Meme büyütme ameliyatı oldum ama ödemlerrrrr ...

Merhaba arkadaşlar ben 28 Ocak’ta meme büyütme ameliyatı oldum ağrılarım var ama aşırı derecede olmadı çoğunlukla rahat geçti . Ama ameliyatta ilk çıktığımda gördüğüm memelerle şuanki memeler arasında çok fark var aşırı derecede ödem topladı taşıyor patlayacak gibi ne zaman bu ödemler geçecek ? Ve sanki sol göğsümün dikişinden bir şeyler akıyor gibi karıncalanma şeklinde ama baktığımda bir şey görünmüyor . Lütfen yardımcı olan
Ben de 27 ocakta ile m.sisler cogalmadi ama öyle çok azalmadı da. O akıyor hissi dikiş yerimden değil göğüs ucuna doğru sol gogsumde hissediyorum

Ewet benm boyum uzun ve 76. Kiloyum ayrica omuzlarimda geniş 350 cc taktrdm cok kucuk oldu 505 cc takildi ve ustune yag enjekye edildi suan ameliyatın 4. Gunu ve iyiki boyle yapmisim
Vücuduna göre tam olmuş 2. Ameliyat olduğu için çokta sıkıntı çekmemiş gibisin çok sevindim ☺️

Ben de 27 ocakta ile m.sisler cogalmadi ama öyle çok azalmadı da. O akıyor hissi dikiş yerimden değil göğüs ucuna doğru sol gogsumde hissediyorum
Yakın tarihte olmuşuz canım . Artık katlanacağız da aşırı sertler ve ağır geliyor yumuşasınlar artıkkkk 🙄

Merhaba bende yakın dönemde olanlardanım bugün tam 2 hafta oldu. Öyle çok ödem olmadı bende 3. Gün baya şişmişlerdi ama ben çok su içtim sürekli evin içinde yürüyüş yaptım . Gün gün azaldı şuan gerginlik hissi de gitti amelyat olduğumu unuttum resmen. Sadece kaşıntı oluyo dikiş yerlerinde . Doktorum masaja başla dedi yanlardan sıkıştırıp ortada birleştiriyorum. Akşamlarında kantaron yağıyla masaj yapıyorum sonrada iz kremi sürüyorum. Bende minyonum 355 cc oldu doktorum 380de denemiş ama koltuk altından taşmış şimdilik memenunum 🤗 ideal ölçüdeler. Doktorum amelyat sutyenini değiştirebilirsin dedi dün penye sütyen taktayim dedim ama sanki dusuvercek gibi hissettim 😁 sizce erken mi amelyat sutyenini çıkartmak için ?

Yakın tarihte olmuşuz canım . Artık katlanacağız da aşırı sertler ve ağır geliyor yumuşasınlar artıkkkk 🙄
Tam 1 hafta olmuş oldu sisliklerinn gittigini takılan sutyenin bolarmasindan da anlıyorumdevamli hareket halindeyim. Şişlikler den sonraki bu hali memnun edici ama daha kuculurlerse uzulecegim

Merhaba bende yakın dönemde olanlardanım bugün tam 2 hafta oldu. Öyle çok ödem olmadı bende 3. Gün baya şişmişlerdi ama ben çok su içtim sürekli evin içinde yürüyüş yaptım . Gün gün azaldı şuan gerginlik hissi de gitti amelyat olduğumu unuttum resmen. Sadece kaşıntı oluyo dikiş yerlerinde . Doktorum masaja başla dedi yanlardan sıkıştırıp ortada birleştiriyorum. Akşamlarında kantaron yağıyla masaj yapıyorum sonrada iz kremi sürüyorum. Bende minyonum 355 cc oldu doktorum 380de denemiş ama koltuk altından taşmış şimdilik memenunum 🤗 ideal ölçüdeler. Doktorum amelyat sutyenini değiştirebilirsin dedi dün penye sütyen taktayim dedim ama sanki dusuvercek gibi hissettim 😁 sizce erken mi amelyat sutyenini çıkartmak için ?
Sanırım bu işler doktora ve takılan silikona göre değişiyor.bana masaj yapmaya gerek yok bu üründe dedi.

