- Konu Sahibi dishekimim
-
Haklisin aslinda..önce hic yoktu ya, insan unutuveriyor olunca..sükürler olsun bu kadarina kavustuk.benimkiler daha sisler..insallah yakin zananda iner cünkü cok geriliyorumyok hayatım bedenine göre iyidir eminim ben, benim de şişlerim indi küçüldü baya 4eylülde oldum ben ama yine de memnunum tahta gibi görüntüden kurtuldum ne de olsa süper..
Geçmuş olsun cnm benim. Hadi atlattın sıra hayalindeki memelere kavuşmak. Yeni randevunu aldınmı, bayramdan sonraya?kızlar gectıgımız pazartesı böbrek taşı amelıyatımı oldum gayet ıyıyım allah şükür kurtuldum o korkunç ağrılardan şimdi sıra meme amelıyatında bayramdan sonra olacağım inşallah hasan beyle goruşup tekrar tarıh belırleyecegız dua lütfen bi aksılık yine çıkmasın
tşkkür ederim tatlım allaha şükür kurtudum doktorum tekrar yüzyüze görüşmek istedı bayram bıtınce prş görüşeceğiz.görüşütğümüz gün tarıhı alacağız ben bi kaç gün sonrası için istyorum hemen olmayı,, yeter artık cok bekledim:)ama çok az kaldı ve cok mutluyum artık gelsin memeişlerGeçmuş olsun cnm benim. Hadi atlattın sıra hayalindeki memelere kavuşmak. Yeni randevunu aldınmı, bayramdan sonraya?
Benim ama ikibuçuk ay var. Kararımı değiştirim diyemi? Korkutmayın beni, biletimi ve randevumu aldım......Arkadaşlar size tavsiyem doktorla ameliyata karar verdiğiniz günle, ameliyat günü arası çok uzun olmasın. Bekledikçe insan komplo teorileri üretiyor. Karar verirken acele etmeyin ama ameliyat olacağınıza kesin karar verdikten sonra doktor seçiminiz de netleştiyse tarihi daha da uzatmayın derim ben.
İnsan bekledikçe ameliyatı gözünde büyütebiliyor diye dedim, soğukkanlı biriyseniz sorun olmaz umarım. Ben sanırım biraz fazla tezcanlı hanımlar için söyleyebilirim bunu. Karar verebildikten sonra, çok bekleyemedim şahsen. Hakkınızda hayırlısı olsun.Benim ama ikibuçuk ay var. Kararımı değiştirim diyemi? Korkutmayın beni, biletimi ve randevumu aldım......
hoşgeldin canımmmmKIZLAAAAR BEN GELDİMMMM KEYİFLER NE ALEMDEEEE :)
KIZLAAAAR BEN GELDİMMMM KEYİFLER NE ALEMDEEEE :)
canımcım özletme kendini yardımına ihtiyacım varay vallahi kızlar okul başlayınca koşturmadan vakit ayıramıyorum kusuruma bakmayınbir de yurtta kalıyorum ben oda arkadaşlarım ameliyat olduğumu bilmediklerinden siteye pek giremiyorum onların yanında :'(
Hoşgeldin kaçak.. Tabiii,ameliyat olsun geçti bitti dimiiii... Git tabiiii... Biz buradayız her zamanay vallahi kızlar okul başlayınca koşturmadan vakit ayıramıyorum kusuruma bakmayınbir de yurtta kalıyorum ben oda arkadaşlarım ameliyat olduğumu bilmediklerinden siteye pek giremiyorum onların yanında :'(
Canımmm hemen bakıyorum baştan sona okuyacağım senin adına çok mutlu oldum anlatamam hem de bunu<p>8 gun oldu forum acmıştım cnm ordan okuyabilirsin neler olmuş surecım rahat gecti hafif atlattum :) foto ekledim bakmayı unutma muck cancazım :)
Arzumcum canım benim vallahi artık o kadar alışmışım ki buradaki arkadaşlıklara uzun zaman sonra gelince sizleri görünce ayrı bir mutluluk kapladı içimi :)Hoşgeldin kaçak.. Tabiii,ameliyat olsun geçti bitti dimiiii... Git tabiiii... Biz buradayız her zamanŞaka şaka,Hoşgeldin tatlım Özletme kendini,gir arada sırada
<p><br /><span id="mce_marker" data-mce-type="bookmark"><p><p><br data-mce-bogus="1"><p>canımsın bunu unutma kaçak :)Canımmm hemen bakıyorum baştan sona okuyacağım senin adına çok mutlu oldum anlatamam hem de bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?