- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
-
- Konu Sahibi dishekimim
Belçikalı tatlımAa ne güzel canım :) Eşin nereli bu arada?
Ayrıca sana bir şey soracağım,kas üstü ameliyat yaptıran birini hatırlıyor musun burada?Onun sürecini okumak istiyorum da merak ediyorum biraz.Genelde karşılaştıklarım kas altı çünkü.
ahh canım bu kadar olur boy ve kilo aynı :) benım memem bir avuç 80 a takıyorum .. ahh olsamda bitse çatlıycam:) şimdi agrı durumun nasıl iyimisin normal yaşantına döndün mü 1 ay olmuş ..?
resimlerini gördüm harıka olmuş nazar değmesin oncekı halınıde koymuşsun o da gözümden kaçmadı gerçekten dedıgın gıbı neredeyse hıc yok ama şimdi seksı ve güzel cicişlere kavuşmuşsun çok begendım çokkkkkkk...
Canım senin kas altıydı bir de değil mi,iyi toparlamışsın bence.Sence spor yapacak olsan kendini ne zaman hazır hissederdin ortalama olarak? Ben yogaya başlayacaktım da ertelemek zorunda kaldım.Canım benim 1 avuç bile değildi ya, resmen erkek gibiydim. Benimki zorunluluktu bir bakıma.. Önceden hep burda açılan konuları okuyup heves ederdim, hayal gibi gelirdi ama şimdi gerçek oldu ve ben çok mutluyum. Normal yaşantıma döndüm, her şeyi yapabiliyorum, 1 haftadır direksiyon kursuma devam ediyorum mesela.. Sadece ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum. Ağrı da yok gibi, şöyle diyeyim sabah uyanınca meme kaslarında ağrı oluyor ama kalkınca 1-2 dk sonra kayboluyor ağrı.. Memeler yumuşadı bayağı, her türlü oynatabiliyorum hiç de canım yanmıyor. İzlerimi de görmüşsündür, 1 aya göre çok iyi izler.. Darısı senin başına inşallah
Canım senin kas altıydı bir de değil mi,iyi toparlamışsın bence.Sence spor yapacak olsan kendini ne zaman hazır hissederdin ortalama olarak? Ben yogaya başlayacaktım da ertelemek zorunda kaldım.
Canım benim 1 avuç bile değildi ya, resmen erkek gibiydim. Benimki zorunluluktu bir bakıma.. Önceden hep burda açılan konuları okuyup heves ederdim, hayal gibi gelirdi ama şimdi gerçek oldu ve ben çok mutluyum. Normal yaşantıma döndüm, her şeyi yapabiliyorum, 1 haftadır direksiyon kursuma devam ediyorum mesela.. Sadece ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum. Ağrı da yok gibi, şöyle diyeyim sabah uyanınca meme kaslarında ağrı oluyor ama kalkınca 1-2 dk sonra kayboluyor ağrı.. Memeler yumuşadı bayağı, her türlü oynatabiliyorum hiç de canım yanmıyor. İzlerimi de görmüşsündür, 1 aya göre çok iyi izler.. Darısı senin başına inşallah
hayalının gerçek olması ve mutlu olman harıka inşallah bende kavuşcagım hayallerıme az kaldı sayılırnasılda özgüvenin gelmiştir şimdi rahat rahat herşeyı giyiyorsundur bi kadının kesinlıkle meme si olmalı.. ben cok begendım tam vucutuna göre cok güzel ve doğal gözüküyorlar az cok kendımde de kestırdım şuankı mememle senı kıyaslayınca en az 325 kafamdaki rakam amelıyata gırınce diyecegım tekrar 325 altı olmasın diye ayy ne güzel ya buradan yardımlaşmak hem bılgımız artıyor hem korkularmız gidiyor hemde kafamızda herşey oturuyor bak şimdi senın memelerini gorup 325 cc hemen kıyaslama yaptım nasıl olacağını idrak ettim saolasın tatlımcım..
tatlım 2 ay spor yapmak yasak kolunu zorlayacak şeylerden kaçınmalısın araba bıle kullanmayı önermiyor doktorlar..Canım senin kas altıydı bir de değil mi,iyi toparlamışsın bence.Sence spor yapacak olsan kendini ne zaman hazır hissederdin ortalama olarak? Ben yogaya başlayacaktım da ertelemek zorunda kaldım.
