Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Sen ne yaptın bu arada karar veremedinmi daha
Ben varya korkağın tekinin bu gidişle 2 3 ayı bulur benim doktor bulmam :KK43: :KK43: randevu bekliyorum canım bi dr var aklımda eskişehirde onla görüşücem bakalım. Devlet hastanesi bana 250 cc dedi. Bide arasirmayla görüşücem

icoloz, post: 43342685, member: 683149"]Ben varya korkağın tekinin bu gidişle 2 3 ayı bulur benim doktor bulmam :KK43: :KK43: randevu bekliyorum canım bi dr var aklımda eskişehirde onla görüşücem bakalım. Devlet hastanesi bana 250 cc dedi. Bide arasirmayla görüşücem[/QUOTE]
ayy sen korkaklığı bide bana sor hala inanamıyorum ve cevremdeki kimsede inanmıyo bu ameliyati yaptırabilecegime..ben kan tahlili yaptırırken diş çektirirken bayılan insanım ama nasıl cesaret ettim bilmiyorum inşallah sonucu iyi olur:KK9::KK9:
Ben varya korkağın tekinin bu gidişle 2 3 ayı bulur benim doktor bulmam :KK43: :KK43: randevu bekliyorum canım bi dr var aklımda eskişehirde onla görüşücem bakalım. Devlet hastanesi bana 250 cc dedi. Bide arasirmayla görüşücem

icoloz, post: 43342685, member: 683149"]Ben varya korkağın tekinin bu gidişle 2 3 ayı bulur benim doktor bulmam :KK43: :KK43: randevu bekliyorum canım bi dr var aklımda eskişehirde onla görüşücem bakalım. Devlet hastanesi bana 250 cc dedi. Bide arasirmayla görüşücem
ayy sen korkaklığı bide bana sor hala inanamıyorum ve cevremdeki kimsede inanmıyo bu ameliyati yaptırabilecegime..ben kan tahlili yaptırırken diş çektirirken bayılan insanım ama nasıl cesaret ettim bilmiyorum inşallah sonucu iyi olur:KK9::KK9:[/QUOTE]
Yaa bu meme aşkı kadına neler yaptırıyo görüyomusun :KK70: :KK70: sürecini takip ediyorum canım benim herşey güzel olsun :-*

ayy sen korkaklığı bide bana sor hala inanamıyorum ve cevremdeki kimsede inanmıyo bu ameliyati yaptırabilecegime..ben kan tahlili yaptırırken diş çektirirken bayılan insanım ama nasıl cesaret ettim bilmiyorum inşallah sonucu iyi olur:KK9::KK9:
Yaa bu meme aşkı kadına neler yaptırıyo görüyomusun :KK70: :KK70: sürecini takip ediyorum canım benim herşey güzel olsun :-*[/QUOTE]
Ayy sagol canım senin icinde en kısa zamanda hayırlısı olsun insallah

ahh inşallah canım ya bende evliyim henüz çocuğum yok bı kaç yıl sonra düşünüyorum ilerde çocuğum olunca emzirmede ne sorun yaşarım artık allah bilir ayrıca sütümüzün olup olmayacağını bilemiyoruz hıc amelıyat olmayan ınsanın bile sütü olmayabılıyor doktorum sorun olmayacağını söyledi ama bi kısmı zarar görebilir okuduklarımda o yönde ben o kadar takıgım ki ize yani belli olmasında ne olursa olsun durumundayım yabancı bır sıteden btun süreçlerin fotoğrafları var izlerin de.. ben ingilizce cok iyi biliyorum yabancı sıtelerden yorumları cok okudum iz süreçlerine bakınca göğüs ucu belli olmuyor ama evet dedıgın gbi göğüs altı kesisi onden bakınca hıc bışey gözükmüyor ama yatınca durum farklı doktorumla dun yıne telefonda konuştum bana en kötü senaryoyu düşünmemi önerdi bazı izler pembe de kalabılıyormuş kışının ten kalıtesıne gore ama bu cok düşük bir ihtımalmiş tabii.. yani hastalarıma bırakıyor özellikle bi yer önermiyor kesınlıkle..bı arkadaşım 21 yaşında 10 ay once amelıyat oldu gerçekten cok güzel oldular meme ucundan bana resmını gonderdı gecenler de baya izler geçmiş ilk gordugum halıne gore bu iz işi artık şansa kalıyor dıye düşünüyorum ama daha fazla kafamı karıştırmakta ıstemıyorum içimize ne siniyorsa onu yaptırıcaz artık gerısını süreçte görücez.. benım doktorum Hasan Fındık.
Ya bu hasan fındık çok met ediliyor .fakat randevu sıkıntısı varmış galiba bide kaça maloluyor.

