Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Canım geçmiş olsun izlemeye aldım seni sakıncası yoksa fotograflarını merak ediyorum ben de 1 ay önce oldum 24 yaşındayım kendim erken yaptırıyorum diyordum sen 21 yaşındaymışsın ne güzel aradan çıkmış oldu :)

merhaba canım beni de izler misin fotoğraflarını merik ediyorum resimleri gördükçe cesaret geliyor kas altı olanlar çok doğal kas üstü nasıl merak ediyorum

bende bu ay ameliyat olacağım ve merak içindeyim yeni üye olduğum için arkadaş olarak eklemeyi bilmiyorum fotoğraf paylaşanlar beni de izlemeye alırsa çok sevinirim

Canim Merhaba sürecini okudum benim de ameliyat jorkum var daha once hic olmadigim icin yaslarimiz yakinmis sen nasil bu kadar korkmadan girdin ameliyata :) suan nasilsin memnun musun? :)

UOTE="dishekimim, post: 36659890, member: 564915"]Nessiracigim benim de ameliyatim cumartesi oldu. Cikisimi ptesi sabah yaptigim icin orada ilk pansumanimi yapti doktor. Yani ayni 2 gun sonra olmus oldu. 2.pansuman icin de cuma gunu cagirdi canim[/QUOTE]

Diş hekimim bnde ameliyat olmak istiyorum. Acaba bnde görebilirmiyim resimlerini canm izlermisin bnide

Diş hekimim bnde ameliyat olmak istiyorum. Acaba bnde görebilirmiyim resimlerini canm izlermisin bnide
Demek sen de bu kervana katılmak istiyorsun gel tabi kapımız herkese açık :) Umarım sonucunda çok mutlu olacağın bir ameliyatın olur.Her konuda yardımcı olabilirim

[/QUOTE]
Ameliyattan önce sakinleştirici iğne vuruyorlar zaten sen o ameliyathaneye korkusuz savaşçı gibi gidiyorsunzaten :) Bir de çektiğimiz zorlukları düşündükçe her şey daha da kolaylaşıyor aslında.Kendime güvenim geldi inan bana.Gerçekten memnunum

bende bu ay ameliyat olacağım ve merak içindeyim yeni üye olduğum için arkadaş olarak eklemeyi bilmiyorum fotoğraf paylaşanlar beni de izlemeye alırsa çok sevinirim
Ameliyatını oldun mu canım nasıl geçti bizleri bilgilendirirsen sevinirim yardımcı olabileceğimiz bir konu var mı

Aaaa ne kaybolması çok ayıp bak geldim

Canim tesekkur ederim açıklaman icin seni izlemeye almıştım beni izlemeye alirsan resimlerini gormek isterim :) ben de ocak sonu gibi dusunuyorum. Daha once muayne olmustum hersey hazır sadece doktordan gün almama kaldi is yani :)

Ahhh ahhh bnde daha olamadim ki. Ama su siralar para biriktirme asamasındayım ins bir an once olurum yaaaa. Ozguven denen seyden hic kalmadi bnde
Deme öyle canım benim hiç olur mu öyle şey,bak paranı biriktirmeye başlamışsın bile bu bile koskoca bir adım demektir.Bir bakmışsın ameliyattan çıkmışsın bize burada ameliyatını anlatıyorsun :) Her şey çok güzel olacak biz senin yanındayız

Cok tsk ederim cnm bnm ya. Ins onumzdeki kış olurum. Daha 22 yasindayim. Arkadaslarim bile goguslerime asikti kocaman dolgun goguslerim vardi ama cocuklardan snra mahfoldu cok uzucu bisey yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…