- 10 Temmuz 2015
- 376
- 332
-
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
aslında hissediliyor, yani kötü bi his verdiğini sanmam ama doğal meme dokusuyla aynı hissi vermediği bilinen bir şey.
Sana katılıyorum canım löpür löpür meme ıyy diyorum. şöyle dipdiri memeler daha hoş daha seksi benceSarkmış löngür löngür yusyumuşak bir memeyle aynı hissiyatı vermediği doğru.. Ben erkek olsam doğal göğüse nazaren silikonluyu ellemek isterim :) sert ve daha diri sonuçta. Çünkü tam vücudumuza göre yerleştiriliyorBoyumuza sırt omuz yapımıza göre :) doğal olsa okadar muntazam olmaz... Kıvamı daha sert ve elleyene daha da hazlıdır bence :)) bu iyi bişey vıcık vıcık olmasından iyidir
polikikbu konulara henüz girmedim ama psikolojim o kadar düzeldi ki, bu ameliyatı olan bir arkadaş da bakışlarımın bile değiştiğini söylemişti. polikistik over sendromum vardı. ameliyattan sonra düzeldi ve o günden sonra hiç ilaç kullanmama gerek kalmadı.
polikik
over a nasıl faydası oldu canım meme kıyafet özgürlüğü tanıyor insana
çok ilginç gerçektenmeme dokusunu algılayan vücut östrojen hormonunu düzenli olarak salgılamaya başladığı için mens dönemi de (regl) düzene giriyor.
Bugün bende polikistikover oldugumu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı çocuk sahibi olamıcam diye çok korkuyorum. 2 ay geçti hala adet olmuyorum. Benim de bu vesileyle düzelse keşkebu konulara henüz girmedim ama psikolojim o kadar düzeldi ki, bu ameliyatı olan bir arkadaş da bakışlarımın bile değiştiğini söylemişti. polikistik over sendromum vardı. ameliyattan sonra düzeldi ve o günden sonra hiç ilaç kullanmama gerek kalmadı.
canımcım bence slikondan önce ve sonra yine aynı partnerle isen sadece pozisyon zenginliği katıyordur haklısın :) sonuçta eşin slikondan önceki halinide biliyor benim büyük göğüslerim var diye gerile gerile sergileyemiyosundurArkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi özel bir soru olduğu için ayrıntı istemiyorum vermek isteyen verebilir tabi ki sorum şu büyütme yaptırdıktan sonra cinsel hayatınıza olumlu katkısı oldu mu? İnsanın kendine özgü güveni geliyor muhakkak peki cinsel hayatta da öz güven geliyor mu? Belki bir çok insan düşündü bunu katkısı oldu olmadı şeklinde ya da yazmak isteyen olursa açıkca da yazabilir bu konu da ben hep çekingen biri oldum kendimi seksi hissetmedim eksik gibi hissettim ama şu an ameliyatımı oldum sizce farklı olur mu bundan sonra
edit : birinci yılım doldu cinsellik konusunda şunu söyleyebilirim kıyafet giyme özgürlüğü veriyor tabiki ama onun harici sen nasılsan aynı partner olarak yani yatakta ekstra bir katkısı olduğunu düşünmüyorum belki biraz zenginlik katmış olabilir cinsellikte çekingen olmayı doğru bulmuyorum o yatağa girip soyunduktan sonra utanmaolmaz özgürce dilediğiniz gibi davranın benim çekingenliğim yokmuş bunu anladım isteksizlik partnerden kaynaklanıyo diye düşünüyorum şu an her şey yolunda :)
fazla detaya girmiycem ama cinsellikte alınan zevkin meme ile ilgisi yok partner ile ilgisi var seksi kıyafetleri giyme özgürlüğü veriyod doğru ama onun harici bi katkısı yok ben eskiden de kendime güveniyordum bu konudacanımcım bence slikondan önce ve sonra yine aynı partnerle isen sadece pozisyon zenginliği katıyordur haklısın :) sonuçta eşin slikondan önceki halinide biliyor benim büyük göğüslerim var diye gerile gerile sergileyemiyosundur
canım ya çocuk sahibi olabilirsin bunların tedavisi var iyi bi dr bul kendine geçmiş olsumBugün bende polikistikover oldugumu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı çocuk sahibi olamıcam diye çok korkuyorum. 2 ay geçti hala adet olmuyorum. Benim de bu vesileyle düzelse keşke
Bugün bende polikistikover oldugumu öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı çocuk sahibi olamıcam diye çok korkuyorum. 2 ay geçti hala adet olmuyorum. Benim de bu vesileyle düzelse keşke
Canım ameliyatı olalı 1 ay oldu. Ama ben 2 aydır adet olamadım bi türlü şimdilik bi düzelme yok anlayacagın.bu ameliyat sayesinde bir arkadaşın daha düzene girdi mensleri. ben de ilaçsız düzenli olmazdım ki bilirsin ilaç vücutta su tutuyor ve psikolojik olarak da etkiliyor insanı. yapay östojen sonuçta ilaç. iki küsür senedir ilaç kullanmıyorum ve çok huzurluyum bu konuda da.
lütfen ameliyatın sonrasında forumda paylaş mensinin de düzenli olduğunu.