Slm kizlar bende konyada hakan cepniye dun kas alti 325 cc kas alti oldum . hersey bi anda oldu. Cuma gunu gorusmeye muayenehanesine gittik esimle konustuk fikir aldik fiyat aldik. Sonra bi anda sali gunu sabah sekreterini arayip ben amaliyat olmak istiyorum. Hala acim. Saat 10 civariydi. Sekreteide tabi siz hastaneye gidin kan tahlillerinizi verin dedi. Onikide kan tahlilimi verirken hemsireler hasta yatis islemlerimi yapip koluma bilgi fisini takmasinlar mi ben sok. En son kelebek takmaya yeltenince bekleyin ben esyalarimi bari alayim deyip hastaneden firladim. Eve gidip pjamalrrimi hazirlayip sporcu sutyenimi alip ufacik bi valizle iki de amaliyata girdim . evet bunlarin hepsi dun oldu ve ben simdi yaziyorum . bi anda oldu ama iyi ki oldu. Simdi bile goruntusu muhtesem . insallah agrilarim biraz daha hafiflerse hersey mukemmel olacak.

selam lütfen cevap verin çok moralim bozuk :/
ben hasan fındığa ameliyat oldum 5 ayı biraz geçti. kas altı 350 cc kondu.
sol göğsüm ameliyattan sonrada daha ağrılıydı ve baya koyu morluklar vardı. zaman zaman sancılanıyordu ama pek umursamadım daha yeni diye diye 5 ayı geçti.
şu an acayip ağrılarım var sol göğsümde ve en başından beri daha sertti hala öyle.
sabah uyandığımda içine bişey sıkışmış gibi ağrıyor. gün içinde hareket ettikçe bir şey batıyor gibi. kas ağrısı olduğunu düşünüyorum çünkü duşa falan girdiğimde sıcak sudan sanırım bir rahatlama oluyor ama sonra tekrar geriliyor.
kapsül oluşumundan korkuyorum. hasan bey bu hafta şehir dışındaymış öbür hafta hafta sonuna randevu alabildim. işten dolayı da gidemedim şidmiye kadar. kapsül oluştuğunda böyle mi oluyor böyle ağrı yaşayan varsa cevap-yorum bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

EVEEET BAŞINIZIN TATLI BELASI YİNE GELDİ VE BU SEFER GİTMEYE NİYETİM YOK:) Ameliyatı olup kaçıp gitmiş gibi olmuşum resmen ama vefasızlık yapmak istemem. Ameliyat öncesinde burada bana yardımı dokunan çok arkadaşım olmuştu şimdi de yardım zamanı bende. Ne isterseniz sorabilirsiniz özelden ya da buradan. İsterseniz fotoğraf da yükleyebilirim yakında :) Malum 2 yıla yaklaşıyoruz neredeyse :))

EVEEET BAŞINIZIN TATLI BELASI YİNE GELDİ VE BU SEFER GİTMEYE NİYETİM YOK:) Ameliyatı olup kaçıp gitmiş gibi olmuşum resmen ama vefasızlık yapmak istemem. Ameliyat öncesinde burada bana yardımı dokunan çok arkadaşım olmuştu şimdi de yardım zamanı bende. Ne isterseniz sorabilirsiniz özelden ya da buradan. İsterseniz fotoğraf da yükleyebilirim yakında :) Malum 2 yıla yaklaşıyoruz neredeyse :))
Beni izlermisiniz fitograflari gormek istiyorum vende yeni ameliyat aldim sonucdan memnun degilim cok yayik duruyolar

X