MEME BÜYÜTME AMELİYATI ÖNCESİN DE DOĞRU KARARLAR VERMEK İÇİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

minaa35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
9
6
39
Merhaba sevgili hanımlar 35 yaşındayım, 62 kiloyum ve boyum 1.70
Göğüs büyütme işlemi yaptırmak istiyorum ama sonucundan memnun kalmamaktan çok korkuyorum... Doğru ölçüler ve tercihler yapmak için siz değerli hanımefendilerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum... Çocuğum yok ama ilerde olursa yaptıracağım bu işlemin beni ne denli etkileyeceğini bilemiyorum.. Ameliyat öncesinde vermem gereken kararlardan nasıl emin olucam? Büyüklüğü, şekli, kesinin açılacağı bölge vs , tüm bunlara nasıl karar vermem gerekiyor ? Siz nasıl karar verdiniz ? Yaptırdığına pişman olanlar var mı aranız da ? Göğüs doğallığını ne denli kaybediyor ? Ve çok belli olur mu silikon olduğu ? Kafamda deli sorular Her an vazgeçebilirim diye düşünüyorum... Beni aydınlatın lütfen şimdiden teşekkür ederim hepinize, sevgiler

Ben daha yaptirmadim ama yaptiricam buyuk bi arastirma icindeyim. Oncelik doktor tercihin en iyisi olmali. Daha onceki ameliyatlarina bak mumkunse ameliyat olan hastalariyla Iletisim kur. Ilerde cocuk istiyosan meme basi harici kolalti (ki bunu fazla tercih etmiyo cogu doktor) veya meme alti kesisi olabilir. gorsel olarak rahatsiz olmayacaksan ne kadarda olsa az bi kesi izi kalacak. Genel tercih kas zari veya kas altina yaptirmak daha dogal duruyomus ki bende oyle yaptirmayi dusunuyorum. Kasustu ilerde kilo verimlerinde belli olma ihtimali varmis

Merhaba. Şekli ben seçtim, doktor da onay verdi. Büyüklüğü kendisi seçti. Ameliyattan önce gerçekten değer mı diye bir düşün hanı gerçekten mı büyütmek istiyorsun yoksa moda oldu diye mi, gerçekten ihtiyacın var mı? Sonucu kötü veya ummadığın gibi olursa katlanacak mısın? Ameliyattan sonra ağrıların olacaktır. O da geçici zaten. Ben yaptırdım pişman oldum. Silikonu devamlı hissediyorum. Ameliyat olalı 1.5 yıl oldu hala ağrım var. Özellikle bir dönem elektrik batması ve göğüse bıçak saplanmış gibi ağrılarım oluyordu. Memeler yeni yeni yumuşamaya başladı, dokununca zaten silikon olduğu anlaşılıyor. Sütyen takamıyorum, takınca çok rahatsız oluyorum. Uzanınca taş gibi oluyorlar. Ameliyat izim tam göğüsün altına değil, öyle olması gerekmişti ama neden bilmiyorum öyle olmadı. Doktor seçimi inanılmaz bir şekilde önemli. Bu işin en zor noktası da bu zaten.

Kesinlikle doktor seçimi çok önemli, haklısınız.. Ayrıca memnun kalmamış olmanıza da çok üzüldüm
Sanırım sizin memnuniyetsizliğiniz yanlış tercihler yüzünden olmuş, araştırmanızı iyi yapmış mıydınız? Nerde ve kime yaptırdınız ?

Hülya hanım siz araştırmaya devam ettiğinizi söylediniz , İstanbul’da mı yaptıracaksınız ? Araştırmalar ne durumda ? Hangi doktorlar artıda sizin için?

Hülya hanım siz araştırmaya devam ettiğinizi söylediniz , İstanbul’da mı yaptıracaksınız ? Araştırmalar ne durumda ? Hangi doktorlar artıda sizin için?
Istanbulda olacagim ameliyati ama suanlik herhangibi bi doktorla gorusmedim seneye ameliyati dusunuyorum virus muhabbetide biter insallah.Olursam devlet hastanelerinin birinde olmayi dusunuyorum ki arastirdigim butun doktorlar haliyle once devlet hastanelerinde calismis ordan kendi kliniklerini acmis. Yani ozelde calisiyo olmasi ekstra olarak maddiyat katmis olmali o doktorlara. En onem verecegim konulardan biride devlette olsa profesor olmasina dikkat edecegim. En islerinin ehli insanlar diye dusunuyorum. Hatta bi tane profesor buldum ama devlet hastanesinde calisip bu senenin basinda emekli olmus ozel klinikte calismaya baslamis.

