Meme büyütme ameliyatı olanlar yardımm

esmerinizz06

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
17
4
Kizlar merhaba. 4 aralıkta meme büyütme ameliyat oldum. Meme dokum hiç yoktu 295 cc damla protez kas altı oldu. Sağ göğsümün altında dikiş yerine yakın Çok küçük bi morluk var nokta şeklinde böyle bir durum yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum

merhaba, ameliyat sonrasi bende ic kanama oldugu icin sizinkinden cok daha buyuk bir morarma olmustu. sonra gecti. doktorunuza guveniyorsaniz ve kendisiyle gorusme imkaniniz varsa en dogru bilgiyi o verecektir.

merhaba, ameliyat sonrasi bende ic kanama oldugu icin sizinkinden cok daha buyuk bir morarma olmustu. sonra gecti. doktorunuza guveniyorsaniz ve kendisiyle gorusme imkaniniz varsa en dogru bilgiyi o verecektir.
Doktoruma sordum hatta fotografini attim hicbir sorun olmadığını söyledi size birşey sormak istiyorum bugün 9. Günüm benim meme uçlarında hassasiyet var bide aşağıya ne zaman iner sizin ne kadar sürede inmişti bilgi verir misiniz

benim ilk ameliyatim kas ustu oldu(mus). o yuzden revizyon sonrasi zaten dokularda esneme oldugu icin bende zaten yukarda degildi. benim meme uclarimda hassasiyet degil his azalmasi oldu ve gecmedi.

benim ilk ameliyatim kas ustu oldu(mus). o yuzden revizyon sonrasi zaten dokularda esneme oldugu icin bende zaten yukarda degildi. benim meme uclarimda hassasiyet degil his azalmasi oldu ve gecmedi.
Merhaba siz neden 2. ameliyatı oldunuz? Yani küçüklüğü nedeniyle mi yoksa sağlık problemleri mi olmuştu?

Merhaba siz neden 2. ameliyatı oldunuz? Yani küçüklüğü nedeniyle mi yoksa sağlık problemleri mi olmuştu?
kapsul kontrakturu oldu. cikartmak istedim ama kendi dokum olmadigi icin lift edilemeyecegini ve derimin birbirine yapisma riski (memenin alinmasina kadar giden bir surec bu) oldugunu ogrendim.

Ooo anladım ben de şuan küçük olduklarını düşündüğümden ikinci olsam mı dedim ama sizinki farklı bir durummuş.

kapsul kontrakturu oldu. cikartmak istedim ama kendi dokum olmadigi icin lift edilemeyecegini ve derimin birbirine yapisma riski (memenin alinmasina kadar giden bir surec bu) oldugunu ogrendim.
Çok geçmiş olsun size. Kapsül kontrakturu olduğunu nasıl anladiniz ve ameliyattan ne kadar sonra ortaya çıktı

Bende ödemden dolayı renk degisikligi oldu normal bi seydi arnica krem kullandım ödeme cok iyi geliyordu. 12ekimde oldum hala tam aşağı inmediler bu arada biraz sabır gerektiren uzun vade işi :)

Konumu okuyabilirsiniz

Teşekkür ederim :) konunuzu okudum ama birşey sormak istiyorum sizde de arada sırada olan batma hissi oluyor muydu 18. Günüm bugün benim

Teşekkür ederim :) konunuzu okudum ama birşey sormak istiyorum sizde de arada sırada olan batma hissi oluyor muydu 18. Günüm bugün benim
Batma hissi değil de üzerime taş oturmuş gibi bir ağırlık baskı vardı, taş hatta hafif kalır.
Vücut protezi kabul edene kadar yaşayacağınız her şey geçici merak etmeyin. Morluk var demişsiniz konumun altına bir hanım daha morluklarıyla ilgili soru sormuştu, morluk ameliyat etkisidir, deri zorla esnetildi dokular zarar gördü, geçecektir

Teşekkür ederim bilgiler için :) doktorumla da görüştüm 6. Aya kadar normalmiş arada gelen batma hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…