- 16 Mayıs 2016
- 36
- 25
- 36
- Konu Sahibi dishekimim
Merhabalar bugun benim 7. Günüm fakat bugun agrim var birde bu sutyen dikisimin ustunde oldugu icinmi agri yapiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim sürecim de yavaş gelişmişti ağrılarım uzun süre sürmüştü bu kişiden kişiye değişen bir durum yani hassasiyetine bağlı. Ameliyatın başarısız olduğunu göstermez. Benim ameliyatımdan sonra hemen sütyen takmamı istememişti doktorum. O yüzden bu konuyu bilemeyeceğim canımMerhabalar bugun benim 7. Günüm fakat bugun agrim var birde bu sutyen dikisimin ustunde oldugu icinmi agri yapiyo
Ameliyat öncesi durumumuz neredeyse bire bir canım. Kas üstü protezlerimden de oldukça memnunum iyi ki böyle yaptırmışım. İzlemeye aldım seniDişhekimim kas üstü protezin nasıl durduğunu merak ediyorum.fotolarına bakabilirmiyim? Birde ameliyat öncesi halini kendiminkiyle kıyaslarmısın fotoma bakıp teşekkürler D dishekimim
Dişhekimim benim 15.günüm ve kasüstğ oldum beni izlermisinEVEEET BAŞINIZIN TATLI BELASI YİNE GELDİ VE BU SEFER GİTMEYE NİYETİM YOK:) Ameliyatı olup kaçıp gitmiş gibi olmuşum resmen ama vefasızlık yapmak istemem. Ameliyat öncesinde burada bana yardımı dokunan çok arkadaşım olmuştu şimdi de yardım zamanı bende. Ne isterseniz sorabilirsiniz özelden ya da buradan. İsterseniz fotoğraf da yükleyebilirim yakında :) Malum 2 yıla yaklaşıyoruz neredeyse :))
Beni izlemeye alırsan sonrasında izlemeye alacağım. Geçmiş olsun şimdidenDişhekimim benim 15.günüm ve kasüstğ oldum beni izlermisin
Merhaba... Benim 3. Haftam ve hala ağrılarım var. bu ağrılar daha kac hafta surer acabaEVEEET BAŞINIZIN TATLI BELASI YİNE GELDİ VE BU SEFER GİTMEYE NİYETİM YOK:) Ameliyatı olup kaçıp gitmiş gibi olmuşum resmen ama vefasızlık yapmak istemem. Ameliyat öncesinde burada bana yardımı dokunan çok arkadaşım olmuştu şimdi de yardım zamanı bende. Ne isterseniz sorabilirsiniz özelden ya da buradan. İsterseniz fotoğraf da yükleyebilirim yakında :) Malum 2 yıla yaklaşıyoruz neredeyse :))
Bende görmek istiyorumarzum fotoğraflarına baktım sen nasıl bir kadınsın böyle taş taşşşş göğüslerin harıka olmuş 400 cc deyınce akla kocaman geliyor muhteşemm muhteşemmm tek kelimeyle bayıldım gördüğün en güzel göğüsler dıyebılırım nasılda fızıgınle butunleşmış seksilik tavan yapmış şeklı şemali harıka hasan bey şaheser yaratmışş bır kez daha hasan beye işine aşkım büyüdü göğüs izlerinde yokkk ayyy süper ya kesınlıkle artık bıttı göğüs ucu iz korkularım iyi ki varsın arzummm <3
Can'ım albüm yap solda üstte 3 çizgi var alt alta, oradan albümlere gir foto ekle de sonra bizi izle biz de seni izleyelimBende yeni üye oldum ben niye kimsenin fotolarını göremiyorummm izlemeye de aldım olmuyorrr merak ettiğim çok şey var ama görüntü de çok önemli. Doktor bana istediğin gibi yaparız dedi sadece meme dokum olmadığı için kas altı olur dedi. Üstü dolgun olsun dersen yuvarlak yoksa damla olur dedi. Ama herkes doktorun istediği olur diyor. Doktor sen ne istersen onu yaparız dedi oysaki 1.60 boy 48kg üst bedenim 32 omuzlarım minnak alt da 36 beden Ama araştırdığımda dehşet ayrıntılar mevcut hatta doktor fazla araştırmışsın dedi kesi olacak yerleştiricez bu kadar basit dedi telaşımı maruz görün bir kere yaptırmak istiyorum ve pişman olmak istemiyorum herkes gibi tabi.. Şansa mı bağlı bu kadar detay düşünmiyim mi? İnternetten bu dontorla ilgili forum yok yaptıran arkadaşım da yok ama burun yaptıran biri var çok memnun.. Bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
Bana yardım edinn olur muuu
Ben sizi ilk üye olduğum sıralarda izlemeye aldım. Bi tane foto koydum. Benim takip ettiklerim görebilir dedim doğru mu :) benim foto görünüyosa size olmıştur başarmışımdır teşekkürler bu arada. Herkese o kadar çok yardımcı oluyorsunuz ki farketmemek mümkün değilCan'ım albüm yap solda üstte 3 çizgi var alt alta, oradan albümlere gir foto ekle de sonra bizi izle biz de seni izleyelim
İzlemeye alıyorum yardımcı olabileceğim bir şey olursa iletişim kurabilirsinizMerhaba lutfen izlemeye alirmisiniz M.Kemal beye ameliyat olma konusunda karar verme surecindeyim.
Can'ım biz meme resmi istiyoruzBen sizi ilk üye olduğum sıralarda izlemeye aldım. Bi tane foto koydum. Benim takip ettiklerim görebilir dedim doğru mu :) benim foto görünüyosa size olmıştur başarmışımdır teşekkürler bu arada. Herkese o kadar çok yardımcı oluyorsunuz ki farketmemek mümkün değil
Ben olayı tamamen yanlış anlamışım valla kendimden o kadar nefret ediyorum ki yani memişlerden cesaret edip koyabilir miyim bilmiyorum. Denicem yaptırmış olsam gözüm kapalı koyardım hiç olmayan bişey görüntü kirliliğinden başka bişi vermezCan'ım biz meme resmi istiyoruz
Kas alti yada kas ustu olmasina doktormu karar verdi acaba? Hani okudugum duydugum kadariyla mesela sporculara kas ustu takiliyormus. Benim dokumda ortalama senin kadar ve doktor muhtemelen banada kas üstü önerecek. Memnuniyetin ne duzeyde konu sahibi arkadasim?İzlemeye alıyorum yardımcı olabileceğim bir şey olursa iletişim kurabilirsiniz
Elbette doktor karar verdi. Buna karar verirken yaşımı, doku durumumu göz önünde bulundurdu. Kas altı daha çok dokusu olmayanlara öneriliyor ve boş yere de kası kesmek istemiyorlar doku varsa eğer. Ben çok memnunum yine olsa yine kas üstü yaptırırım.Kas alti yada kas ustu olmasina doktormu karar verdi acaba? Hani okudugum duydugum kadariyla mesela sporculara kas ustu takiliyormus. Benim dokumda ortalama senin kadar ve doktor muhtemelen banada kas üstü önerecek. Memnuniyetin ne duzeyde konu sahibi arkadasim?
Mustafa Kemal beyden 1 ay randevu almaya çalışmıştım kısmet olmadı artık umut kesip şehir dışına yol aldımSelam dishekimim doktorumuz aynı. Özellikle izlerinle ve genel durumunla ilgili yazisabilir miyiz?