Bir an korktum aşırı küçülür diyeEvet vardı ama çok değil.doktor bana bir yüzde 10 veya 15 daha küçülür ama daha fazla kuculmeyecek dedi
Daha yeni seninki ağrıların olması çok normal. Benim de 9. Günüm ilk günlere nazaran çok daha iyiyim. İlk 2 3 gün ödemler aşırı oluyor ama o aşırı kısmı gitti tabi daha var zamanla tam oturacak. Biraz sabır gerektiren bir ameliyat ortalama 6 ayBende 4 şubatta oldum. İlk iki gün çok agrım oldu ölüyorum sandım. Boynum belim sırtım. Aşırı baş dönmesi mide bulantısı göğüslerimin agrısı yanması. 3. Gün banyo yaptım daha iyiyim küçük işlerimi yapabiliyorum. Görüntü gerçekten korkunc öyle kocamanlar ki balon gibi.
Daha yeni seninki ağrıların olması çok normal. Benim de 9. Günüm ilk günlere nazaran çok daha iyiyim. İlk 2 3 gün ödemler aşırı oluyor ama o aşırı kısmı gitti tabi daha var zamanla tam oturacak. Biraz sabır gerektiren bir ameliyat ortalama
Yüzde 35 i gidecek dedi doktorum. Gitsin bencedeDaha yeni seninki ağrıların olması çok normal. Benim de 9. Günüm ilk günlere nazaran çok daha iyiyim. İlk 2 3 gün ödemler aşırı oluyor ama o aşırı kısmı gitti tabi daha var zamanla tam oturacak. Biraz sabır gerektiren bir ameliyat ortalama 6 ay
Ödemler gidecek memenin şekli tam ortaya çıkacak çok daha güzel olacaktır emin olYüzde 35 i gidecek dedi doktorum. Gitsin bencedekocaman çünkü. 2 de küçük çocuğum var kızdım kendime. Pişman oldum. Ama neye yarar oldu bi kere.
Fotoğraf var mı görebiliyor muyuz ? Yeniyim burada çok bilemiyorum. Ama benimkinin gotosunu görmek istemezsiniz zaten gerçekten korkunçÖdemler gidecek memenin şekli tam ortaya çıkacak çok daha güzel olacaktır emin olForumda hep söylerler ilk bir hafta pişmanlık haftasıdır diye ki gerçekten öyle
Benimkide daha çok yeni 9 gün önce ameliyat oldum o yüzden ödemlerin geçmesi için bir süre beklememiz gerekiyorFotoğraf var mı görebiliyor muyuz ? Yeniyim burada çok bilemiyorum. Ama benimkinin gotosunu görmek istemezsiniz zaten gerçekten korkunç
Tartida bende 3 kilo fark etti sanırım narkoz serum bunlar şişiriyor. Odemler gittikçe kuculecek we zamanla oturuyor tabi bu sure minimum 2 ayini alir. Tam sekil almasi 6 ayi falan buluyor. Hayrli olsun zayifmissin zaten 360 iyi durmuştur ben 76 kiloyken 350 taktrmistim we hic memnun olmamistimSelam kızlarrrraynı durumdayım. Yarın tam bir hafta olacak, oldum olası kadınların vücut proporsiyonunda memeyi sevmişimdir. 46 kilo bir kadınım 360 cc high profile kas altı takıldı. Gözüme şu an çok büyük geliyor ve önden bastırılmış gibi duruyor. Ne kadar küçülür acaba? Bu arada bir memede batma ve yanma hissi devam ediyor. Direk tartıda 3 kilo fazlayım. Enfla C diye bir vitamin okudum forumda sipariş ettim gelecek bakalım.
