Meme büyütme ameliyatı oldum ama ödemlerrrrr ...

Eylulllla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
213
72
29
Merhaba arkadaşlar ben 28 Ocak’ta meme büyütme ameliyatı oldum ağrılarım var ama aşırı derecede olmadı çoğunlukla rahat geçti . Ama ameliyatta ilk çıktığımda gördüğüm memelerle şuanki memeler arasında çok fark var aşırı derecede ödem topladı taşıyor patlayacak gibi ne zaman bu ödemler geçecek ? Ve sanki sol göğsümün dikişinden bir şeyler akıyor gibi karıncalanma şeklinde ama baktığımda bir şey görünmüyor . Lütfen yardımcı olan

Öyle yapacağım aşırı derecede büyüyünce korkmadım değil çok teşekkür ederim umarım biran önce küçülürrr
Küçülüyor hatta niye küçüldü dersin ilk günler ay çok büyük napcam ben diyordum şimdi gözüme çok küçük gelıyor pişman oldum keşke daha büyük yaptırsaydım dıyorm kaç cc yaptırdın

Aslında şuan aşırı gergin oldukları için rahatsız edici Sol 375 sağ 350 sen de kaç cc var

benim de göğüslerim çok büyüktü ve karnım bile hamile gibi şişmişti 3. Haftada gitti ödemlerim. Enfla c diye bir ilaç kullandım o çok işe yaramıştı tavsiye ederim

Aşırı derecede büyümedi diye başını taşlara vuracaksınKeşke böyle kalsalardı diye ağlayacaksınBu büyük halleri iyi günlerinO ödemler bir gidiyor bir gidiyor elinde kalıyor bir avuç memişO yüzden bu dolgun tombik memelerin tadını çıkar sonra gel tekrar yaz burayaGeçmiş olsun

benim de göğüslerim çok büyüktü ve karnım bile hamile gibi şişmişti 3. Haftada gitti ödemlerim. Enfla c diye bir ilaç kullandım o çok işe yaramıştı tavsiye ederim
Ever ya benim karnım koltuk altım inanılmaz şişkin 3. Haftayı beklemek zorundayım ne kadar rahatsız olsam da üstelik ses geliyor su sesi gibi

Ahaha bu halde güldürdün ya Beni
Aslında gergin olmasa sıkıntı olmaz taş gibi olmaları sıkıntı şu ödemler geçsin de çok mu küçüldü diye yine yazarım

Ever ya benim karnım koltuk altım inanılmaz şişkin 3. Haftayı beklemek zorundayım ne kadar rahatsız olsam da üstelik ses geliyor su sesi gibi
Bana da o ses olabilir demişlerdi ama olmamıştı çok şükür ama normal bir durummuş o. Evet ilacı doktor reçetelemişti hastaneden çıkarken

Kuculcek merak etme keşke boyle kalsa diyeceksin ben de 2 gün once 505 cc taktrdim keske biraz daha buyuj olsaydi diyorum

Kuculcek merak etme keşke boyle kalsa diyeceksin ben de 2 gün once 505 cc taktrdim keske biraz daha buyuj olsaydi diyorum

Ewet benm boyum uzun ve 76. Kiloyum ayrica omuzlarimda geniş 350 cc taktrdm cok kucuk oldu 505 cc takildi ve ustune yag enjekye edildi suan ameliyatın 4. Gunu ve iyiki boyle yapmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…