çok ilginç gerçekten
Canım ameliyatı olalı 1 ay oldu. Ama ben 2 aydır adet olamadım bi türlü şimdilik bi düzelme yok anlayacagın.
Aa üç ameliyat mı geçirdin? Neden canım (evet bu aralar çok üzgün ve stresliyim o da etkiliyor muhakkak)biraz zamana bırak. belki düzelir. umarım başka bir sıkıntı yoktur kist dışında. ameliyat sonucundan memnun değilsen ve moralini bozuyorsan da gecikme olabilir. ben iki ameliyat sonucumdan da memnun kalmadığım için gecikmeler yaşıyordum. üçüncü ameliyatımdan sonra tekrar düzene girdi.
birkaç ay sonra tekrar yaz bana. sonucu merak ediyorum.
Aa üç ameliyat mı geçirdin? Neden canım (evet bu aralar çok üzgün ve stresliyim o da etkiliyor muhakkak)[/QUOTE
ilki dual plandı. protezler büyüktü (ki bence çap olarak) çünkü çok okudum araştırdım. göğüs altı 70 cm olan birine 12 cm çap üstü protez kullanılmamıştı. benimkiler 12,5 cm idi. ağrılarım oldu. kas zarı altına alındı ikinci ameliyatımda fakat protezler küçük oldu. 250 cc. biçimsizdi de. sütten ağzım yanınca çok araştırdım, gözüm kapalı ameliyat olacağım bir doktor bulmalıydım. il dışına gittim ve yine zar altı 295 cc ile dünyalar güzeli sağlıklı, doğal memelere kavuştum. manevi maddi çok yıprandım. maddiyat yeri doldurulacak bir şey ama o süreç beni manevi olarak çok yordu. o nedenle forumda hep yazarım. çok iyi seçsin arkadaşlar doktorunu. acele etmesinler. bir kez ameliyat olup mutlu olsunlar diye.
ben ilk regli olduğumdan beri düzenli oluyorum şükür allaha arada fazla kanamam olmuştu o zamanda yumurtalık kisti çıkmıştı doğum kontrol hapı vermişti dr um bi ayda geçmişti sehin adına çok sevindim D deusarebeld canım sende moralini düzelt inan çok güzel oldu memelerin büyüklüğü duruşu harika ferruh bey çok iyi bu konudaameliyat öncesinde olmayan memelerim mens zamanı azıcık bile kabarmazken şimdi mens yaklaştığında bile şişiyor, sütyen sırtımda iz bırakıyor ve meme uçlarım sızlıyor. bunların mutluluğu ayrıca çok güzel. memeye kavuşmak sadece görüntü olarak iyi hissetmek değil. ruhumuz tamir oluyor...
bence ilginç değil. protez dokularla kaynaşınca vücut onu bir parçası olarak algılıyor.
ve bu ameliyatı henüz olup sabırsızlıkla bekleyen arkadaşlar görecekler ki, iki sene sonra memeleriyle daha çok bütünleşecekler. daha bir meme oluyor çünkü memeler.
ilki dual plandı. protezler büyüktü (ki bence çap olarak) çünkü çok okudum araştırdım. göğüs altı 70 cm olan birine 12 cm çap üstü protez kullanılmamıştı. benimkiler 12,5 cm idi. ağrılarım oldu. kas zarı altına alındı ikinci ameliyatımda fakat protezler küçük oldu. 250 cc. biçimsizdi de. sütten ağzım yanınca çok araştırdım, gözüm kapalı ameliyat olacağım bir doktor bulmalıydım. il dışına gittim ve yine zar altı 295 cc ile dünyalar güzeli sağlıklı, doğal memelere kavuştum. manevi maddi çok yıprandım. maddiyat yeri doldurulacak bir şey ama o süreç beni manevi olarak çok yordu. o nedenle forumda hep yazarım. çok iyi seçsin arkadaşlar doktorunu. acele etmesinler. bir kez ameliyat olup mutlu olsunlar diye.
Öncekiyle alakalı tabi yani memeler koltuk altına dogru değil demek istiyo benim öne bakıyo uçlar.ilk protezler 320 cc, ikinci protezler 250 cc
cc değeri tek başına bir kriter olamaz. göğüs kafesimizin genişliği ve protezlerin çap değeri önemlidir. yani 300 cc olur ama yayvandır ya da 300 cc dir ama volümlüdür yani çapı dardır ama yüksektir.
meme uçlarının duruşu memelerimizin önceki biçimiyle de alakalı bir durum değil mi sence de?