meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlara özel bir sorum var

ilk protezler 320 cc, ikinci protezler 250 cc
cc değeri tek başına bir kriter olamaz. göğüs kafesimizin genişliği ve protezlerin çap değeri önemlidir. yani 300 cc olur ama yayvandır ya da 300 cc dir ama volümlüdür yani çapı dardır ama yüksektir.
meme uçlarının duruşu memelerimizin önceki biçimiyle de alakalı bir durum değil mi sence de?
evet önceki halimde öyleydi zaten dr da demişti koltuk altına doğru diye protezleri koyarken uçları ortalıyolar sor olmuş senih için ama şu an mutlu olman güzel

Bende geçen ay yaptırdım göğüslerim bayaa küçüktü şuan gayet ideal ve dik görünümlü. cinsel hayatta çok fazla bir değişiklik oldumu derseniz pek sayılmaz. göğüs bölgesi için bir miktar faydası oldu diyebilirim ama:KK66:) uzun süreli bir ilişkim var sonucta.. en büyük avantajı kıyafetlerdeki dekolte ve estetik görünüm diyebilirim. tabi insana bayaa bir özgüven de getiriyor. Buda yeterli..

Bende geçen ay yaptırdım göğüslerim bayaa küçüktü şuan gayet ideal ve dik görünümlü. cinsel hayatta çok fazla bir değişiklik oldumu derseniz pek sayılmaz. göğüs bölgesi için bir miktar faydası oldu diyebilirim ama:KK66:) uzun süreli bir ilişkim var sonucta.. en büyük avantajı kıyafetlerdeki dekolte ve estetik görünüm diyebilirim. tabi insana bayaa bir özgüven de getiriyor. Buda yeterli..
Ne kadara yaptırdınız?

1. Bayadir bu konuda yorum yazilmamis. Arkadaslar yeni uyeyim yardim istiyorum:/ evlenmeyi dusundugum kisinin agzini aradigimda silikona karsi oldugunu ogrendim. Sonradan ogrenmesi durumunda ise aldatilmis hissedeceginden, iliskinin guvene dayali olmasi gerektiginden vs bahsetti ama benim silikon taktirmak gibi bir dusuncem oldugundan haberi yok. Su anda goguslerimin kucuk oldugunu tahmin edemiyor. Ben de evlendikten sonra karissina cok cok kucuk goguslerimle cikmaktan cok utaniyorum. Haldun kamburogluna veya aysegul sivriye ameliyat olmayi dusunuyorum. Silikon taktiran arkadaslar, esleriniz vs.ne sekilde tutum sergilediler. Begendiler mi, yapayligi hissedenler olmus mu? Bazi yerlerde hareketsiz kalio gibi oldugundan erkeklerin hoslanmadigi yaziyordu. Yorumlarinizi bekliyorum:/

X