- 16 Kasım 2014
- 387
- 153
- 158
- 30
- Konu Sahibi mutluluk2015
gerçi ben zaten demedim annemin sucu tamemengerek yok yaa herkes beni kçk memeli sanmaya devam etsn farkeden olursa sölerm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçi ben zaten demedim annemin sucu tamemengerek yok yaa herkes beni kçk memeli sanmaya devam etsn farkeden olursa sölerm
bnm annemnde cenesi durmaz normalde ama bunu kendi söleme dedi şaşırdımgerçi ben zaten demedim annemin sucu tamemen
özen bişey yaa hatta ben anneme diyorum nden söyluyon diye bellı olcak zaten diyo ya diyorum ne belli olması gayet dogallar benı cıldırtmayamı calısıyonbnm annemnde cenesi durmaz normalde ama bunu kendi söleme dedi şaşırdım
hahahah bu anneler değişkler yaa aDDDözen bişey yaa hatta ben anneme diyorum nden söyluyon diye bellı olcak zaten diyo ya diyorum ne belli olması gayet dogallar benı cıldırtmayamı calısıyon
uraşıyo benle çatlak burdan ona saygılarımı sunuyorumm anneciim senii seviyorummm hahahhahahah bu anneler değişkler yaa aDDD
Süpersiiiiiiiinönce şu başkaları ne der mantığından kurtulmak gerekiyor. Kendiniz için yaşayın kızlar.başkalarının ne dediği de bir yere kadar. Ben de bol destekli hatta yastıklı, yok yok en kalınından döşşekli sutyen kullandığımdan kimse fark etmedi.yalnızca iş yerimden bir arkadaşım, sanki kilo almışsın biraz, en çok da göğüslerinde toplanmış kilolar dedi. Allahın meraklısı bir şeyi de bilme yavv... gıcık kadın... yazın yakışan ne ise onu giyip salına salına meydanlarda dolaşmak, üçgenin en dar açılısından alıp deniz kenarında piyasa yapmak boynumun borcu olsun. Kahrolsun şezlongda ömür çürüttüğüm zamanlar, yaşasın dimdik memeler .heytt beee.:)))))))))
Dip not: Eşim hayran hayran bakıyor da tek sorun ellemeye korkuyor. patlar sonra diyor.... adamın dibi yawww
önce şu başkaları ne der mantığından kurtulmak gerekiyor. Kendiniz için yaşayın kızlar.başkalarının ne dediği de bir yere kadar. Ben de bol destekli hatta yastıklı, yok yok en kalınından döşşekli sutyen kullandığımdan kimse fark etmedi.yalnızca iş yerimden bir arkadaşım, sanki kilo almışsın biraz, en çok da göğüslerinde toplanmış kilolar dedi. Allahın meraklısı bir şeyi de bilme yavv... gıcık kadın... yazın yakışan ne ise onu giyip salına salına meydanlarda dolaşmak, üçgenin en dar açılısından alıp deniz kenarında piyasa yapmak boynumun borcu olsun. Kahrolsun şezlongda ömür çürüttüğüm zamanlar, yaşasın dimdik memeler .heytt beee.:)))))))))
Dip not: Eşim hayran hayran bakıyor da tek sorun ellemeye korkuyor. patlar sonra diyor.... adamın dibi yawww
önce şu başkaları ne der mantığından kurtulmak gerekiyor. Kendiniz için yaşayın kızlar.başkalarının ne dediği de bir yere kadar. Ben de bol destekli hatta yastıklı, yok yok en kalınından döşşekli sutyen kullandığımdan kimse fark etmedi.yalnızca iş yerimden bir arkadaşım, sanki kilo almışsın biraz, en çok da göğüslerinde toplanmış kilolar dedi. Allahın meraklısı bir şeyi de bilme yavv... gıcık kadın... yazın yakışan ne ise onu giyip salına salına meydanlarda dolaşmak, üçgenin en dar açılısından alıp deniz kenarında piyasa yapmak boynumun borcu olsun. Kahrolsun şezlongda ömür çürüttüğüm zamanlar, yaşasın dimdik memeler .heytt beee.:)))))))))
Canım arkadaşım 11 yıl önce yaptırdı, 2 çocuk emzirdiTUTMOS çocuğun var mı? Burada yazanların hepsi evli sanırım ama çocuğunuz var mı onu merak ediyorum. Ben bekarım. İlerde çocuk doğurduğumda bebeğimi emzirmede sıkıntı yaşar mıyım, bu korkutuyor beni. Silikon taktırdıktan sonra doğum yapan var mı hiç?
