- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.735
-
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
bi 3 ay olsun neler alıcam ben onlara, hep onun hayalini kuruyorum. hergün aynada bakıyorum, seviyorum onları. yani anlayacağın benim memeler, benim hayalimi, bir başka erkeğin hayallerinden daha fazla süslüyor.Yoo ben yüzüstü yatan biriyim gayet rahatım, sert falan gelmiyor bana..
Kız ne bileyim soran kişi öyle sormuş, dedim ben de acaba??? Erkeklerin fantezileri belli mi olur valla bilemiyorum ne yaparlar ne yapmazlar.
bi 3 ay olsun neler alıcam ben onlara, hep onun hayalini kuruyorum. hergün aynada bakıyorum, seviyorum onları. yani anlayacağın benim memeler, benim hayalimi, bir başka erkeğin hayallerinden daha fazla süslüyor.
haliyle tahmin ediyorum hiçbir erkek, benim göğüslerimle alakalı kurduğum fantezilerden fazlasını kuramaz
3. ayda pasta kesicem ben onlara, bir de hediyecik alıcam, giysinler diyeHehe ben de sürekli netten sütyen babydoll falan bakıyorum ya, kendimi zor tutuyorum almamak için..
Benimki böyle şeylere düşkün sanırım, valla o kadar para verdim sündürmesin.
3. ayda pasta kesicem ben onlara, bir de hediyecik alıcam, giysinler diye
Kız bende diyordum şunu alıcam bunu alıcam diye iki tane aldım da giyesim gelmiyo free takılıyorum sadece üşümesinler diye dışarı çıkarken ikizlerin takkesini takıyorum3. ayda pasta kesicem ben onlara, bir de hediyecik alıcam, giysinler diye
Kız bende diyordum şunu alıcam bunu alıcam diye iki tane aldım da giyesim gelmiyo free takılıyorum sadece üşümesinler diye dışarı çıkarken ikizlerin takkesini takıyorum
Kasların kasıldığı icin kasların oynuyodur oluyor aynısı :)Ya bişi dicem nazlım, çok soğukta dışarı çıkınca sanırım vücut kendini kasıyor benim memelerin yukarı çıktığını hissediyorum hani memelerini oynatan bir kız vardı ya video, işte aynı onun gibi.. Çok değişik bir his oluyor ya, sana da oluyor mu?
Eski dokuna bağlı ben hissediyorum.. alttan dalgalanması var..kızlar peki sırt ustu yattıgınzda protezleri hissediyor musunuz dokundugunuzda ? en büyük korkum hissedilmesi
İz konusunda bazı Dr lan daha başarılı ama birazda bünye ile alakalı ne kadar sarkık acaba.. kendi fotonu ekleyip burda izlemeye alabilirsin dikleştirme yaptıran iki kişi gördüm iz konusunda çok iyileri zaten zamanla silikleşiyoHerkese merhaba arkadaşlar bende meme dikleştirme ve silikon yaptırmayı düşünüyorum maalesef benim memelerim sarkık ( erken doğum zor bir doğum süreci vs) çok mutsusuzum doğal olarak eşim hernekadar ben böyle de seviyorum desede kendini kaldırıp beni üzmek istemediğini biliyorum benim sıkıntım dikiş izleri malum dikleştirmede ters T ameliyatı yapılıyor Buda kafama çok takılıyor ya ciddi yara izleri kalırsa ve esimle sex hayatım dahada iyi olsun derken herşey altüst olursa Kaş yapayım derken göz çıkarırsam diye düşünmeden edemiyorum
hadi ya cnm .zamanla hissedilmemeye başlar umarım .Eski dokuna bağlı ben hissediyorum.. alttan dalgalanması var..
Sırt üstü hissetmiyorum nasıl tarif etsem köpek duruşu vardır ya onun gibi öne eğilince oluyor.. zamanla belki alışırım belki kilo alınca geçer inşallah.. İzmir desin yani ufuk bilkay da sanırım izmirde onun sonuçları da çok iyihadi ya cnm .zamanla hissedilmemeye başlar umarım .
bende cenk tokat ya da fahri mola yı dusunuyorum .
Sırt üstü hissetmiyorum nasıl tarif etsem köpek duruşu vardır ya onun gibi öne eğilince oluyor.. zamanla belki alışırım belki kilo alınca geçer inşallah.. İzmir desin yani ufuk bilkay da sanırım izmirde onun sonuçları da çok iyi
Zaten gizemi biliyorsundur diye demedim sana seçenek olsun git görüş fikir al ve içine sinen Dr a ameliyat ol iyi sonuçlar almalı dilerimizmirdeyim canım .gizem cenk tokata olmuş onun gayet doğal .fahri mola ile ilgilide iyi seyler okudum ama ufuk bilkay 'a olan forumda pek rastlamadım cnm.
araştırayım ben ,sagol tatlım .
tesadüfen gördüm canım aradan 10 ay geçmiş nerdeyseevlenince adama söyliycen, fazla sıkma, oynaşma dicen.. patlatırsan ödetirim bak sana, bunlar sıkmalık değil, bakmalık dicenAllahımmm ölcem gülmekten. Minnosum video nerde izlemek istiyorum
şaka bi yana, kız ne olacak evlenince sanki.. altı üstü bir mıncıracak, ötesi var mıbunu tahmin etmen için evlenmene gerek varmı?? ya size video bile ekledim, doktorum söylüyo, bilmem kaç tona dayanıklıymış, üzerinden kamyon geçirmişler patlamamış. ilginç bir deneyim aslında, biz de deneyek mi dersin