Yoktu. Mememi zaten hiç göstermezdim ki, utanırdım. Hiç dokunulmadı. Beynim de yok sayıyordu Memelerimi. Ama artık beynim tanıyor göğüs uçlarımı, ve veriyor coşkuyuameliyattan once böyle bi hassaslik varmiydi peki ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme büyütme ameliyatı olanlara samimi sorularım?
- Konu Sahibi zullall
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?vaayyy çok sanslisin mutluluk yaa masallah aman nazar degmesinYoktu. Mememi zaten hiç göstermezdim ki, utanırdım. Hiç dokunulmadı. Beynim de yok sayıyordu Memelerimi. Ama artık beynim tanıyor göğüs uçlarımı, ve veriyor coşkuyu
Senin doktor kimdi?? Mucizeler yaratmışTabi bu Dr un başarısı. Hiç bi sinire zarar vermemiş. Ameliyattan önce de özellikle bu durumu vurgulamıştı." Sen ameliyattan sonra, iyileşince o uçları görrrr.... Inanılmaz erojen hale gelecekler" demişti. Tabi ben anlamamıştım ne demek istediğini az bile demiş
Senin doktor kimdi?? Mucizeler yaratmış
Onun doktoru Volkan Tayfur
kesin memebaşındamıydı yoksa meeme altımıYoktu. Mememi zaten hiç göstermezdim ki, utanırdım. Hiç dokunulmadı. Beynim de yok sayıyordu Memelerimi. Ama artık beynim tanıyor göğüs uçlarımı, ve veriyor coşkuyu
Jeanne darc_
kafandaki sorularının bir kısmı burada bence. Sen yazdıkça kendimi görüyorum valla.
Konunu yakindan takip ediyorum, bence bu butun yaptiracak olanlarin kafasindaki soru isareti bizde onlarin sesi oluyoruz burdaJeanne darc_ kafandaki sorularının bir kısmı burada bence. Sen yazdıkça kendimi görüyorum valla.
Yaptiranlarda bizim sorularimizin cevabi
Yardimlastikca gul gibi geciniyoruz kadin olarak ilk defa bi yerde
Canım kesi yerim koltukaltıkesin memebaşındamıydı yoksa meeme altımı
Canım koltukaltındaki katlantı yerinden 3,4 cmlik bi kesiyle protezi yerleştiriyorlar. 1 yıla silikleşiyor. Benim 9 ay oldu. Çok dikkatli bakınca belli oluyor . Benim normalde koltukaltımda derin 3, 4 tane çizgi vardı zaten.Koltuk altı önermedi doktorum. Askılı giydiğinde belli olur dedi.??
Seni izliyorum bi resimlere bak. Gerçi son halini koymadım. Ameliyat sonrası resimler ver.Koltuk altı önermedi doktorum. Askılı giydiğinde belli olur dedi.??
evet sallanmıyor kas altı halay çekmek lazım sallanması için normal yürürken normal meme gibi hoplamıyor benim dokum yokt ondan böyle diyorum ama senin Dokun var ilerde normale dönebilir.Ilk ameliyatimda protezim kas ustundeydi.memelerim hep buz gibiydi.simdi ikinci ameliyatta kas altinda.suan normal vucut isisinda.dokunulunca normal meme kadar yumusak degil.valla benimkiler sallanmiyor.sabit duruyo.ilerleyen donemde ne olur bilmem.hissiyat hep var.o durum iki ameliyatta da degismedi.ben de hep yuz ustu uyurum.sorun olmuyo gayet rahat.
adan esin bu duruma yani normal meme kadar yumusak olmamasina ne diyorIlk ameliyatimda protezim kas ustundeydi.memelerim hep buz gibiydi.simdi ikinci ameliyatta kas altinda.suan normal vucut isisinda.dokunulunca normal meme kadar yumusak degil.valla benimkiler sallanmiyor.sabit duruyo.ilerleyen donemde ne olur bilmem.hissiyat hep var.o durum iki ameliyatta da degismedi.ben de hep yuz ustu uyurum.sorun olmuyo gayet rahat.
