MEME BÜYÜTME AMELİYATI ÖNCESİN DE DOĞRU KARARLAR VERMEK İÇİN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Bunu okudumya direk vazgectim yaptirmktan:)kocam beni boyle begenmeye dvm etsin yapcak bisey yok

Dün lazere gittim. Lazerimi yapan doktor 12 yıl boyunca meme estetiği ameliyatlarına girmişti. Kadın küçük bir muayene yaptı ve göğüslerime dokununca silikon olduğunu anlıyoruz dedi. Dokununca hissediliyor. Özellikle alttan tutunca. Üstüne üstün kendi dedi biz Allergan kullanıyorduk da o markanın meme protezleri yasaklandı diye. Şimdi İstanbul’da ki bazı doktorlara sorsan yooo Allerganda bir sorun yok biz hâla kullanıyoruz derler. Bu tür protezler elde edilmesi kolay protezlermiş. Mentoru getirttirmek ise biraz sürüyormuş. Bildiğim kadarı ile Allergan Mentordan daha ucuz.

Yok ya beni aylardir oyaladi yapin boyle filan diye.adam yanlis protez kullanmis.genis tabanlı protez kullanmasi gerekiyorken gitmis dar yuksek profil kullanmis.evet bu memelerle dolasamam zira sütyen bile bulamiyorum sol oturuyo sag disarda kaliyor.3.ameliyat ekimde.davayida 15 gun sonra aciyorum.

Cok psikolojinizi etkilemiyosa yaptirmayin gercekten adamin sinirini bozuyo bu durumlar aynilari bendede var
O değil de ben ameliyat olmadan önce silikon taktırıp memesizlikten kurtulacağımızı sanıyordum. Güya her şey çok güzel olacaktı. 0 sorun, 0 dert, gelsin güzel memişler, hissedilmeyecekler, ağrımız olmayacak... Silikon taktırmak bayağa bir pahalı. Değiştir yine pahalı. Çıkartsan o da ayrı bir dert. Silikonlara bulaşıp dünya parasını sayıyoruz. Nasıl bir masrafa girmişiz hayret ediyorum. Resmen eziyet, hem maddi hem manevi. Silikonlara verdiğimiz parayla sağlam, güzel mı güzel otomatik bir araba alabilirdik. Veya şimdi evin 4te 1ini Ödemiş olurduk. Bizde ki şansa bak, güzel olayım derken kendimizi kahrediyoruz.

Ben yanina birakmayacagim ne kadar masraf ettiysem maddi manevi her kurusuna varana kadar tanzim edicem o doktordan.resmen eziyet cekiyorum aylardir

Merhaba bende gün aldım çok araştırdım durdum senin gibi haklı tabii
Bende 2 yılı aşkın takipte olduğum ve memnun kalan bir çok insan var benim de op. Dr eser aydoğdu bayan kendisi yaptığı işlemler harika sadece ona karar verebildim fiyat uçuk ama değer sonradan pişman olmamak için sabırla bekledim inşallah pişman olmam acıbadem hastanesi op. Eser aydoğdu araştır istersen cnm

Merhabalaarr tabiki yuvarlak silikon Mentor marka en iyisi Mor kutu idi sanirim göğüslerinde simetri farklılığı var ise farli cc silikon kullanılabilir.Koltuk altindan tercih tavsiyem enaz iz olan ameliyat seklikullanimi omur boyu deniliyor ancak 10,15 yil diye okudum çoğu blok ta haftaici yazarsan dr tavsiyesi yapabilirim

Meme estetiği yaptırdınız mı ? bende düşünüyorum ama kaygılarım çok deneyiminizi paylaşır mısınız?

siz ameliyatınızı kime yaptırdınız?

doktorunuz kim ? ameliyata ne kadar ücret ödediniz?

Doktorunuz kimdi hangi hastane ve ne kadar bi ücret ödediniz benimde iki çocuğu sağarak emzirdiğim için sarkma içinde boşalma oldu dikleştirme ve silikon olacak çok Uçuk fiyat veriyorlar istanbuldayım bu arada

merhaba kızlar,bende yaklaşık 1 aydır doktor arayışı içindeyim,cahit vural adını daha önce de olumlu duydum ama çok genç bir doktor ne kadar deneyimli olur? kafamı karıştırmıyor değil. ben prof.dr.şükrü yazar beyi düşünüyorum acıbademin doktoru özel muayenesi de var sadece şu pandemi dönemi geçsin diye bekliyorum.Sizde gelişmelerden beni de haberdar ederseniz çok sevinirim inanın aynı endişeleri bende yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…