• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı olanlara samimi sorularım?

Çok mutsuzum gerçekten yıllardır bu zayıf noktamdı herkes te bilirdi heyecandan şafak sayıorum o ameliyat bantları bile gözüme şuan çok çekici gelio bana kalsa hemen bugün olmak istiorum ameliyat ama işte şafak 28 oldu :)
Bend3 simdi doktordayim istedigin gun yapabilirim deedi. Kas alti 280cc önerdi bakalimm:) benimde en zayif noktam canim hakkimizda hayirlisi

Sen hangi doktorda olucaksin canim. Ya ben yine bikac doktor daha bakayim dedim ne bilim insan emin olamiyor tabi.
Ben ankarada haldun hocaya olucam internette çok araştırma yaptım ama her kapı bana haldun hocaya çıktı çok fazla içime sindi hiç başkasına muayene olmak istemedim bile sen kime olcaksın canım doktor ne dedi ne zaman olcaksın ameliyatı ?

Ben ankarada haldun hocaya olucam internette çok araştırma yaptım ama her kapı bana haldun hocaya çıktı çok fazla içime sindi hiç başkasına muayene olmak istemedim bile sen kime olcaksın canım doktor ne dedi ne zaman olcaksın ameliyatı ?
Ahh benim memleketim ankaraaaa:)) tasida doktorlarida guzeldir :)) benim kafamda 5 doktor var tatlim bende cok arastirdim dahada arastirmak istemiyorum aklım isimlerle dolu cunku kafamda bulaniyor hic geregi yok daha fazlasina :) bugun safa has. Mahmut nuri karatoprak ile gorustum . bu cumarteside degne erkara ve bülent tekerekeogluyla gorusucem. Ben boyuma yasima gore cok zayifim. Doktor zaten gorur gormez kimilerinin gogusu var biraz daha olsun diye yaptiriyor ama senin kesin olman lazim dedi ay bi utandimki sorma batsin bu dunya hocam sende mi be dedim :D

Ahh benim memleketim ankaraaaa:)) tasida doktorlarida guzeldir :)) benim kafamda 5 doktor var tatlim bende cok arastirdim dahada arastirmak istemiyorum aklım isimlerle dolu cunku kafamda bulaniyor hic geregi yok daha fazlasina :) bugun safa has. Mahmut nuri karatoprak ile gorustum . bu cumarteside degne erkara ve bülent tekerekeogluyla gorusucem. Ben boyuma yasima gore cok zayifim. Doktor zaten gorur gormez kimilerinin gogusu var biraz daha olsun diye yaptiriyor ama senin kesin olman lazim dedi ay bi utandimki sorma batsin bu dunya hocam sende mi be dedim :KK70:
:KK48::KK48: Doktor da maşallah acı konuşmuşş :KK70: gerçi garipsemiorum çünkü bende doktora gittiğimde sarkmayla ilgili bişi konuşuoduk benimkiler ilerde büyüyüp sarkar mı dedim o da bana ya olmayan bişey nasıl sarksın ki yaaa falan demişti :KK71::KK71:

:KK48::KK48: Doktor da maşallah acı konuşmuşş :KK70: gerçi garipsemiorum çünkü bende doktora gittiğimde sarkmayla ilgili bişi konuşuoduk benimkiler ilerde büyüyüp sarkar mı dedim o da bana ya olmayan bişey nasıl sarksın ki yaaa falan demişti :KK71::KK71:
Acı yerden vuruyorlar :D bakalim bu c.tesi secicem doktor ama bulent beyi cok arastirdim ins fiyattada anlasabilirim. Benim icin en onemlisi iyilesme kısmı :/

öncekinden 10 kat daha fazla hissettiğim kesin hatta havlu sardıgımda bile uçlarına değdiğini hissediorum herkesde böle oluyomu blmem ama hisle alakalı hiç bi kayıp yasamadım aksine dahada hassaslastı :)

Aci konustu adam saolsun iyice çöktümm bide utanmadan kollarini kaldir ölceyim diyor kalkarmi o kol utanctan:D

öncekinden 10 kat daha fazla hissettiğim kesin hatta havlu sardıgımda bile uçlarına değdiğini hissediorum herkesde böle oluyomu blmem ama hisle alakalı hiç bi kayıp yasamadım aksine dahada hassaslastı :)
Alistin artik dimi ? Bir sorun yoktur ins. 8.9 gun evde dinlensem yetermi? Ancak okadar izin alabilirim cunku. Hangi doktorda oldun

Alistin artik dimi ? Bir sorun yoktur ins. 8.9 gun evde dinlensem yetermi? Ancak okadar izin alabilirim cunku. Hangi doktorda oldun
yeterde artar bile bnce yani ben 5.gün işe baslamıstım ama braz zorlandım tabi 1 haftadan sonra rahat gidersin işe tabi işe görede değişir ben ankarada atilla kurtaya oldum

yeterde artar bile bnce yani ben 5.gün işe baslamıstım ama braz zorlandım tabi 1 haftadan sonra rahat gidersin işe tabi işe görede değişir ben ankarada atilla kurtaya oldum
Masa basindayim isim kolay neyse isimi saglama alayim ben 1hafta izin alayim :)) cok saol destegin icin

Ameliyat olacak arkadaşlara hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun şimdiden. Bende kilo problemim vardı diyetisyenle 13 kilo verdim. Zaten çok göğüsü olan biri değildim şimdi çocuk emzirmişim gibi sarkık oldular ki yapı olarakta gögüs üçlarım aşağı doğru bakıyordum. Ağustosta düğünüm olacak inşallah önümüzdeki kış bende burdaki yorumlar sayesinde doğru doktor bulup ameliyat olacağım. :):)

Back
X