Yada rahatsiz olacagi bir konu olsa dermi
Mesela benimki demez kotude olsa iyi bisey yok diye gecistirir
Uzulmemi istemez
Birde daha onceki ameliyatinda yumusakmiydi memen
Ben yillarca spor yaptigim icin kaslarim cok sertmis.ameliyat sonrasi da cok agrim oldu o yuzden.sanirim kaslar zamanla kendini saldikca yumusar.ben rahatsiz degilim gerci durumdan.acele etmiyorum.boyle kalsa da sorun etmem sanirimevet sallanmıyor kas altı halay çekmek lazım sallanması için normal yürürken normal meme gibi hoplamıyor benim dokum yokt ondan böyle diyorum ama senin Dokun var ilerde normale dönebilir.
Ilk ameliyatta da yumusak degildi.malum damla protez.cok sertti.deride biraz gevseklik oldu zamanla ama protez yumusamadi.simdi protezleri kiyaslarsam yuvarlaklar daha yumusak.sert degiller ama kaslardan dolayi normal meme gibi ziplamiyor.ben hep yuz ustu uyudugum icin cabuk kivama geliyor.esim durumdan rahatsiz degil.ama seks sırasında kaslar kasildigi icin cok sertlesiyorlar o esnada.tabi o durumda memelere pek aldirmiyoruz.yani sertlik durumu protezden degil gogus kaslarindan kaynaklanıyor.adan esin bu duruma yani normal meme kadar yumusak olmamasina ne diyor
Yada rahatsiz olacagi bir konu olsa dermi
Mesela benimki demez kotude olsa iyi bisey yok diye gecistirir
Uzulmemi istemez
Birde daha onceki ameliyatinda yumusakmiydi memen
Bu kadar acik cevapladigin icin tesekurler ben yapamazdimIlk ameliyatta da yumusak degildi.malum damla protez.cok sertti.deride biraz gevseklik oldu zamanla ama protez yumusamadi.simdi protezleri kiyaslarsam yuvarlaklar daha yumusak.sert degiller ama kaslardan dolayi normal meme gibi ziplamiyor.ben hep yuz ustu uyudugum icin cabuk kivama geliyor.esim durumdan rahatsiz degil.ama seks sırasında kaslar kasildigi icin cok sertlesiyorlar o esnada.tabi o durumda memelere pek aldirmiyoruz.yani sertlik durumu protezden degil gogus kaslarindan kaynaklanıyor.
Anladigim yumusak olmasi senin icin bir sorun degil
Esin icinde degil bizede mutluluklar demek duser
Ilerdede Hic bir sıkintida yasamazsin umarim
Tesekkur ediyorum cnm.darisi isteyenlerin başina olsunBu kadar acik cevapladigin icin tesekurler ben yapamazdim
Anladigim yumusak olmasi senin icin bir sorun degil
Esin icinde degil bizede mutluluklar demek duser
Ilerdede Hic bir sıkintida yasamazsin umarim
Şimdi bi garip oldum 9 haziranda ameliyatım olcak herşeyi geçtim sene sonuna doğru düğünüm olcak Allah kısmet ederse nişanlım ameliyat olcağım için çok sevindi çünkü küçük olduğunu sölerdi hep hani yine var avuç içi kadar ama ilerde dokunduğu zaman yapaylık olur da mutsuz olursa bende mutsuz olurum die düşünmeye başladım
Şimdi bi garip oldum 9 haziranda ameliyatım olcak herşeyi geçtim sene sonuna doğru düğünüm olcak Allah kısmet ederse nişanlım ameliyat olcağım için çok sevindi çünkü küçük olduğunu sölerdi hep hani yine var avuç içi kadar ama ilerde dokunduğu zaman yapaylık olur da mutsuz olursa bende mutsuz olurum die düşünmeye başladım
Bosver yapayligi mutsuz olmasinii. Belliki sen mutsuzsunkii bu ameliyati istiyorsun dimii? Sen mutlu ol yeterki sen mutlu oldunmu oda olur kesin
Çok mutsuzum gerçekten yıllardır bu zayıf noktamdı herkes te bilirdi heyecandan şafak sayıorum o ameliyat bantları bile gözüme şuan çok çekici gelio bana kalsa hemen bugün olmak istiorum ameliyat ama işte şafak 28 oldu :)Bosver yapayligi mutsuz olmasinii. Belliki sen mutsuzsunkii bu ameliyati istiyorsun dimii? Sen mutlu ol yeterki sen mutlu oldunmu oda olur kesin