Bak ilk hafta ödemimden ve memelerin büyüklüğünü yazmışım. Son güncel durumum hala vücut genelinde bir ödem var göbeğim falan çıktı. Ama şu an itibari ile ya gözüm alıştı ya biraz ödemi indi bilemeyeceğim ama benim kadar minyon bir insanda kas arkası 360 çok ideal bir boymuş.( ki benim 200’de kendi dokum vardı) İlk hafta bir telaş yapmışım. Sana 350 küçük olurmuş zaten.Tartida bende 3 kilo fark etti sanırım narkoz serum bunlar şişiriyor. Odemler gittikçe kuculecek we zamanla oturuyor tabi bu sure minimum 2 ayini alir. Tam sekil almasi 6 ayi falan buluyor. Hayrli olsun zayifmissin zaten 360 iyi durmuştur ben 76 kiloyken 350 taktrmistim we hic memnun olmamistim
Bende hic gogus dokusu yokken 505 cc ve yag enjekte edilmesine ragmen şuan bile kuculuyor geliyor gözüme insallah kuculmez dahadaBak ilk hafta ödemimden ve memelerin büyüklüğünü yazmışım. Son güncel durumum hala vücut genelinde bir ödem var göbeğim falan çıktı. Ama şu an itibari ile ya gözüm alıştı ya biraz ödemi indi bilemeyeceğim ama benim kadar minyon bir insanda kas arkası 360 çok ideal bir boymuş.( ki benim 200’de kendi dokum vardı) İlk hafta bir telaş yapmışım. Sana 350 küçük olurmuş zaten.
O tarihten itibaren şuan göğüsleriniz küçüldü mu?Evet vardı ama çok değil.doktor bana bir yüzde 10 veya 15 daha küçülür ama daha fazla kuculmeyecek dedi
Su sesini ilk defa duydum gecti mi acaba?Ever ya benim karnım koltuk altım inanılmaz şişkin 3. Haftayı beklemek zorundayım ne kadar rahatsız olsam da üstelik ses geliyor su sesi gibi
Evet ödemden dolayı bir iki defa ses geldi ama sonra yok olduSu sesini ilk defa duydum gecti mi acaba?
Ameliyattan çıkınca doktor böyle bir ses duyabilirsin tamamen normal geçecek demişti ilk haftanın sonunda geçtiEvet ödemden dolayı bir iki defa ses geldi ama sonra yok oldu
Evet ilk hafta aşırı ödemden dolayı olabiliyor sonra yok oluyorAmeliyattan çıkınca doktor böyle bir ses duyabilirsin tamamen normal geçecek demişti ilk haftanın sonunda geçti
Büyüklük kaç cc yaptırdınız?Yüzde 35 i gidecek dedi doktorum. Gitsin bencedekocaman çünkü. 2 de küçük çocuğum var kızdım kendime. Pişman oldum. Ama neye yarar oldu bi kere.
Merhaba ödemelerin tam anlamıyla bitmesi ne kadar zaman alıyor? 1.67 boy 52 kiloyum oncesi dokum yok denecek kadar azdı 335 cc kas altı takıldı bana 1.5 ay oldu ödemelerde gitti diye düşünüyorum ama hala büyük ve kabalar. 1. Ay da Sol gogusum asagiya dogru indi ust sisligi gitti ilk o zaman ufalmis gibi gelmisti ama simdi diger gogusumden bile genis ve buyuk tekrar odem mi oldu acaba ilerleyen zamanlarda küçülme oluyor mu yoksa sekil aldikca buyuyor mu?Aşırı derecede büyümedi diye başını taşlara vuracaksınKeşke böyle kalsalardı diye ağlayacaksın Bu büyük halleri iyi günlerin O ödemler bir gidiyor bir gidiyor elinde kalıyor bir avuç memiş O yüzden bu dolgun tombik memelerin tadını çıkar sonra gel tekrar yaz buraya Geçmiş olsun
Açıkçası sorduğunuz soruların hemen hemen hiç biri başıma gelmediği için net bir açıklama yapamayacağım.Ama ödemler kesin şu kadar sürede geçer diyemem bazı vücutlar çabuk şekillenmeye müsait,bazısı ameliyat sonrası biraz zorlanıyor.Ama eğer gözünüze ciddi bir farklılık var gibi geliyorsa bence hemen doktorunuzla görüşün.Merhaba ödemelerin tam anlamıyla bitmesi ne kadar zaman alıyor? 1.67 boy 52 kiloyum oncesi dokum yok denecek kadar azdı 335 cc kas altı takıldı bana 1.5 ay oldu ödemelerde gitti diye düşünüyorum ama hala büyük ve kabalar. 1. Ay da Sol gogusum asagiya dogru indi ust sisligi gitti ilk o zaman ufalmis gibi gelmisti ama simdi diger gogusumden bile genis ve buyuk tekrar odem mi oldu acaba ilerleyen zamanlarda küçülme oluyor mu yoksa sekil aldikca buyuyor mu?