Anladım umarım en iyi seçimi yaparsınız.
Bana Cahit VURAL ı tavsiye ettiler, önümüzde ki cuma görüşmeye gidiyorum bir aksilik çıkmazsa
Ayrıntıları konuşup bilgi alıcam, 3 yıl önce bu hocaya ameliyat olmuş bir arkadaşımla konuştum çok memnun kalmış, kafamı iyice karıştırmak da istemiyorum aslında, bakalım görüşme nasıl geçecek

Kesinlikle doktor seçimi çok önemli, haklısınız.. Ayrıca memnun kalmamış olmanıza da çok üzüldüm
Sanırım sizin memnuniyetsizliğiniz yanlış tercihler yüzünden olmuş, araştırmanızı iyi yapmış mıydınız? Nerde ve kime yaptırdınız ?

Merhaba öncelikle göğüs kadın için olmazsa olmaz 5 yıl oldu yaptıralı çok daha önce yaptirsaymisim .kesinlikle yaptır derim çocuk düşünüyorsan kas alti yaptır kas üstünde emzirme olmuyor. Dr na ne istediğini tam ifade et ben bi tik iri istediğim için sutyensiz 90 olcu istedim ve olduuu deformasyon sarkma yok ise zaten toparlama değil sadece silikon konulur.damla silikon ve yuvarlak 2 tip oluyor damla silikon sekli adi gibi dusun .Benim hiç göğüs dokum yoktu 400 cc yuvarlak Hugh mentor marka silikon konuldu.ameliyat süreci detayı Dr un bilgilendirir.asla vazgecmeee

Bana da haber verirmisin gorusme sonrasi

Çok teşekkür ederim ne kadar pozitifsiniz ilerde çocuk düşünüyorum mecburen kas altı yaptırıcam.. deformasyon sarkma yok ama damlamı yuvarlak mı netleşemiyorum bi de hangi marka silikon olduğu çok önemli dimi?

Merhabalar , pazartesi günü 01.06.2020 de ameliyat oldum şuan evimdeyim aslına bakarsanız bende boyut olarak büyük mü oldu diye tedirginim 1,64 boyunda 55 kiloyum memelerim bir avuç tan azdı 325 cc yuvarlak kas altı protez uygulandı acı ağrı vs şuan için dayanılmayacak şikayetim yok eğer istiyorsanız ertelemeyin bu arada evli değilim çocuğum yok vs çocuk içinde engel değilmiş

Merhabalar kizlar,bende persembe gunu ameliyatimi oldum bugun 3.gunum evde dinleniyorum,benim iki cocugumu uzun sure emzirmemden dolayi sarkma da vardi ve icleri bosalmisti oyuzden hem diklestirme hem protez ameliyati oldum,doktorum 300-400cc arasi cesitli protezlerle girmis ameliyata ve 370cc de karar kilmis,yuvarlak mentor marka,kas alti,suan icin gozume oldukca buyuk gorunuyor ama zamanla sislik inip cok daha dogal oluyormuş,zaten suan sporcu sutyeni ve uzerinde bandaj var,ameliyattan sonra bugune kadar hic dayanilmayacak bir agrim olmadi,sadece yatarken dogru pozisyonu bulmak zor oluyo haliyle sirtta ve goguste bi baski hissediyosunuz ama umarim zamanla buda gececektir,eger iyi guvenebilceginiz bi doktor bulursaniz kararinizi ertelemeyin derim,hepinize saglikli gunler

Ameliyat iziniz yanlarda dimi

Merhaba. Kamran efendiogluna 5 yıl önce yaptırdım. Şeklî ben damla istedim . O büyüklüğüne öneri olarak konuştu karar verdik. Çok şükür memnunum. Kas alti oldum. Izler cok cok az gogus alt kisminda var beni hic rahatsiz etmedi bi kez bile bakmadim :) kolayca iyileşiyor zaten size de kolaylıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…