorum MENTOR marka kullanıyor doktorlar, birde son dönem yeni silikonlar çıkmış ultra hafif diye duydum? sizde bir araştırın

Cahit bey cok iyi bence, sonuclarini gordum gayet guzel yas olarak bakmayin bence, olumsuz yorumunu da gormedim ama konu sahibi arkadasla iletisimdeydim, cahit bey yuksek fiyat vermis yani tabi sizin butceniz bu ameliyat icin ne bilmiyorum ama iyi bir doktor

[/QUOTE]

Bu arada konu sahibi arkadas ameliyat oldu bile

Doktorunuz kimdi hangi hastane ve ne kadar bi ücret ödediniz benimde iki çocuğu sağarak emzirdiğim için sarkma içinde boşalma oldu dikleştirme ve silikon olacak çok Uçuk fiyat veriyorlar istanbuldayım bu arada
Benim doktorum ankarada Ömer Ekin di istanbulda fiyatlar biraz daha ucuk sanirim,ben pandemi oncesi 15bin e anlasmistim suan fiyatlar nasil bilmiorum ama ankarada olsaniz omer hocami önerirdim fiyatta da yardimci oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…