Sanırım bu işler doktora ve takılan silikona göre değişiyor.bana masaj yapmaya gerek yok bu üründe dedi.
Evet bazı doktorlar masaj istiyo bazilari istemiyo bende duydum . Bana sadece yanlardan bastır ortaya doğru koydugumuz cep e alışsın dedi.ve protezin hareketlensin dedi benim polytech marka kas altı 355 cc sizin ne acaba ?

Benim doktorum ameliyat sütyeni hiç taktirmadi 450 CC ama hiç düşecek gibi hissettirmedi alışkanlıktan öyle gelmiştir sana birşeyin sikmasina alıştığı için göğüslerin.doktorun degisebilirsin diyorsa sorun yok demektir benim doktorum da iz yaptığı için ameliyat korsesi önermedi kimi aylarca kullanıyor kimi hiç her türlü oluyor demekki🤷

Canım çok geçmiş olsun ne güzel en zor kısımları atlatmışsın benim daha 1 hafta oldu bugün ve dikişlerim daha tam iyileşmemiş. Doktorum zaten aktifsin masaja gerek yok dedi ama kararsız kaldım. Bu arada südyen için erken bence çünkü doktorum en az 3 hafta takmam gerektiğini söyledi ben 1 ay takmayı düşünüyorum

Canım çok geçmiş olsun ne güzel en zor kısımları atlatmışsın benim daha 1 hafta oldu bugün ve dikişlerim daha tam iyileşmemiş. Doktorum zaten aktifsin masaja gerek yok dedi ama kararsız kaldım. Bu arada südyen için erken bence çünkü doktorum en az 3 hafta takmam gerektiğini söyledi ben 1 ay takmayı düşünüyorum
Sanada çok geçmiş olsun benim herşey yolundaydi 9. Gün kontrolümde artık sporcu sutyenine geçebilirsin dedi ama ben sporcu sutyeniyle rahat edemedim belkide uygun bı sütyen alamadım bilmiyorum. Korse de perişan etti beni 15 gündür taksam kaşıniyorum takmasam sporcu sutyeniyle dusuvercek gibi hissediyorum 🤭 napcan bilemedim galiba başka bir sporcu sütyeni alıp denemeliyim çünkü korse artık çok sıkıyor iz yapmaya başladı iyi yapayım derken kötü bişey yapmak istemiyorum 😐

Sanada çok geçmiş olsun benim herşey yolundaydi 9. Gün kontrolümde artık sporcu sutyenine geçebilirsin dedi ama ben sporcu sutyeniyle rahat edemedim belkide uygun bı sütyen alamadım bilmiyorum. Korse de perişan etti beni 15 gündür taksam kaşıniyorum takmasam sporcu sutyeniyle dusuvercek gibi hissediyorum 🤭 napcan bilemedim galiba başka bir sporcu sütyeni alıp denemeliyim çünkü korse artık çok sıkıyor iz yapmaya başladı iyi yapayım derken kötü bişey yapmak istemiyorum 😐
Daha rahat bir sporcu südyeni alabilirsin dikişlerini acıtmayacak şekilde ve aşırı sıkmayacak bedende. Bana ameliyattan sonra önden fermuarlı bir südyen takmışlardı çok rahat . İyice araştırıp ona göre al yoksa dediğin gibi çok rahatsız olursun bu da günlük hayatını ister istemez etkiler ☺️

Ben de mentor solda 375 sağda 350 var şuan ödemli hali çok büyük geldi bana gidince ne olur tam bilemeyeceğim açıkcası 🙁
Çok güzel olur bence.325 demiştim doktorum 355 takmış.cok da iyi yapmış odemler gidince normal bir büyüklük kaldı ki daha 10. Gunundeyim bugün gittim biraz daha küçülecek dedi ki uzuldum

X