Benim ameliyatım 23 ağustosta,sanırım ekim ortaları en uygun vakitler olacaktır.. Sürekli aksilikler çıkıyor spor yapamıyorum.Bu yaz da spor yapma planlarım vardı ama başka sebeplerden dolayı yine yapamamıştım.Sanırım her geçen gün şişkolaşacağım bu gidişte.... Fitness ve yoga istiyordum of :'(Kas altı canım.. Şu an spor yapabilirim sanırım sadece kollarıma çok yüklenmeden yani tüm gücümü kollarıma vermeden her hareketi yapabilirim. Hatta kolları çalıştırmak iyi bile olabilir çünkü ameliyat sonrası kolları oynatmak zaman gerektiriyor, kasların açılması için spor güzel olur. Yogada yüz üstü falan yatmak gerekiyorsa onu yapamam ama bak.. Henüz yüzüstü yatamıyorum, hiç denemedim.
hayalının gerçek olması ve mutlu olman harıka inşallah bende kavuşcagım hayallerıme az kaldı sayılırnasılda özgüvenin gelmiştir şimdi rahat rahat herşeyı giyiyorsundur bi kadının kesinlıkle meme si olmalı.. ben cok begendım tam vucutuna göre cok güzel ve doğal gözüküyorlar az cok kendımde de kestırdım şuankı mememle senı kıyaslayınca en az 325 kafamdaki rakam amelıyata gırınce diyecegım tekrar 325 altı olmasın diye ayy ne güzel ya buradan yardımlaşmak hem bılgımız artıyor hem korkularmız gidiyor hemde kafamızda herşey oturuyor bak şimdi senın memelerini gorup 325 cc hemen kıyaslama yaptım nasıl olacağını idrak ettim saolasın tatlımcım..
izlerin için 41 kere maşallah onuda gördüm şaşırdım hıc boylesını daha once gormedım dıyebılırım alah nazanlardan saklasın cok güzel ıyıleşmen hala şaşkınım.
Evet aslında benim doktorum da 6-8 hafta demişti ama yine de yaşayan birine sormak istedim.Benimki kas üstü olacağı için belki daha çabuk atlatırım umuduyla.....tatlım 2 ay spor yapmak yasak kolunu zorlayacak şeylerden kaçınmalısın araba bıle kullanmayı önermiyor doktorlar..
Evet aslında benim doktorum da 6-8 hafta demişti ama yine de yaşayan birine sormak istedim.Benimki kas üstü olacağı için belki daha çabuk atlatırım umuduyla.....
İstediğim gibi olsunlar da ağrıya da razıyım... Geç olsun güç olmasın sporu da bir gün yaparız elbet.sen yine de temkinli ol canm, tamamen süreç gecınce istedıgin herşeyı yaparsın sabırlı ol derim.ama şuna emınımkı senın süreç çok rahat geçecek oyle agrı fılanda aylarca olmaz
sen yine de temkinli ol canm, tamamen süreç gecınce istedıgin herşeyı yaparsın sabırlı ol derim.ama şuna emınımkı senın süreç çok rahat geçecek oyle agrı fılanda aylarca olmaz
Sanırım bana sordun canım. Sigara kullanmıyorum :) Belki sen de bu sayede sigarayı bırakırsın güzel bir şeye daha sebep olur bu ameliyat :)sigara kullanıyormusun amelıyata yakın içmemek gerekiyormuş ameliyattan sonrada iyileşme sürecını uzatıyormuş ben kullanıyorum ama bir hafta önceden bırakıcam amelıta sonrasıda içmem bi kaç ay arada bı tane belki..
İstediğim gibi olsunlar da ağrıya da razıyım... Geç olsun güç olmasın sporu da bir gün yaparız elbet.
ben 4 yıl once bırakmıştım 2 yıl fılan içmedim sonra yıne başladım :/2 yıldır yıne içiyorum yine bırakırım belkide bu defa başlamam kim bilir..Sanırım bana sordun canım. Sigara kullanmıyorum :) Belki sen de bu sayede sigarayı bırakırsın güzel bir şeye daha sebep olur bu ameliyat :)
Evet aslında benim doktorum da 6-8 hafta demişti ama yine de yaşayan birine sormak istedim.Benimki kas üstü olacağı için belki daha çabuk atlatırım umuduyla.....
ben agrı konusunda cok hazırım, cok agrı olacak bunu kabul edıyorum ..kaçınılmaz ! okuduklarıma gore..çekeriz artık dedğin gibi istedıgımız gibi olsunda....
Her şeye en güzel şekilde kendimize bakarak devam etmeliyiz bu yola! Bence içmemelisin kararın kesin olmalı :)ben 4 yıl once bırakmıştım 2 yıl fılan içmedim sonra yıne başladım :/2 yıldır yıne içiyorum yine bırakırım belkide bu defa başlamam kim bilir..
Canım herkesin iyileşme süreci farklı, benim hızlı olmuş ama bir başkası belki de 2 ayda benim kadar yol kateder anca..
Canım o kadar da korkma, kimisi çok abartıyor ağrı olayını.. Bak ben aşırı derecede ağrı eşiği düşük biriyim. Bir de benim meme dokum olmadığı için derim gergindi ve birden protezle gerildi, ona rağmen ağrı kesici ile geçmeyecek bir ağrım olmadı. Ameliyat gecesi uyudum da.. Ertesi günü ağrım da yoktu açıkçası.. Hareket ettikçe canın yanıyor sadece, o da ilk 4 gün taş çatlasa 1 hafta.. Ben 1 haftalıkken bayramdı ve gezebildim yani..
Her şeye en güzel şekilde kendimize bakarak devam etmeliyiz bu yola! Bence içmemelisin kararın kesin olmalı :)