meme büyütme ameliyatı olan arkadaşlara özel bir sorum var

aslında hissediliyor, yani kötü bi his verdiğini sanmam ama doğal meme dokusuyla aynı hissi vermediği bilinen bir şey.
Ameliyat oldunuz mu bilmiyorum olduysanız kişiden kişiye değişiyor demekki olmadıysanız varsayımla konuşmanızı doğru bulmuyorum.evet 20 gün hissettim protezin baskısını içerde birşey olduğunu 2 ay olmak üzere hiçbir şey hissetmiyorum izler belli olmasa ameliyatı unutacağım nerdeyse

Kızlar ben de bisey sormak istiyorum.hani özgüven görüntü kismi çok güzel bunu anlayabiliyorum.fakat ilişki sirasinda yaptirmadan önceki rahatlik ve hareketleri yine saglayabiliomusunuz silikon varken?yani her ilişki sirasinda silikonu koruma cabasi bsey olacak mi acaba korkusundan kasiyomusunuz kendinizi?ben de çok istiyorum ama cinsel hayatta sürekli bi koruma kollama cabasi içinde olma fikri hoşuma gitmiyor hic.nolur bi sikinti olmicagini söyleyin..:/ :)

Kızlar ben de bisey sormak istiyorum.hani özgüven görüntü kismi çok güzel bunu anlayabiliyorum.fakat ilişki sirasinda yaptirmadan önceki rahatlik ve hareketleri yine saglayabiliomusunuz silikon varken?yani her ilişki sirasinda silikonu koruma cabasi bsey olacak mi acaba korkusundan kasiyomusunuz kendinizi?ben de çok istiyorum ama cinsel hayatta sürekli bi koruma kollama cabasi içinde olma fikri hoşuma gitmiyor hic.nolur bi sikinti olmicagini söyleyin..:/ :)

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum, ben kendim epey sıkıyorum yoğuruyorum bir şey olmuyor.

Yani evlenince ne gibi özel durumlar oluyor bilemediğim için çok net cevap veremiyorum :p
evlenince adama söyliycen, fazla sıkma, oynaşma dicen.. patlatırsan ödetirim bak sana, bunlar sıkmalık değil, bakmalık dicen :rolleyes:
şaka bi yana, kız ne olacak evlenince sanki.. altı üstü bir mıncıracak, ötesi var mı:KK70:bunu tahmin etmen için evlenmene gerek varmı?? ya size video bile ekledim, doktorum söylüyo, bilmem kaç tona dayanıklıymış, üzerinden kamyon geçirmişler patlamamış. ilginç bir deneyim aslında, biz de deneyek mi dersin:cool:

erkeklerin hepsi büyük meme sever diye bir şey gerçekten yok ancak hepsi doğal meme seviyor bu bir gerçek. silikonlu memeyi çıplakken ve bikiniyle..vesaire daha estetik buluyorlar ama iş temas etmeye geldiğinde doğal meme tercih ediyor hepsi. bunu bilmenizde fayda var. ama tabii ki sizi seven bir erkek silikon taktırmış olduğunuz anladığında hiç sevmedim geri çıkart demeyecektir :)
bir kadın olarak benim bile beğenmediğim bir görüntüyü erkeğin beğenmesini bekleyemem. zaten ameliyattan sonra bir "nadide sultan" olmuyorsunuz. normal boyutlara ulaşıyorsunuz.
erkekler küçük göğüsleri beğenmezler. eğer beğeniyor olsalardı, bunu önce biz hissederdik. "küçük meme" ne yazık ki erkekler arasında bir alay konusudur. bırakın erkekleri, kadınlar bile alay ederler. "aaaa göğüslerin ne kadar ufaaak" böyle bir durumla karşılaşmamış olmanız güzel, şanslısınız...

Yok öyle bi koruma istediğin gibi abanabiliyorsun ahahah..

bir kadın olarak benim bile beğenmediğim bir görüntüyü erkeğin beğenmesini bekleyemem. zaten ameliyattan sonra bir "nadide sultan" olmuyorsunuz. normal boyutlara ulaşıyorsunuz.
erkekler küçük göğüsleri beğenmezler. eğer beğeniyor olsalardı, bunu önce biz hissederdik. "küçük meme" ne yazık ki erkekler arasında bir alay konusudur. bırakın erkekleri, kadınlar bile alay ederler. "aaaa göğüslerin ne kadar ufaaak" böyle bir durumla karşılaşmamış olmanız güzel, şanslısınız...
Ben çocuğumu arkadaşlarının yanında emzirmek istemiyordum Düşünsene gören aaaa ne küçük sütün olmaz aaaa o ne halbuki benim gözüme o zamanlar ne kadar da büyümüş geliyorlardı

canim yatarken de ayni sey mi? yada sadece biraz daha sert mi oluyorlar?

Yoo ben yüzüstü yatan biriyim gayet rahatım, sert falan gelmiyor bana..

evlenince adama söyliycen, fazla sıkma, oynaşma dicen.. patlatırsan ödetirim bak sana, bunlar sıkmalık değil, bakmalık dicen :rolleyes:
şaka bi yana, kız ne olacak evlenince sanki.. altı üstü bir mıncıracak, ötesi var mı:KK70:bunu tahmin etmen için evlenmene gerek varmı?? ya size video bile ekledim, doktorum söylüyo, bilmem kaç tona dayanıklıymış, üzerinden kamyon geçirmişler patlamamış. ilginç bir deneyim aslında, biz de deneyek mi dersin:cool:

Kız ne bileyim soran kişi öyle sormuş, dedim ben de acaba??? Erkeklerin fantezileri belli mi olur valla bilemiyorum ne yaparlar ne yapmazlar. :p

Senin vakit geliyor bak yine yavaştan yavaştan.. :p Sen bu memelerden sonra bir değiştin mi ne oldu, hormonların mı çoğaldı kız :KK30:

Yok ya süt sağar gibi sıkıyordum bi şey olmuyo erkekler o kadar hor kullanmıyo 

:p
ya sorma hormonlar tavan yaptıda atamıyorum ondan :KK70:

Sagolyn kızlar cevap verdiğiniz için..öyle demeyin önemli konular bunlar ben de bekarim ama yptirdiktan sonra olayin tadinin kacmamasi da önemli tabi ister istemez..:)

Ben çocuğumu arkadaşlarının yanında emzirmek istemiyordum Düşünsene gören aaaa ne küçük sütün olmaz aaaa o ne halbuki benim gözüme o zamanlar ne kadar da büyümüş geliyorlardı
bilmez miyim "ayyy baksana onda da hiç bişi yok" göğsümün olmamasından bahsediyor sa..ak

X