bnm annemnde cenesi durmaz normalde ama bunu kendi söleme dedi şaşırdım
O zmn baya skntli bncede duyulmasim ilk zmn zor konsrsun o zmn bogszlarm sismis dersin :) :)Annemin bilmesi demek bütün sülalemizin bilmesi demek. Esim de bunu bildiginden cok geriliyor. Talimat kesin yani.
Canım kendi yaşıma yakın birini görünce sevindim:)ben de 72 doğumluyum.benim kızım daha küçük.benim silikon taktırdığımın farkında değil.alıştıra alıştıra gösterdim.ama gelip başını yaslıyor,elliyor,benimkiler de büyüyünce böyle olacakmı diyor.inşallah onunkiler normal büyüklükte olur da silikona gerek kalmaz:)keske'cim 2 kızım var.biri 18 diğeri 14 yaşında.Allahtan onların memeleri halalarına çekmiş.günde 3 öğün süt veren hollanda inekleri gibi.dimdik ve iriler.ben kendim 44 yaşındayım.
Benim halalarımın memeleri o kadar büyük ki şuanda yaşlılıktan memeleri göbeklerinin sağında ve solunda duruyor, o kadar büyükler di yani.annem 70 yaşında memeleri hala rampa gibi. ben ilk hamileliğimde jineloloğa" hocam bebeğim doğunca kalacak.çünkü memelerim babama çekmiş" dediğimde " aaa babanıza nasıl çeksin erkeklerin memesi olmaz ki" demişti. Ben de" İŞTE ONDAN BAHSEDIYORUM BEN DE" demiştim.önce anlamadı sonra jeton düştü olsun ucu var işte bebek oradan gıdasını alır korkma demişti.hakkilaten de şakır şakır sütüm olmuştu.Ay konu değişti.Velhasıl kelam benim memeler kime çekmiş hala bilmiyoskeske'cim 2 kızım var.biri 18 diğeri 14 yaşında.Allahtan onların memeleri halalarına çekmiş.günde 3 öğün süt veren hollanda inekleri gibi.dimdik ve iriler.ben kendim 44 yaşındayım.
CANIM BIZLER YAŞSIZ KADINLARIZCanım kendi yaşıma yakın birini görünce sevindim:)ben de 72 doğumluyum.benim kızım daha küçük.benim silikon taktırdığımın farkında değil.alıştıra alıştıra gösterdim.ama gelip başını yaslıyor,elliyor,benimkiler de büyüyünce böyle olacakmı diyor.inşallah onunkiler normal büyüklükte olur da silikona gerek kalmaz:)
burada yaştan öte bişey var bizi bağlayan 20 yaşındaki asil94 de 42 yaşındaki libra da HEPIMIZ AYNI ISTEKLERI AYNI KAYGILARI OLAN YAŞI OLMAYAN ZİLLİLERİZCanım kendi yaşıma yakın birini görünce sevindim:)ben de 72 doğumluyum.benim kızım daha küçük.benim silikon taktırdığımın farkında değil.alıştıra alıştıra gösterdim.ama gelip başını yaslıyor,elliyor,benimkiler de büyüyünce böyle olacakmı diyor.inşallah onunkiler normal büyüklükte olur da silikona gerek kalmaz:)
Kesinlikle çok çok haklısın canımmmBu
burada yaştan öte bişey var bizi bağlayan 20 yaşındaki asil94 de 42 yaşındaki libra da HEPIMIZ AYNI ISTEKLERI AYNI KAYGILARI OLAN YAŞI OLMAYAN ZİLLİLERİZ