meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlara özel bir sorum var

aslında hissediliyor, yani kötü bi his verdiğini sanmam ama doğal meme dokusuyla aynı hissi vermediği bilinen bir şey.

Sarkmış löngür löngür yusyumuşak bir memeyle aynı hissiyatı vermediği doğru.. Ben erkek olsam doğal göğüse nazaren silikonluyu ellemek isterim :) sert ve daha diri sonuçta. Çünkü tam vücudumuza göre yerleştiriliyor Boyumuza sırt omuz yapımıza göre :) doğal olsa okadar muntazam olmaz... Kıvamı daha sert ve elleyene daha da hazlıdır bence :)) bu iyi bişey vıcık vıcık olmasından iyidir

Sana katılıyorum canım löpür löpür meme ıyy diyorum. şöyle dipdiri memeler daha hoş daha seksi bence

bu konulara henüz girmedim ama psikolojim o kadar düzeldi ki, bu ameliyatı olan bir arkadaş da bakışlarımın bile değiştiğini söylemişti. polikistik over sendromum vardı. ameliyattan sonra düzeldi ve o günden sonra hiç ilaç kullanmama gerek kalmadı.

polikik
over a nasıl faydası oldu canım meme kıyafet özgürlüğü tanıyor insana

Bugün bende polikistikover oldugumu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı çocuk sahibi olamıcam diye çok korkuyorum. 2 ay geçti hala adet olmuyorum. Benim de bu vesileyle düzelse keşke

canımcım bence slikondan önce ve sonra yine aynı partnerle isen sadece pozisyon zenginliği katıyordur haklısın :) sonuçta eşin slikondan önceki halinide biliyor benim büyük göğüslerim var diye gerile gerile sergileyemiyosundur

fazla detaya girmiycem ama cinsellikte alınan zevkin meme ile ilgisi yok partner ile ilgisi var seksi kıyafetleri giyme özgürlüğü veriyod doğru ama onun harici bi katkısı yok ben eskiden de kendime güveniyordum bu konuda

Bugün bende polikistikover oldugumu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı çocuk sahibi olamıcam diye çok korkuyorum. 2 ay geçti hala adet olmuyorum. Benim de bu vesileyle düzelse keşke

bu ameliyat sayesinde bir arkadaşın daha düzene girdi mensleri. ben de ilaçsız düzenli olmazdım ki bilirsin ilaç vücutta su tutuyor ve psikolojik olarak da etkiliyor insanı. yapay östojen sonuçta ilaç. iki küsür senedir ilaç kullanmıyorum ve çok huzurluyum bu konuda da.
lütfen ameliyatın sonrasında forumda paylaş mensinin de düzenli olduğunu.

Canım ameliyatı olalı 1 ay oldu. Ama ben 2 aydır adet olamadım bi türlü şimdilik bi düzelme yok anlayacagın.

çok ilginç gerçekten

ameliyat öncesinde olmayan memelerim mens zamanı azıcık bile kabarmazken şimdi mens yaklaştığında bile şişiyor, sütyen sırtımda iz bırakıyor ve meme uçlarım sızlıyor. bunların mutluluğu ayrıca çok güzel. memeye kavuşmak sadece görüntü olarak iyi hissetmek değil. ruhumuz tamir oluyor...
bence ilginç değil. protez dokularla kaynaşınca vücut onu bir parçası olarak algılıyor.
ve bu ameliyatı henüz olup sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlar görecekler ki, iki sene sonra memeleriyle daha çok bütünleşecekler. daha bir meme oluyor çünkü memeler.

Canım ameliyatı olalı 1 ay oldu. Ama ben 2 aydır adet olamadım bi türlü şimdilik bi düzelme yok anlayacagın.

biraz zamana bırak. belki düzelir. umarım başka bir sıkıntı yoktur kist dışında. ameliyat sonucundan memnun değilsen ve moralini bozuyorsan da gecikme olabilir. ben iki ameliyat sonucumdan da memnun kalmadığım için gecikmeler yaşıyordum. üçüncü ameliyatımdan sonra tekrar düzene girdi.
birkaç ay sonra tekrar yaz bana. sonucu merak ediyorum.

Aa üç ameliyat mı geçirdin? Neden canım (evet bu aralar çok üzgün ve stresliyim o da etkiliyor muhakkak)

ben ilk regli olduğumdan beri düzenli oluyorum şükür allaha arada fazla kanamam olmuştu o zamanda yumurtalık kisti çıkmıştı doğum kontrol hapı vermişti dr um bi ayda geçmişti sehin adına çok sevindim D deusarebeld canım sende moralini düzelt inan çok güzel oldu memelerin büyüklüğü duruşu harika ferruh bey çok iyi bu konuda

kaç cc ydi ki ilki benimde meme altım 70 325 cc ama D deusarebeld inde 70 onunki 425 cc benim uçlar yana bakıyo onunki karşıya o yüzden sanırım ona oldu

ilk protezler 320 cc, ikinci protezler 250 cc
cc değeri tek başına bir kriter olamaz. göğüs kafesimizin genişliği ve protezlerin çap değeri önemlidir. yani 300 cc olur ama yayvandır ya da 300 cc dir ama volümlüdür yani çapı dardır ama yüksektir.
meme uçlarının duruşu memelerimizin önceki biçimiyle de alakalı bir durum değil mi sence de?

Öncekiyle alakalı tabi yani memeler koltuk altına dogru değil demek istiyo benim öne bakıyo uçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…