Meme büyütme ameliyatı olanlar yardımm

merhaba ben de 2020 haziran ayında oldum ameliyatı dual plan damla protez takıldı. Göğüs ucunuzda batma hissi olduğunu söylemişsiniz hiç takılmayın doktoruma sordugumda iyiye işaret olduğunu gögüs ucu hissimin geldiğini söylemişti :)

Teşekkür ederim canım:) Banada damla protez takıldı doktorum normal olduğunu söyledi sizde batmalar bitti mi bende arada bazen oluyor memede

Teşekkür ederim canım:) Banada damla protez takıldı doktorum normal olduğunu söyledi sizde batmalar bitti mi bende arada bazen oluyor memede
artık batma hissetmiyorum çok nadir hatırlamıyorum bile. bu arada göğüs ucu hissiyatım hafiften geldi ama silikondan önceki gibi bir hissiyat yok maalesef umarım düzelir.

artık batma hissetmiyorum çok nadir hatırlamıyorum bile. bu arada göğüs ucu hissiyatım hafiften geldi ama silikondan önceki gibi bir hissiyat yok maalesef umarım düzelir.
Umarım düzelir benimkinde ameliyattan önceki gibi his var döngüsel dönemlerde yine aynı hissiyatları yaşıyorum

Bendede var o batma hissi bi yok oluyor gun icinde zamansiz geliyor onu ozellikle sordum iyilesme yolunda oldugunun gostergesiymis :)

Merhaba bana 30 ocakta kas üstü damla protez koyuldu. 2.günümdeyim şuan göğüslerim yanlardan taşıyo gibi ve göğüs aram çok şiş hiç çukurluk yok. Normal midir çok endişeliyim

Merhaba bana 30 ocakta kas üstü damla protez koyuldu. 2.günümdeyim şuan göğüslerim yanlardan taşıyo gibi ve göğüs aram çok şiş hiç çukurluk yok. Normal midir çok endişeliyim
Ödemden dolayı bende de vardı o zamanla duzelıyor şekil olarak 15. Günden sonra azaldı bemimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…