-
- Konu Sahibi esmerinizz06
merhaba ben de 2020 haziran ayında oldum ameliyatı dual plan damla protez takıldı. Göğüs ucunuzda batma hissi olduğunu söylemişsiniz hiç takılmayın doktoruma sordugumda iyiye işaret olduğunu gögüs ucu hissimin geldiğini söylemişti :)Kizlar merhaba. 4 aralıkta meme büyütme ameliyat oldum. Meme dokum hiç yoktu 295 cc damla protez kas altı oldu. Sağ göğsümün altında dikiş yerine yakın Çok küçük bi morluk var nokta şeklinde böyle bir durum yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canım:) Banada damla protez takıldı doktorum normal olduğunu söyledi sizde batmalar bitti mi bende arada bazen oluyor memedemerhaba ben de 2020 haziran ayında oldum ameliyatı dual plan damla protez takıldı. Göğüs ucunuzda batma hissi olduğunu söylemişsiniz hiç takılmayın doktoruma sordugumda iyiye işaret olduğunu gögüs ucu hissimin geldiğini söylemişti :)
artık batma hissetmiyorum çok nadir hatırlamıyorum bile. bu arada göğüs ucu hissiyatım hafiften geldi ama silikondan önceki gibi bir hissiyat yok maalesefTeşekkür ederim canım:) Banada damla protez takıldı doktorum normal olduğunu söyledi sizde batmalar bitti mi bende arada bazen oluyor memede
Umarım düzelir benimkinde ameliyattan önceki gibi his var döngüsel dönemlerde yine aynı hissiyatları yaşıyorumartık batma hissetmiyorum çok nadir hatırlamıyorum bile. bu arada göğüs ucu hissiyatım hafiften geldi ama silikondan önceki gibi bir hissiyat yok maalesefumarım düzelir.
Bendede var o batma hissi bi yok oluyor gun icinde zamansiz geliyor onu ozellikle sordum iyilesme yolunda oldugunun gostergesiymis :)merhaba ben de 2020 haziran ayında oldum ameliyatı dual plan damla protez takıldı. Göğüs ucunuzda batma hissi olduğunu söylemişsiniz hiç takılmayın doktoruma sordugumda iyiye işaret olduğunu gögüs ucu hissimin geldiğini söylemişti :)
Ödemden dolayı bende de vardı o zamanla duzelıyor şekil olarak 15. Günden sonra azaldı bemimmMerhaba bana 30 ocakta kas üstü damla protez koyuldu. 2.günümdeyim şuan göğüslerim yanlardan taşıyo gibi ve göğüs aram çok şiş hiç çukurluk yok. Normal midir çok endişeliyim
Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce toparlar sabretmek zormuşÖdemden dolayı bende de vardı o zamanla duzelıyor şekil olarak 15. Günden sonra azaldı bemimm
Ne demek kaç cc taktırdınızÇok teşekkür ederim inşallah bir an önce toparlar sabretmek zormuş
Sol 345 sağ 390 ccNe demek kaç cc taktırdınız