Bol su iç dikiş yerlerinde hassasiyet bende yaşadım ama suan daha ıyıyım15. Günden sonra azalıyor benim 20. Günüm baya küçüldüler
Öyle yapacağım aşırı derecede büyüyünce korkmadım değil çok teşekkür ederim umarım biran önce küçülürrrBol su iç dikiş yerlerinde hassasiyet bende yaşadım ama suan daha ıyıyım
Küçülüyor hatta niye küçüldü dersinÖyle yapacağım aşırı derecede büyüyünce korkmadım değil çok teşekkür ederim umarım biran önce küçülürrr
Benim 345 ccAslında şuan aşırı gergin oldukları için rahatsız edici Sol 375 sağ 350 sen de kaç cc var
Aşşağı yukarı aynı önceden dokunuz varmıydı ortalama ben kadar küçüldüBenim 345 cc
Dokum yok denecek kadar azdı uçlara doğru siskinlik gerginlik azaldı yuvarlakları şekli düzeldiAşşağı yukarı aynı önceden dokunuz varmıydı ortalama ben kadar küçüldü
kısacası zaman diyorsunuz çok teşekkür ederim canımDokum yok denecek kadar azdı uçlara doğru siskinlik gerginlik azaldı yuvarlakları şekli düzeldiDokum yok denecek kadar azdı uçlara doğru siskinlik gerginlik azaldı yuvarlakları şekli d
Aşırı derecede büyümedi diye başını taşlara vuracaksınMerhaba arkadaşlar ben 28 Ocak’ta meme büyütme ameliyatı oldum ağrılarım var ama aşırı derecede olmadı çoğunlukla rahat geçti . Ama ameliyatta ilk çıktığımda gördüğüm memelerle şuanki memeler arasında çok fark var aşırı derecede ödem topladı taşıyor patlayacak gibi ne zaman bu ödemler geçecek ? Ve sanki sol göğsümün dikişinden bir şeyler akıyor gibi karıncalanma şeklinde ama baktığımda bir şey görünmüyor . Lütfen yardımcı olan
Ever ya benim karnım koltuk altım inanılmaz şişkin 3. Haftayı beklemek zorundayım ne kadar rahatsız olsam da üstelik ses geliyor su sesi gibibenim de göğüslerim çok büyüktü ve karnım bile hamile gibi şişmişti 3. Haftada gitti ödemlerim. Enfla c diye bir ilaç kullandım o çok işe yaramıştı tavsiye ederim
Ahaha bu halde güldürdün ya BeniAşırı derecede büyümedi diye başını taşlara vuracaksınKeşke böyle kalsalardı diye ağlayacaksın Bu büyük halleri iyi günlerin O ödemler bir gidiyor bir gidiyor elinde kalıyor bir avuç memiş O yüzden bu dolgun tombik memelerin tadını çıkar sonra gel tekrar yaz buraya Geçmiş olsun
İlacı doktor mu önermiştibenim de göğüslerim çok büyüktü ve karnım bile hamile gibi şişmişti 3. Haftada gitti ödemlerim. Enfla c diye bir ilaç kullandım o çok işe yaramıştı tavsiye ederim
Bana da o ses olabilir demişlerdi ama olmamıştı çok şükür ama normal bir durummuş o. Evet ilacı doktor reçetelemişti hastaneden çıkarkenEver ya benim karnım koltuk altım inanılmaz şişkin 3. Haftayı beklemek zorundayım ne kadar rahatsız olsam da üstelik ses geliyor su sesi gibi
505 cc büyük bir cc şuan boyuttan memnunmusunuz?Kuculcek merak etme keşke boyle kalsa diyeceksin ben de 2 gün once 505 cc taktrdim keske biraz daha buyuj olsaydi diyorum